Tüp bebek hakkında yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

merhaba bişey sorucam salaklığıma verin ..devletten raporu çıkarında herhngi bi özel hastanede geçerli oluyo mu???
Estağfurullah ne salaklığı lütfen böyle şeyleri kendinize mal etmeyin..
bilemeyebilrsiniz çok doğal..

herhangi bir özel hastanede geçmiyor anlaşmalı olan hastanelerde kullanabilirsiniz.
zaten bir çoğu anlaşmalı mesela bahçeci fulya anlaşmalı değil
bahçeci umut tüp bebek anlaşmalı

Estağfurullah ne salaklığı lütfen böyle şeyleri kendinize mal etmeyin..
bilemeyebilrsiniz çok doğal..

herhangi bir özel hastanede geçmiyor anlaşmalı olan hastanelerde kullanabilirsiniz.
zaten bir çoğu anlaşmalı mesela bahçeci fulya anlaşmalı değil
bahçeci umut tüp bebek anlaşmalı

hmm anladım tamam çok sağol...çok meşakkatli işler...keşke daha kolaylaştırsalar...

halit fırat erden e giden yok mu? :)
brüksel yüksel kahraman onuda met ediyorlardı?
brüksel yücel kahramana görüşme için gitmiştim ama orası bana paragöz gibi geldi vazgeçtim .sadece görüşme için 300tl verdim.rahim filmini anlaşmalı olduğu yerden istedi araştırınca başka yerde 200 tl daha ucuza çektirdim .üstelik fazla bilgide vermedi yada bana öyle denk geldi bilemiyorum :110:.sanırım işlemlerde kendi merkezinde değil başka anlaşmalı hastanede yaıpılıyor bu sebeplerden tercih etmedim.medicana bahçelievler düzgün bey de tedavi oldum .transfer oldum beklemedeyim tavsiye ederim

brüksel yücel kahramana görüşme için gitmiştim ama orası bana paragöz gibi geldi vazgeçtim .sadece görüşme için 300tl verdim.rahim filmini anlaşmalı olduğu yerden istedi araştırınca başka yerde 200 tl daha ucuza çektirdim .üstelik fazla bilgide vermedi yada bana öyle denk geldi bilemiyorum :110:.sanırım işlemlerde kendi merkezinde değil başka anlaşmalı hastanede yaıpılıyor bu sebeplerden tercih etmedim.medicana bahçelievler düzgün bey de tedavi oldum .transfer oldum beklemedeyim tavsiye ederim

Hangisi para göz değil ki..
Yeterki verdiğimiz emekler maddi manevi bir sonuç olsun..
Yücel gene ucuzmuş muayene olarak..
İnşallah pozitif sonuç alırsın..

Hangisi para göz değil ki..
Yeterki verdiğimiz emekler maddi manevi bir sonuç olsun..
Yücel gene ucuzmuş muayene olarak..
İnşallah pozitif sonuç alırsın..
amin inş .haklısın tabi bu işte olanlar hayrına yapmıyolar sonuçta ...
ama düzgün bey görüşmede para almayınca şaşırmıştım :) zaten normaldede yanılmıyorsam 170tl muayenesi

amin inş .haklısın tabi bu işte olanlar hayrına yapmıyolar sonuçta ...
ama düzgün bey görüşmede para almayınca şaşırmıştım :) zaten normaldede yanılmıyorsam 170tl muayenesi

Hastane doktorlarının çoğu almıyor..
Bende ilk denememi acıbademde yaptırmıştım ordada almamışlardı..
170 tl bayağı uygunmuş ama zaten paket fiyatı ödediğimiz için toplam tutarlar hep aynı

Suleymaniye hastanesine tup bebek bilumune git sana bir evrak verecekler o listeyi toparla esin icinde spermiyogram gunu al 35 gun sonraya falan veriyorlar zaten ...ona gore kendini ayarla ...
Gitmisken doktorla gorusmek istiyorum de.. Sener bey var gir odasina sor
Ben pko yum hic asilamam olmadi yumurtamda gelişmiyor asilama yapmadan rapor verirmisiniz diye de sor ...
Ayrica esinde sikinti varsa onu da soyle..
Bankoda ki kizlara sorma direk sener bey in odasina gir sor[/QUm

merhaba bugün gittim hastaneye.siz rapor çıkarmışmıydınız?bide ilk muayeneyi kime oldunuz???ben ayça diye bi doktora oldum.çok kötüydü:(..çok teşekkür ederim size...

halit fırat erden e giden yok mu? :)
brüksel yüksel kahraman onuda met ediyorlardı?
Mrb cnm tesadüf gördüm topigi cevap vermek istedim ben 4 aşılama 8 tüp bebek yaptırmış biri olarak deneyimlerimı yazıyorum

1 ve 2 deneme KOÜ ve negatif
3 ve 4 deneme Brüksel tüp bebek ilki pozitif ama düşükle sonuçlandı
5 ve 6 deneme Bahçeci ikiside negatif
7 deneme halit hoca pozitif ama 3 aylıkkken kaybettim
Bu 8 denemem yine halit hoca sonuç pozitif allah kucağıma almayi nasip eder inşallah
Bu arada sıkıntı sadece tüplerim yok.
Her yeri denemiş biri olarak sorarsan sonuna kadar halit hoca derim acibadem maslak laboratuvarını kullanıyor ve en iyi embriyolog ve Laboratuvar orası.

Mrb cnm tesadüf gördüm topigi cevap vermek istedim ben 4 aşılama 8 tüp bebek yaptırmış biri olarak deneyimlerimı yazıyorum

1 ve 2 deneme KOÜ ve negatif
3 ve 4 deneme Brüksel tüp bebek ilki pozitif ama düşükle sonuçlandı
5 ve 6 deneme Bahçeci ikiside negatif
7 deneme halit hoca pozitif ama 3 aylıkkken kaybettim
Bu 8 denemem yine halit hoca sonuç pozitif allah kucağıma almayi nasip eder inşallah
Bu arada sıkıntı sadece tüplerim yok.
Her yeri denemiş biri olarak sorarsan sonuna kadar halit hoca derim acibadem maslak laboratuvarını kullanıyor ve en iyi embriyolog ve Laboratuvar orası.

Şu an Halit hocaya devam diyorsun
Halit hocada yurt dışında durum sıkıntılı bende şaşırdım
Haliyle benim 2 negatif denemem var..
Tüp bebek denemesi için tüplerinin olmasına gerek yokki zaten..
Bende maslak Bülent hocaya geçemeyi planlıyorum

Evet rapor aldim...
Siz nasil basladiniz bi genel ilarak anlatirmisiniz

hastaneye gittim tüp bebek bölümüne bana bi kağıt verdiler ordaki belgeleri tamamlamam gerekiyo adetsiz kadın doğuma muayene diyo onu için ayça kubat diye bi dr gittim.muyane etti bu arada orda eşimem sperm testi için randevu verdiler..sonra adetli 2. günü tüp bebek bölümüne gidicem..böye işte..umarım çıkar rapor..siz tüp bebeğidemi orda yaptırdınız???

Şu an Halit hocaya devam diyorsun
Halit hocada yurt dışında durum sıkıntılı bende şaşırdım
Haliyle benim 2 negatif denemem var..
Tüp bebek denemesi için tüplerinin olmasına gerek yokki zaten..
Bende maslak Bülent hocaya geçemeyi planlıyorum
Evet halit hoca yok bu ara bu transferimi Bülent bey yaptı

Evet halit hoca yok bu ara bu transferimi Bülent bey yaptı

Bu haberde güzel haftaya gidicem bülent beydende randevu aldım..
Gidip görüşeyim bi bakım nasıl biri?
Dondurulmuşlarımda ordayken onunla dewam ediyim..
Halitin ne zaman döneceği belli değil çünkü..
Sen kaç aylık hamilesin?

hastaneye gittim tüp bebek bölümüne bana bi kağıt verdiler ordaki belgeleri tamamlamam gerekiyo adetsiz kadın doğuma muayene diyo onu için ayça kubat diye bi dr gittim.muyane etti bu arada orda eşimem sperm testi için randevu verdiler..sonra adetli 2. günü tüp bebek bölümüne gidicem..böye işte..umarım çıkar rapor..siz tüp bebeğidemi orda yaptırdınız???
Tammadir islemler dogru esin sperm verdigi gun kan da verecek zaten bazi tahliller icin..
Ben tup bebegi baska yerde yaptiriyorum ama raporu oradan aldim

Back
X