Benimde aynı şekilde olmuştu pembe kırmızı birkaç defa bu şekilde oldu çok şükür pıhtı bendede yoktu yani miktarı da pet dolduracak kadar değildi..üstelik benim tüp bebek olduğu için ben progesteron zaten kullanıyordum da..bence endişelenme bebeğinde iyi ise senin yapacagin yatmak dinlenmek 3 litre su içmek..yarın Dr giderkende dikkat et mümkünse arabada uzan..çünkü ben ilk kanama gördüğumde acile gittimde Dr dediki.buraya gelmen böyle bir durumda risk yatmalisin ilk olarak..ve ben benim kanama ve lekelenmelerim için tam bir yanıt alamadım hiç bebek buyuyor diye olabilir dedi,tüp bebek olduğu için hormonel olabilir dedi,benim şüphem vajinal kullanıyorum ilaçları tahriş olmuş olabilir..ve Dr dediği bu tür kanamalar olabilir ağrılı,pihtili ve çok olmadığı sürece endişelenme yat dinlen..kaç hafta oldu evdeyim sürekli.. sürekli yatmama rağmen bile kahve leke geldi birkaç damla en son çok şükür bebek iyi inşallah halen iyidirde

bence sende içini gönlünü ferah tutmaya çalış şimdilik igneni olmuşsun bence sabah kadar kesilir bile kahveye dönerek..benim öyle olmuştu..