Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım

gönlünü ferah tut gerçekten birçok kişi tanıyorum çok büyük kanama alanlarına rağmen sağlıkla ilerledi hamilelikleri...önemli olan ilaçlarını aksatmadan kullan,yat dinlen,kabız olma,bol su iç...bu şekilde biraz zor olsa da en azından 12-13 hataya kadar sık disini çünkü gerçekten bebekler çok güçlü hemen kapaniveriyir kuculuveriyor o kanama alanları sen dikkat et önemli olan o bebeğin senden alicak gücünü...benimde tüp bebek 6.denememde hamile kalabildimm bende...çok zor kavuştuk mucizelere inşallah sonuda güzel olur

korku hiç bitmeyecek inan...gerekirse 9ay yat bir iş sakin yapma bak ben elimi surmuyorum ne çamaşır ne bulaşık ne yemek sadece işime gidip geliyorum...ilişki bile serbest olmasına rağmen yapamadım korkudan...ilaçlarını aksatma sakin ben burdayım ne sormak istersen sorabilirsin...sağlıklı güzel bir hamilelik olur inşallah...benim annemde de kardeşime hamile iken çok büyük kanama alanı varmış istirahat bile edememiş yaramamış kardeşim şimdi 26 yaşında Allah'a emanet tek çare dua