Sorma bende yedim.. İnşallah sıkıntı olmaz.Bana ilaç vermedi. Ben bugün de tatlı bişey yedim :) malum aydan dolayı annem yapmıştı dayanamadım valla.
Ne durumdasın şimdi? Dr una ulaşsaydınKızlarrr bende kahverengi akıntı geldi. 29 haftaya yemi girdim. Böyle bişey yaşayan var mı. Biraz korktum açıkcası.
Erken doğum riskim varmış. Bebeğin küvezse az kalması için ciğerlerimi geliştirecek iğneler oldum. Ben ha zannediyordum meğer kasılma yaşıyormuşum.takibe aldım şimdi kendimi. Yürüyüşü bıraktırdı.Ne durumdasın şimdi? Dr una ulaşsaydın
Tebrikler. Benim hiç olmadı ama ilk günlerde olabiliyormuş. Yerleşme kanaması olabiliyormuş.Ama haftalar ilerledikçe yani 12. Haftadan sonra olmaması gerekiyor. Endişelenme sakın. Sakin ol aklın takılıyorsa da git kalp atışlarını dinle.Kizlar selamlar.benimde 27eylulde transferim oldu cok sukur 7ekimde pozitifi nasib etti Rabbim.ve 3kere kan werdim 1.kan degerim119.6 2kan degerim.712.8 3.kan degerim 5006.ama demin cok az soluk renkte leke gordum korktum normal mi??kan degil pembede degil.cok soluk renkte ve az.varmi bilgisi olan bayanlar ????
Tebrikler. Benim hiç olmadı ama ilk günlerde olabiliyormuş. Yerleşme kanaması olabiliyormuş.Ama haftalar ilerledikçe yani 12. Haftadan sonra olmaması gerekiyor. Endişelenme sakın. Sakin ol aklın takılıyorsa da git kalp atışlarını dinle.
İçini ferah tut. kafaya takma herşeyin zamanını bekle bu beklemeler inan çok güzel duygular. :)Cok tskurler.ama kalp atisi daha 7inci haftada duyuluyormus.yada 7bucuk.bugun ilk kez gorunce korktum..daha sali gunu anca keseye gdicez nasipse
İçini ferah tut. kafaya takma herşeyin zamanını bekle bu beklemeler inan çok güzel duygular. :)
Dikkat et canım. Geçmiş olsun. İnşallah zamanında gelir bebiş.Erken doğum riskim varmış. Bebeğin küvezse az kalması için ciğerlerimi geliştirecek iğneler oldum. Ben ha zannediyordum meğer kasılma yaşıyormuşum.takibe aldım şimdi kendimi. Yürüyüşü bıraktırdı.
Allah tamamına erdirsin inşallah canım.. Lekelemeyin bazılarında oluyor. Bendede olmadı hiç. Korkma dinlen yorma kendini. Allah a emanet..Kizlar selamlar.benimde 27eylulde transferim oldu cok sukur 7ekimde pozitifi nasib etti Rabbim.ve 3kere kan werdim 1.kan degerim119.6 2kan degerim.712.8 3.kan degerim 5006.ama demin cok az soluk renkte leke gordum korktum normal mi??kan degil pembede degil.cok soluk renkte ve az.varmi bilgisi olan bayanlar ????
Allah tamamına erdirsin inşallah canım.. Lekelemeyin bazılarında oluyor. Bendede olmadı hiç. Korkma dinlen yorma kendini. Allah a emanet..
Kızlar selam bende yeni hamileyim. Geçen gün kalp atışınıydum çok şükür. Ama geçen perşembe yoğun bir kanama oldu çok şükür bebeğime birşey olmadı. Perşembe gübü proludot depot iğne oldum. Kanamam ertesi güne durdu. Ama kaç gündür hep kasıklarım ağrıyor. Doktor normal diyor ama ben ayakta durmaya bile korkar hale geldim. Kanama bende resmen tramva yarattı. Bu konuda fikirlerinie ihtiyacım var.. sürekli kasık ağrısı olur mu ya?
Bana 1 defa vurdurdular sadece. Kasık ağrısı oldu mu peki yada oluyor mu halenAllah kucagina almayi nasip etsin.cumlemize ins..hayirli olsun..bende de oldu cnm kanama bende prolutan kullandim 4gunde 1 tam ampul.suan braktik sukur
Bana 1 defa vurdurdular sadece. Kasık ağrısı oldu mu peki yada oluyor mu halen
Merhabalar, güncelleyelim mi? Herkesin sağlığı iyidir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?