Tüp bebek hamisleri

Ne durumdasın şimdi? Dr una ulaşsaydın
Erken doğum riskim varmış. Bebeğin küvezse az kalması için ciğerlerimi geliştirecek iğneler oldum. Ben ha zannediyordum meğer kasılma yaşıyormuşum.takibe aldım şimdi kendimi. Yürüyüşü bıraktırdı.

Kizlar selamlar.benimde 27eylulde transferim oldu cok sukur 7ekimde pozitifi nasib etti Rabbim.ve 3kere kan werdim 1.kan degerim119.6 2kan degerim.712.8 3.kan degerim 5006.ama demin cok az soluk renkte leke gordum korktum normal mi??kan degil pembede degil.cok soluk renkte ve az.varmi bilgisi olan bayanlar ????

Tebrikler. Benim hiç olmadı ama ilk günlerde olabiliyormuş. Yerleşme kanaması olabiliyormuş.Ama haftalar ilerledikçe yani 12. Haftadan sonra olmaması gerekiyor. Endişelenme sakın. Sakin ol aklın takılıyorsa da git kalp atışlarını dinle.

Cok tskurler.ama kalp atisi daha 7inci haftada duyuluyormus.yada 7bucuk.bugun ilk kez gorunce korktum..daha sali gunu anca keseye gdicez nasipse

Dikkat et canım. Geçmiş olsun. İnşallah zamanında gelir bebiş.

Allah tamamına erdirsin inşallah canım.. Lekelemeyin bazılarında oluyor. Bendede olmadı hiç. Korkma dinlen yorma kendini. Allah a emanet..

Allah tamamına erdirsin inşallah canım.. Lekelemeyin bazılarında oluyor. Bendede olmadı hiç. Korkma dinlen yorma kendini. Allah a emanet..

Saol cnm hepimizinkini ins.dinleniyorum cnm hic kalkmadim zaten transferden beri.dun gecede gene gordum leke ya;( bu sefer sumuksu tarzda peceteye bulasti pembemsi gibi.cokazda kan gordum nokta kadar;(((

Kızlarrr. Sesiniz çıkmıyor durumlar nasıl. Herşey yolunda mı. Kaçıncı haftadasınız sağlığınız nasıl bebişler gelmek için sabırsızlanmaya başladı mı :)

Selam kizlar❤ nasilsiniz keyifler nasil???arkadaslar bu 2li test nezaman yapiliyor hangi haftada?birde 2li test yaptiktan sonra 3lu ve 4lu testte yaptirmak gerek mi?cjnsiyeti hangi haftada ogrendiniz???

Kızlar selam bende yeni hamileyim. Geçen gün kalp atışınıydum çok şükür. Ama geçen perşembe yoğun bir kanama oldu çok şükür bebeğime birşey olmadı. Perşembe gübü proludot depot iğne oldum. Kanamam ertesi güne durdu. Ama kaç gündür hep kasıklarım ağrıyor. Doktor normal diyor ama ben ayakta durmaya bile korkar hale geldim. Kanama bende resmen tramva yarattı. Bu konuda fikirlerinie ihtiyacım var.. sürekli kasık ağrısı olur mu ya?

Allah kucagina almayi nasip etsin.cumlemize ins..hayirli olsun..bende de oldu cnm kanama bende prolutan kullandim 4gunde 1 tam ampul.suan braktik sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…