Tüp bebek hamisleri

Slm hanımlar benim de transferimin 7.günü bugün. 3.gün sonrasında adet sancılarına benzer sancılarım oldu.dün de bel ağrım va sol kasık batmam oldu ama bugün hepsi geçti sizce normal mi.brnim gibi yerleşme kanaması olmadan hamile kalan arkadaşlar varmı aranızda birde en erken dijital gebelik testini ne zaman yapabilirim çok merak ediyorum.lütfen sizlerden deneyimlerinizi bekliyorum

Öncelikle hayırlı olsun. Benim hiç kanamam olmadı. Kasık ağrım oldu. Doktorum 14. Gün test yaptırdedi ama ben dayanamadım 11. Gün yaptım. Net gebe olduğum çıkmıştı.

Anladım canım sağol.. Sonuç nasıl çıktı?
Yatın akşam doktora gideceğim. Ben gebeliğim boyunca hiçbir test sonucunu netten bakıp kendim değerlendirmedim. Ne çıkarsa doktordan duymayı tercih ettim. O yüzden sonucum yüksek mi normal mi bilmiyorum cnm :)

Öncelikle hayırlı olsun. Benim hiç kanamam olmadı. Kasık ağrım oldu. Doktorum 14. Gün test yaptırdedi ama ben dayanamadım 11. Gün yaptım. Net gebe olduğum çıkmıştı.
Çok teşekkürler ederim yaa umutlarıma Umut eklediniz

Hayırlı olsun inşallah tutunuyor dur minik.. Benimde ne kanamam ne ağrım oldu. Test gününe yakın kasığımda batma şeklinde oldu ara ara sadece.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun hamileyim.. Darısı başınıza..

Yatın akşam doktora gideceğim. Ben gebeliğim boyunca hiçbir test sonucunu netten bakıp kendim değerlendirmedim. Ne çıkarsa doktordan duymayı tercih ettim. O yüzden sonucum yüksek mi normal mi bilmiyorum cnm :)
hımm aynı gün bitmiştir sandım işlemleri.. Anlamadım canım inşallah herşey iyi çıkmıştır.. Bugün bende Dr dayım bekliyorum şeker yüklemesi için.. İnşallah benimde bişey çıkmaz..

Ayyy hadi hayırlısı ile inşallh yaa cuma test günüm inşallh buradan siZe hamişim diye yazmayı da nasip eyler mevlam

Hanımlar ya ayaklarım çok üşüyor sankİ adet olacakmışım gibi adet sancım ve bel ağrım var adet olmaktan korkuyorum bunlar hamilelik belirtisi olsun litfeeeeen

Hanımlar testimi yorumlayabilirmisiniz lütfen kendimi kandırmak istemiyorum o yüzden size sordum

Hanımlar sizce hamilelik var mı kendimi kandırmak istemedim size sundum bugün transferimin8.günü

Eklentiler

• IMG_5366.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 70
Nasılsın nasıl geçti yükleme. Değerlerin nasıl. Benimkini yüksek buldu ki ben tatlı yemem fazla. Dikkat et dedi sadece. 60 dak 180lerde çıktı. 160 cıvarı olması gerekiyormuş.

Nasılsın nasıl geçti yükleme. Değerlerin nasıl. Benimkini yüksek buldu ki ben tatlı yemem fazla. Dikkat et dedi sadece. 60 dak 180lerde çıktı. 160 cıvarı olması gerekiyormuş.
Ay ben benimde öyle çıktı.. Bana hem dikkat et dedi hemde ilaç verdi şeker ilacı.. Günde bir taneyi yarım yarım sabah akşam iç dedi.. Ama korkacak bişey yok dedi.. Sadece bebeğin akciğerleri ne etki etmesin diye ilaç verdi..

Bana ilaç vermedi. Ben bugün de tatlı bişey yedim :) malum aydan dolayı annem yapmıştı dayanamadım valla.

Kızlarrr bende kahverengi akıntı geldi. 29 haftaya yemi girdim. Böyle bişey yaşayan var mı. Biraz korktum açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…