Dilerim en kısa zamanda sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Ben kendi doktorumu önereceğim öncelikle, Aygül Demirol - Ankara Memorial. ben de zor bir vakaydım açıkçası ve ileri bir yaşta yavruma kavuştum önce Allahın izni sonra da doktorum sayesinde. Ankara'ya gidip gelmek zor olursa İstanbulda Çağlar Yazıcıoğlu var, Antepten Acıbadem International'a geçti. Titiz bir hekim, Bülent Tıraş'ın ekibine dahil oldu. Antepteki hastaları çok memnundu. Şişli Memorialdan da çok sayıda memnun kalan var ama ordaki sorun her kontrolde başka doktorun görmesi. Ben de şehir farketmeksizin doktor aramıştım, şişli memorialı bu nedenle eledim. Naçizane tavsiyem medyatik doktorlardan instagramda sürekli şov yapanlardan uzak durmanız. Çok sayıda hasta kabul ediyorlar haliyle de çok kişi pozitif sonuç almış gibi görünüyor, ama oranları nedir hiç bahsetmiyorlar. kaç hastadan kaçı sağlıkla bebeğini kucağına aldı bilmiyoruz, hiç görmüyoruz bu sayıları. Bir kadın doğum doktoru arkadaşım Hacettepe tıpı çok önermişti ama bu hastanlerin prosedürleri çok yorucu, istediğinizde birisine ulaşmak zor oluyor ve bekleme süreleri de az değil randevularda.
Diğer bir seçenek ise Anatolia Tüp bebek, gidenler memnun ama ben bir kere görüşmeye gittim, yaşımdan dolayı duymadığım kalmamıştı. Aygül hoca hastasına çok saygılı ve gerçekçi bir doktor, onla devam ettim 3 yıl boyunca ve gebelik takibimle doğumumu da o yaptırdı. Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim kendisini