Tüp bebek hemşiresiyim

Öyle ama bekleyemiyorum;( bende o tarihi artık erken gebelik testi ile negatif görmekten bugün 9. Gün yine negatif mesela benim için sonuç kesin
Gününde kan testi yapılması lazım. Siz de haklısınız ama işte maalesef beklemek gerekiyo

Bu negatif muhtemelen . Dondurulmuş embryo transferini ne zaman deneyebilirsin en erken ?
En erken diğer adette denenebilir ama psikolojik olarak hazır olmanız lazım
Bence hemen yine transfer yerine biraz kafanızı dinleyin Hemen yine strese girerseniz stres de gerçekten olumsuz etkiliyo süreci.

Bir de kan testi vermeden hemen karamsar olmayın. Yarın gidip verin. Az çok çıkar sonuç.
Buraya da yazın inşallah güzel olur

Çok teşekkür ederim yarın negatifi de yazarım

Merhaba öncelikle bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederim Bende 29 mayısta 5. Gün 1 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün Transferin 11. Günü test sonucum 819. İlk sorum şu olacaktı hala karın ağrılarım devam ediyor bu normal mi. 2. Olarakta bebeğin kalp atışını dinlemek için beta hcg mi baz alınıyor gebelik haftası mı? 3. Sorum tüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanıyor? Teşekkürler şimdiden

Merhaba, rica ederim. İnşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız bi gebelik olur

Karın ağrıları olabilir. Başka bi şeyden apandisit vs şüpheniz varsa tabi doktora gitmelisiniz.

Bebeğin kalp atışları 6-7. haftada görülür.

Tüp bebekte de hafta normal gebeliklerde olduğu gibi son adet tarihinizden hesaplanıyor.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Allahım sizin evladınızı da size bağışlasın. Hayırlı sağlıklı mutlu bir hayat dilerim

Merhaba
tüp bebeğe başlayacağım
opu dan aşırı korkuyorum sigara kullanıyorum ve daha önce hiç anestezi almadım
anestezi beni çok korkutuyor aylardır bunun korkusundan tüp bebeğe başlama istemiyorum

Merhaba
tüp bebeğe başlayacağım
opu dan aşırı korkuyorum sigara kullanıyorum ve daha önce hiç anestezi almadım
anestezi beni çok korkutuyor aylardır bunun korkusundan tüp bebeğe başlama istemiyorum
Merhaba. Opu sizin için zor bi işlem değil. Toplandıktan sonra belki biraz kasık ağrınız olabilir. Ona da hemen ağrı kesici yapılıyor. Sigara çok mu kullanıyorsunuz?

günde bir paket
işlemden değilde benim fobim anestezi sanırım
Korkutmak gibi olmasın ama günde 1 paket sigarayla anestezi evet çok da güzel olmuyo. Uyanırken fazla öksürük vs oluyo. Uyanırsınız ama merak etmeyin

Siz korkmayın anestezist korksun Çok sigara içenleri uyandırırken genelde ömürden ömür gidiyo çünkü

Son düzenleme:
Merhaba tüp bebek de 2. denemem ilki tutmamisti 3 haziranda 2 tane embriyo transfer edildi bugün 8.gun sabah erken gebelik testi yaptım ama sonuc negatif cok silik bi cizgi çıktı ama hemen cikmadi o yüzden kuruma çizgisidir diye düşünüyorum. 12. gün kanda pozitif cikabilir mi ki

Merhaba. Evet kan kesin sonucu verir. O yüzden pozitif olabilir

Mrb 9. Gün erken gebelik ile negatif öğrendim. Doktorum Bugün kan verebilirsin dedi 9. Gün erken gebelik testi ile 5. Gün embryosu negatifse 10. Gün pozitifi görme gibi bir durum var mı? Neden umutlandiriyorlar

günde bir paket
işlemden değilde benim fobim anestezi sanırım
Aynı ben de sizin gibiydim ki hala korkuyorum. Olmam gereken burun ameliyatını sırf anestezi yüzünden olmuyorum. İlk opu olduğumda geçtiğimiz Eylül ayında doktora dedim ki siz beni bayılmazsanız ben şimdi bayılırım. Çok geriliyorum uyurum uyanamam falan diye ki kuzenim anestezi uzmanı . Ama asla korktuğum gibi değildi hiçbir şey hatırlamıyorum sanki 10 sn önce gözümü kapatıp açmışım gibi. Pazartesi 2. Opu olacak yine aşırı geriliyorum ama yine de çok kolay olacağını düşünüyorum . Ben de sigara içiyorum hatta anestezi doktoru şok olmuştum 1 paket içiyorum dediğimde ama çok kolay uyandım. İnşallah yine öyle olur

Ayyy çok güzel bi haber benden 1 gün önce transfer olup sonucu harika olmuş bana da umut oldun benimde yarın test günüm bakalım neler olacak bu arada benimde regl olcakmışım karın ağrılarım var artık belime de vurmaya başladı sende mi böylesin

Ara ara geliyor bel karın kalça ağrısı. Doktora sordum o da normal dedi. İnşallah güzel haberler alırız senden. Bende yarın yine test yapıcam. Bir dış gebelik hikayem olduğu için güvenemiyorum test sonucunu yazar mısın buraya

Ne güzel sabredebilmişsin ben 5. Gün yapmaya başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…