Gayet yeterli. İnşallah uğraşmadan kucağınıza alırsınız bebeğiniziÇok sağol canım.esimin sperm.degerleri de bu şekilde çıktı. Tüp bebek düşünüyoruz temmuz da.
İnşallah canımm,amiiinnnnGayet yeterli. İnşallah uğraşmadan kucağınıza alırsınız bebeğinizi
MerhabaLupetta canım bu ara seni baya yordum ama bişey sorucam benim bu gün transferimin 4.günü 5.gün emriyo ile transfer oldum yumurta toplama için ovitrelle çatlatma iğnesinin üstündende 10.gün dün eve test alınca gününde yapmak için öylesine bir deneyim dedim çok silik çizgi çıktı iğne etkisi bu gün dahada geçer diye yine test yaptım daha koyuydu iğne etkisiyse daha silik çıkması gerekmezmiydi 4.gün 5.gün emriyosu beta hgc salgılayabilirmi?
Merhaba. Transfer sonrası doktorunuz sadece o ilaçları uygun görmüş olabilir. Sorun yok. Parol kullanmanızda da hiçbir sorun yok.Merhabalar ben pko hastasıyım tam 15 adet yumurta toplandı 10 adet döllendi 7 adet 1 kalite gelişti 1 adet dönemi dinlenmeye alındım 2 adette tedavi başlandı 6 Mayıs adetim 1 adet yumurtam vardı kaybetmek istemediğim için kısa süre gonolf aldım 23 mayıs doğal şekilde ovulasyon gerçekleşti 30 Mayıs transfer oldum saat 13.05 de 3 4 günleri feci bir bel ağrısı çektim sol bacağıma kadar vurdu doktorumu arayarak parol kullanmak zorunda kaldım bu hafif şekilde bir süre devam etti bugün 8 günüm hiç bit belirtim yok normal şekilde devam ediyorum bu arada bana sadece coraspirin duphaston verdi şaşırdım iğneler progestan beklerdim hiç biri verilmedi doğal gelişti dedi doktorum progesteronum 20.2 idi transfer günüm yumurtam transfer zamanı resimdekidir sizce umut varmı
Ben 6. Haftamda estrofemi bırakmıştım. Ama fitil felan diğer ilaçlara devAm ediyorum şuanTüp bebek ilaçları transfer sonrası 12. Haftaya kadar aynı mı devam ediyor. Ben 6.haftadayım. Bir düzenleme yapılmadı.Şehir dışında olduğum için kendi dr um bakamadı. Hemşirem de aynen devam dedi. Düzenleme yapılmıyor mu. Kan değerine ya da rahme bakarak değişmiyor mu. 2 prolutex, 3 estrofem, 6 fitil. Azalma olmayacak mı
Tekrar bişey sorabilir miyimMerhaba çook teşekkür ederim
Merak etmeyin ağrılar olabilir. Kanama, ağrı vs gibi belirtiler olabilir olmayabilir . Bunlar iyi ya da kötü işaretler değilsakin kalmaya çalışın
Tekrar bişey sorabilir miyimbana dondurulmuş 5.gün embriyodu koydular 11.günde test vericem yarın 9.günüm ve sabrım kalmadı artık 9.günde yerleştiyse yerleşmiş oluyo mu yoksa 11.güne kadar yerleşebiliyo öu yarın evde test yapsam çıkar mı mesela
Merhaba. Evet kullandığınız ilaçlardan dolayı adet gecikmesi-düzensizliği olabilirMerhaba Tüp bebek hemşiresi,
Ben tek siklüs da iki opu oldum. Bu durumda reglim gecikir mi? Normalde 6 günüm var
Peki kaçıncı güne kadar tutunabiliyo embriyoMerhaba. Evde yapılan testler yanıltıcı oluyor. Kan testi için de zaten en erken tarih veriliyor.
Tam olarak bilinemezPeki kaçıncı güne kadar tutunabiliyo embriyo
Transferin 9 günü kanda kesin belli olmaz mı?Merhaba. Evet kullandığınız ilaçlardan dolayı adet gecikmesi-düzensizliği olabilir
Verilen tarihte yaptırmanız lazım. Sonuçta boş yere o tarihler verilmiyor değil mi?Transferin 9 günü kanda kesin belli olmaz mı?
Öyle ama bekleyemiyorum;( bende o tarihi artık erken gebelik testi ile negatif görmektenVerilen tarihte yaptırmanız lazım. Sonuçta boş yere o tarihler verilmiyor değil mi?
Hemşire hanım ben dayanamayıp bişey yaptım dondurulmuş 5.gün embriyosu konmuştu bugün dokuzuncu günüm sizce doğru çıkar mı sonuçVerilen tarihte yaptırmanız lazım. Sonuçta boş yere o tarihler verilmiyor değil mi?
Kanda bakılmalıHemşire hanım ben dayanamayıp bişey yaptım dondurulmuş 5.gün embriyosu konmuştu bugün dokuzuncu günüm sizce doğru çıkar mı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?