Evet var. Erken gebelikler idrar testinde çıkmayabiliyorBenim sorumuda cevaplayabilirmisiniz
Bugun tüp bebek transfer sonrası 11. Gündeyim dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif yarın kan testi vericem pozitif çıkma ihtimali varmıdır?
Merhaba. Vajinal mı kullanıyorsunuz?Hemşire hanım merhaba transferden sonra reçetemde progestan 100mg 4*2yazıyor yani günde 4 defa 2adet ama benim elimdeki 200 mg mış yine 2şer tane attım bi sorun olurmu az önce farkettim kutu bitti eşime al diye mesaj yazarken
Merhaba. Değerin düşük ya da yüksek olması önemli değil. Bundan sonra iki günde bir, sağlıklı şekilde ikiye katlayarak ilerleyip ilerlemeyeceği önemli. Sağlıkla olsun inşallahMerhaba bayanlar 10 Ekim'de 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum 18 Ekim'de Beta verdim 58 çıktı değerim değerim düşükmu birde kahverengi lekelenme başladı kan verdiğim gün ara ara devam ediyor endişeleniyorum
Hiç korkmanıza gerek yok genel anestezi veriliyor hiç birşey hissetmiyorsunuz endişeniz olmasınal bendende o kadar arkadaşım bende çok korkuyorum
Çok teşekkür ediyorum cevabınız içinMerhaba. Çok geçmiş olsunkan sulandırıcı önlem olarak veriliyor. Prednol kullandınız mı?
Bunlar yok diye tutmadı veya şu sebepten devam etmedi diyemezler maalesef doktorlar. İkinci transferinizde bunları doktorunuzdan uygulamasını isteyebilirsiniz. Genelde ilkinde bu şekilde olunca ikinci veya üçüncü transferlerde eldeki diğer tüm silahlar kullanılır.
Teşekkür ederim içime su serptiniz inanın Allah razı olsunMerhaba. Değerin düşük ya da yüksek olması önemli değil. Bundan sonra iki günde bir, sağlıklı şekilde ikiye katlayarak ilerleyip ilerlemeyeceği önemli. Sağlıkla olsun inşallahkahverengi akıntılar da her hastada olur genelde
EvetMerhaba. Vajinal mı kullanıyorsunuz?
Merak etmeyin bir sorun olmaz. Zaten hepsi emilmiyor vajinal yoldan. Artık reçete edildiği gibi kullanmaya devam edersiniz
Bugün transferin 13. günü . Sükür positif ama benim sorunum transferden sonra her gece ateslenmek . 38.2yi görüyoruz. Almanyada yasadigimdan doktora gittim kan aldilar sonuclar üc güne cikiyor. Neye dikkat etmem gerek bunlar normal mu?
Merhaba benim konum aşılama..geçen hafta perşembe oldum..3 4 gün ağrı sancı çektim çok fena..şimdilerde özel bölgemde karnında ve belde ağrı var hafif devam ediyor ikidir beyaz akıntı geliyor kıvamlı... progestan içiyorum..acaba ilaç mi yoksa tutunma belirtisi midir efendim
Çok teşekkür ederim inşallah belirtidir..haftaya kan verecegim bir mucizeMerhaba. Belirtiler maalesef kullanılan ilaçlardan dolayı da yanıltıcı olabiliyor test gününü beklemek zor olsa da kesin sonuç kan testiinşallah güzel bi sonuç alırsınız
Aminn insallahhMerhaba. Belirtiler maalesef kullanılan ilaçlardan dolayı da yanıltıcı olabiliyor test gününü beklemek zor olsa da kesin sonuç kan testiinşallah güzel bi sonuç alırsınız
Aminn insallahhnormal hayata dönmekte sıkıntı olmaz dimi şehir içi yolculuk vs
Bugün tam bir hafta oldu ilk günler çok çok dikkat ettim ..şimdilerde şehir içi otobüslerde yım bir saat kadar .hadis sallantilar sıkıntı yapmaz dimi..efhamlandim kusura bakmayınizHayır uzun yolculuk çok önerilmiyor ama 2 3 saatlik yolculuk sorun olmuyor
Lupetta merhaba bugün son adet tarihime göre 7+3üm 17 eylülde 5.gün embriyosu transfer oldum geçen hafta 6+1 gözüktü ultrasonda bugün tam 1 hafta sonra 6+3 gözüktü olur öyle daha çok küçük ilerleyen haftalarda toplar kendini falan dediler ama normal mi bu durum
Bi de sisteme bugün ilk defa gebe olarak girmişler orda da 6+1 gözüküyo iyice kafam karıştı sonradan ultrasonda gözüken haftaya göre güncelleniyor mu bu
Bende aşilama oldum, doktorum normal hayatina donebilirsin sadece agir tasima dedi. Sizce surekli yatmam mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?