- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Bu arada gerçekten siZe teşekkür ederiz buradaki stres merak kafadaki soru işaretlerini bir nebze sayenizde atıyoruz. Ben transfer aşamamda sizi farkedemedim yoksa sorularım olurduSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
canım merhaba ,Işlem genel anestezi ile yapılıyor. Sonrası için de korkulacak bir işlem değil merak etmeyin
Çookk teşekkür ederim Allah razı olsunBu arada gerçekten siZe teşekkür ederiz buradaki stres merak kafadaki soru işaretlerini bir nebze sayenizde atıyoruz. Ben transfer aşamamda sizi farkedemedim yoksa sorularım olurdu. Neyseki çok şükür pozitif gördük 9. Haftadayız .Allah çocuğunuzu sağlıkla büyütme bizi nasip etsin ve sizE bağışlasın inşallah
canım merhaba ,
bende tup bebege baslıycam gecen cuma gorusmeye gıttık,
doktorum dongunun 21.gunu kullanmam ıcın lucrın ıgne verdı bı adet...
sonrasında 31 ekımde goruselım dedı. 31 ekım ya da 1 kasım regl gunumm.
bu iğne neden verılıyor acaba ?
çookkk teşekkür ederim canımm benımm,Merhaba şimdiden güzel bir süreç geçirmemizi diliyorum
Işlem öncesi herhangi bir problem yaşanmamsı ve sürecinizin ertelenmemesi için veriliyor. Kist oluşmaması veya o yükselmemesi gereken bi hormonun yükselememesi içinç o iğneyle varla yok arası başlar adetiniz ve gecikebilir. Siz lekelenmeniz başladığı anda iletişime geçin doktorunuzla. Geç kalmayın adetim başlamadı diye
Aminnnçookkk teşekkür ederim canımm benımm,
aynen doktorumda 31ekımde adet olsada olmasada gelsin demiş
3 yıldır beklıyoruz ınsallah yavrumuza saglıkla kavuşuruz bizde, ve tüm güzel kadınlar
merhaba eylül de opu işlemim oldu doktor rahmi dinlendirelim dedi ikinci adette gelmemi istedi ve suan adetim 4 gün gecikti normalde şaşmaz bu durum normal miSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
ınsallahhh canım benım, Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın .isteyen herkese saglıkla hayırlı evlatlar versin..aminAminnnSiz en güzel anneler olucaksınız inşallah
Merhaba. Hormon iğneleri kullandığınız için normalmerhaba eylül de opu işlemim oldu doktor rahmi dinlendirelim dedi ikinci adette gelmemi istedi ve suan adetim 4 gün gecikti normalde şaşmaz bu durum normal mi
1.peki kaç gün gecikmesi normal kabul edilir? bi yandan da hiç adet olcak gibi değilim ağrım sızım yok hamile miyim diye de umutlanmadım değilMerhaba. Hormon iğneleri kullandığınız için normal
1.peki kaç gün gecikmesi normal kabul edilir? bi yandan da hiç adet olcak gibi değilim ağrım sızım yok hamile miyim diye de umutlanmadım değil
2. Bir de opudan sonra beklenen ikinci aydaki adet gününe 7-8 gün kala tek bir sefer kahverengi akıntı geldi kanama şeklinde değildi bu neden olabilir
şimdiden cok teşekkür ederim
Yanıtladığınız için çoook teşekkürlerMerhaba çok geçmiş olsun
Doktorunuzla ilgili olumsuz bir durum mu yaşadınız bilmiyorum ama bazen el değişikliği iyi gelir derler bizim doktorlarımız bile ken'di hastalarına.
Eğer bi güven problemi yaşadıysanız ya da başka yerde daha iyi olacağını düşünüyorsanız taşıma yapabilirsiniz. Çok bir değişiklik olmaz. Transfer her yerde aynı. Ama sizin psikolojiniz çok önemli burda. İçinize sinmiyorsa taşıyın
Merhabalar , benim ilk tüp transferim malesef kimyasal oldu . 2. Transfer için adeti bekliyorum.İlk transferde kortizon ve kan sulandırıcı kullanmamıştım.Kimyasal olması bunlardan dolayı olmuş olabilir mi sizce? Ya da bu durumda olan hastalarda siz nasıl bir tedavi uyguladınız ?Selam kızlar.
Rica ederim ne demek. Evet herhangi bir problem de yaşamamışsınız bence de yerinizde devam edinYanıtladığınız için çoook teşekkürlerOlumsuz herhangi bir durum yaşamadık doktorumla, ilgili biri gerçekten ve ne zaman istesem ulaştım kendisine. Transfer her yerde aynı sizin de dediğiniz gibi, hiç değilse kendi doktorum sürecimi biliyor. Belki ilaçlarımı değiştirir transfer öncesi. Sanırım doktorumla devam edicem
Merhabalar , benim ilk tüp transferim malesef kimyasal oldu . 2. Transfer için adeti bekliyorum.İlk transferde kortizon ve kan sulandırıcı kullanmamıştım.Kimyasal olması bunlardan dolayı olmuş olabilir mi sizce? Ya da bu durumda olan hastalarda siz nasıl bir tedavi uyguladınız ?
al bendende o kadar arkadaşım bende çok korkuyorumAşılama sonrası bugün kan testim negatif çıktı:<Tüp bebek istiyorum.Ama korkuyorum da yumurta toplama işlemi nasıl oluyor acaba hemşire hanım anestezi altında oluyor diye okudum.Anesteziden çok korkuyorum ben:<
Merhaba, ben bugun 11. Günümdeyim dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan testi vericem pozitif çıkma ihtimali varmıMerhaba, sizi Allah çıkardı karşıma. Umarım yardımcı olabilirsinizDondurulmuş embriyo transferinde doktor değişikliği sizce işe yarar mı? Şöyle anlatayım, hali hazırda Dondurulmuş embriyolarım var. Negatif aldığım kendi doktorum ile değil de başka bir doktor ile mi denesek diye düşündük eşimle, ama sıfırdan tedaviye başlamak olmayacak ya bu durum, yani yeni doktor sadece transferi yapacak bu yüzden yeni arayışa girelim mi yoksa bildiğimiz yerden mi devam edelim bu konuda kafam karışık. Siz de bu sektörde olan bilgili biri olduğunuz için anlarsınız belki dedim. transfer protokolü farklılık gösterir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?