- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 33
Merhaba arkadasim benim de e2 2989 cikti doktor bisey dedi mi@
benım tup bebekte bugun son ıgnem, yarın ovıtrelle ,diğer gün boş ve perşembe opu olacak..Lupetta merhaba canım,
e2: 3461
fsh :22,5
progestron : 0,56 cıkmıs nasıl sence :)
birde yarından ıtıbaren kullanmak ıcın doktorum dostınex hap verdi, bu neden acaba ?
amın kuzum, aaa gercekten mı ? bende orda okumustum anteplı arkadaslarım var cok severım hepsınıOy maşallahDarısı bize inşallah.Merkezde yaşıyoruz ama nizipliyiz köyümüz nizibe bagli
Merhabalar ben bugün tüp bebek tedavisine başlıyorum bana Gonapeptyl ve Merıofert adında iki iğne verdiler gelende herkes Gonal F kullanıyor bunu neye göre ayarlıyorlar bana yanlış ilaç verilmedi değil mi Gonanpeptylde yumurta büyütme ilacı mı?Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
canım herkes gonalf kullancak dıye bısey yok :) doktor yanlıs ılac verır mi kızzz sakin olMerhabalar ben bugün tüp bebek tedavisine başlıyorum bana Gonapeptyl ve Merıofert adında iki iğne verdiler gelende herkes Gonal F kullanıyor bunu neye göre ayarlıyorlar bana yanlış ilaç verilmedi değil mi Gonanpeptylde yumurta büyütme ilacı mı?
ne demek canım, hıc onemlı degıl,Öncelikle çok teşekkürler cevap verdiğin için
Ben reglin 2.günündeyim bugün iğnelere başlamam gerekiyor
şimdi ben anlamadım gonapeptyl çatlatma iğnesi olarak geçiyor araştırdığım kadarıyla
Bana yumurta geliştirici olarak hangi ilacı vermiş oldu yani Merıoferti mi geliştirici olarak verdi
Çünkü genelde gonapeptyli iğnelerden sonra çatlatma iğnesi olarak veriyorlar diye duyuyorum
Ay ne olur beni aydınlatın
Ay çok şükür sıkıntı yok yani değil mi yeni başladım hep gonal f duyup okuduğum için bir korktum merıofert büyütecek yani yumurtaları inşAllah seninki çok güzel geçer banada dua et olur mune demek canım, hıc onemlı degıl,
kuzum merıofert yumurta buyutmek ıcın kullanıyor , gonapeptyl ben kullanmadım ama oda yumrutalar buyuyup kendı kendıne çatlamasın dıye baskılıyor .
ama çatlatma ıgnesı olarak da kullanan var yanı kullanım zamanına gore degısıyor . bende lucrın ogne kullanmıstım oda gonapepytl gıbı. aylık olanı sadece ..
yanı korkma yanlıs bır işlem yok :)
catlatma ıcıne kullanılıyor gonapeptyl ama o artık toplama zamanı yaklaşınca ,
sen sımdı yumurta buuyutecegın ıcın kullanım amacı farklı oluyor .
hayırlı olsun .
Yok canım, haklısın herkes aynı ilacı kullancak diye düşünüyor insanAy çok şükür sıkıntı yok yani değil mi yeni başladım hep gonal f duyup okuduğum için bir korktum merıofert büyütecek yani yumurtaları inşAllah seninki çok güzel geçer banada dua et olur mu
Bende gonopepty ve meriofert le tedavi gördümÖncelikle çok teşekkürler cevap verdiğin için
Ben reglin 2.günündeyim bugün iğnelere başlamam gerekiyor
şimdi ben anlamadım gonapeptyl çatlatma iğnesi olarak geçiyor araştırdığım kadarıyla
Bana yumurta geliştirici olarak hangi ilacı vermiş oldu yani Merıoferti mi geliştirici olarak verdi
Çünkü genelde gonapeptyli iğnelerden sonra çatlatma iğnesi olarak veriyorlar diye duyuyorum
Ay ne olur beni aydınlatın
@
benım tup bebekte bugun son ıgnem, yarın ovıtrelle ,diğer gün boş ve perşembe opu olacak..Lupetta merhaba canım,
e2: 3461
fsh :22,5
progestron : 0,56 cıkmıs nasıl sence :)
birde yarından ıtıbaren kullanmak ıcın doktorum dostınex hap verdi, bu neden acaba ?
Merhaba. Yumurtalarınız çok sanırım bu değerler ve dostinex verilmesi onu gösteriyor. Bir sorun yok. Dostinex OHSS riski olmasın diye çok yumurtası olan hastalarda kullanılıyor
Canım en son 15yumurta vardı.Merhaba. Yumurtalarınız çok sanırım bu değerler ve dostinex verilmesi onu gösteriyor. Bir sorun yok. Dostinex OHSS riski olmasın diye çok yumurtası olan hastalarda kullanılıyor
Lupetta merhaba benim opu cuma sanırım merakım şu dr dondurcam sonra transfer etcem dedi burdan okuduğum kadar ile 2 adet dönemi sence çok ilaç kullandıracakmı yine nasıl sürec bi kısa bilgi verirmisin teşekkür ederimMerhaba. Yumurtalarınız çok sanırım bu değerler ve dostinex verilmesi onu gösteriyor. Bir sorun yok. Dostinex OHSS riski olmasın diye çok yumurtası olan hastalarda kullanılıyor
Merhaba, embriyoların genetiginin iyi olmasını için yapılabilecek birşey var mı? Bunun için bir ilaç var mı veya bir beslenme şekli falan önerilmiyor mu acaba?
Lupetta merhaba benim opu cuma sanırım merakım şu dr dondurcam sonra transfer etcem dedi burdan okuduğum kadar ile 2 adet dönemi sence çok ilaç kullandıracakmı yine nasıl sürec bi kısa bilgi verirmisin teşekkür ederim
Canım merhaba size havuzlama mi yapılacak nerede yaptırıyorsun tüp bebeğiCanım en son 15yumurta vardı.
Çok teşekkür ederimcevabın için
merhaba canımm,Canım merhaba size havuzlama mi yapılacak nerede yaptırıyorsun tüp bebeği
Anladım canım yumurta büyütme iğnesi ne kullandınmerhaba canımm,
ıstanbuldayım koç ünv. hastanesınde yaptırıyorum ..
yok canımm havuzlama olmayacak normal işleyiş
Merhaba tesadüfen karşılaştım yazınızla. Normalde 4 hafta civarlarında kese görünmez yazıları okudum. Beta değerinizi hatırlıyor musunuz?Mrb benim de bir sorum olacaktı geçen hafta doktora gittiğimde 4+2ydi vajinal bakarak görebildi çok küçükler dedi ikiz dedi yarın tekrardan gidicem 5+4 olacak merak ettiğim bir hafta da kese ne kadar büyüyor ve bebekler görünür mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?