Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
merıofert kullandım canım 300ıu,Anladım canım yumurta büyütme iğnesi ne kullandın
amın kuzum, aaa gercekten mı ? bende orda okumustum anteplı arkadaslarım var
Arkadaşım dualarım seninle her sye gonlunce olsun inşallah.Henuz o aşamalara gelemediğim için ben bilmiyorum valla.Ama e2 hakkinda doktorun ne yorum yapti onu merak ediyorum.@
benım tup bebekte bugun son ıgnem, yarın ovıtrelle ,diğer gün boş ve perşembe opu olacak..Lupetta merhaba canım,
e2: 3461
fsh :22,5
progestron : 0,56 cıkmıs nasıl sence :)
birde yarından ıtıbaren kullanmak ıcın doktorum dostınex hap verdi, bu neden acaba ?
Sadece meriofert mi kullandın canımmerıofert kullandım canım 300ıu,
son 5 gun 225e düşürdük .
amiinnnn,,,,Arkadaşım dualarım seninle her sye gonlunce olsun inşallah.Henuz o aşamalara gelemediğim için ben bilmiyorum valla.Ama e2 hakkinda doktorun ne yorum yapti onu merak ediyorum.
aynen ekım ayında gıttım adetın 21.gunu lucrın ıgne oldum yumruta baskılayıcı ..Sadece meriofert mi kullandın canım
Anladım canım yumurtalar kaç ml senin ne zaman toplancak ben meriofert, saizen, gonalf ve cetraide kullanıyorumaynen ekım ayında gıttım adetın 21.gunu lucrın ıgne oldum yumruta baskılayıcı ..
adet olunca 3.gunde merıofert başladık. bu aksam ovirtel olcam
dun son ıgnemı oldum canım, perşembe sabah toplancak ..Anladım canım yumurtalar kaç ml senin ne zaman toplancak ben meriofert, saizen, gonalf ve cetraide kullanıyorum
O zaman senin 18ml olmuş hayırlısı olsun inşallah canımdun son ıgnemı oldum canım, perşembe sabah toplancak ..
superr , şifa olsun canım ınsallaahhh
Sanırım canım telaştan sormak aklıma gelmediO zaman senin 18ml olmuş hayırlısı olsun inşallah canım
Kız ben sana mı yazmışimamiinnnn,,,,
canımm senle konuşmuştuk :) düünnn.
e2 yukselmesı yumurtaların çoğaldıgını gosterıyor
Merhaba size ikinci sorum olucak inşaallah bilginiz vardır eşimde sperm düşüklüğü var neredeyse spermi yok tüp bebek tutma olasılığı yüzde kaçtır sonuçlarını paylaşacağım spermi bir şekilde yükselttikten sonra tedaviye başlasam doğru olur yoksa vakit kaybetmemeliyimSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Evett :)) kalp kalbe karşı demekkiKız ben sana mı yazmışimBaşka bi arkadaş yorum yazmıştı ona yaziodum hahhaha
Merhaba. Sperm sayılarını tam anlayamadım maalesef. Bi tüp bebek merkezinde eşiniz test verirse yetip yetmeyeceğime karar verirler ama beklemenize neden olacak bi durum olduğunu sanmıyorum. Çok az sayıda soren yetiyor çünkü tüp bebekteMerhaba size ikinci sorum olucak inşaallah bilginiz vardır eşimde sperm düşüklüğü var neredeyse spermi yok tüp bebek tutma olasılığı yüzde kaçtır sonuçlarını paylaşacağım spermi bir şekilde yükselttikten sonra tedaviye başlasam doğru olur yoksa vakit kaybetmemeliyim
Mrb bizde aynı durumdayız sanırım hamilesiniz gözünüz aydın kaç embriyo transfer edildi pgt yaptirdinizmiSperm bulunamamasından korkuyorum açıkçası çünkü maddi manevi çok yıprandık tekrar denemek istemiyorum tesede sperm bulunamazsa
Bir de eşimle aynı gün beni opu ya alacaklar bu süreçte kullanılan ilaçların ortalama maliyetini biliyor musunuz acaba
(kusura bakmayın çok soru sorduysam)
Merhaba. Benim sormak istediğim şey. Ben doğal yollarla gebe kalabilen biriyim. Herhangi bir infertilite yada baska sorunum yok. Hatta üreme sistemim son derece sağlıklı keza eşimde öyle çok sağlıklı. Bizim tüp bebek yaptırma nedenimiz farklı bir sebepten. Benim embriyolarim dondurulmuş 6.Gün embriyolari 2 adet ve ikiside üst düzey kalite aynı zamanda genetik tanı testinden geçmiş embriyolar 10 Kasım da transfer oldum ve bugün 6. Günüm doktorum transfer esnasında bana rahim ağzı muhteşem durumda bana çok büyük bir ödül verdin şuan demişti ama ne demek istediğini anlamadim yani bu olumlu birseymi transfer için birde ben 5. Gün kaset test yaptim silim ikinci çizgiyi gördüm bugün 6.Gün ve yine test yaptim silik çizgiyi daha belirgin gördüm ama yinede bir türlü içim rahat etmiyor beni korkutan şey kimyasal gebelikSelam kızlar.
2 sperm bulundu 2 embriyom oluştu sadece 1 tanesi 5.güne gelebildi onu transfer ettiler pgt yaptırmadık kağıt imzalattılar riskleri kabul ettiğimize dairMrb bizde aynı durumdayız sanırım hamilesiniz gözünüz aydın kaç embriyo transfer edildi pgt yaptirdinizmi
Maşallah sizin adınıza çok sevindim nerde denediniz tesede mı buldundu Rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah2 sperm bulundu 2 embriyom oluştu sadece 1 tanesi 5.güne gelebildi onu transfer ettiler pgt yaptırmadık kağıt imzalattılar riskleri kabul ettiğimize dair
Çok şükür tutundu 11 haftalık olduk darısı başınıza inşallah
Merhaba. maalesef testleri çok erken yapıyorsunuz. Bunu zamandan başka hiçbi şey gösteremezMerhaba. Benim sormak istediğim şey. Ben doğal yollarla gebe kalabilen biriyim. Herhangi bir infertilite yada baska sorunum yok. Hatta üreme sistemim son derece sağlıklı keza eşimde öyle çok sağlıklı. Bizim tüp bebek yaptırma nedenimiz farklı bir sebepten. Benim embriyolarim dondurulmuş 6.Gün embriyolari 2 adet ve ikiside üst düzey kalite aynı zamanda genetik tanı testinden geçmiş embriyolar 10 Kasım da transfer oldum ve bugün 6. Günüm doktorum transfer esnasında bana rahim ağzı muhteşem durumda bana çok büyük bir ödül verdin şuan demişti ama ne demek istediğini anlamadim yani bu olumlu birseymi transfer için birde ben 5. Gün kaset test yaptim silim ikinci çizgiyi gördüm bugün 6.Gün ve yine test yaptim silik çizgiyi daha belirgin gördüm ama yinede bir türlü içim rahat etmiyor beni korkutan şey kimyasal gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?