Tüp bebek hemşiresiyim

Ne güzel düşünmüşsünüz ALLAH razı olsun.. bende çok isterdim tüp bebek hemşiresi olmayı hastalarla birlikte üzülürdüm her negatifde ve yeniden savaşmaları için motive ederdim.. (tüp bebek annesiyim 4. Tüp bebek de kızım oldu)
Rabbim bu yolda emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun sağlık lı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah

amın kuzum, aaa gercekten mı ? bende orda okumustum anteplı arkadaslarım var

Arkadaşım dualarım seninle her sye gonlunce olsun inşallah.Henuz o aşamalara gelemediğim için ben bilmiyorum valla.Ama e2 hakkinda doktorun ne yorum yapti onu merak ediyorum.

Arkadaşım dualarım seninle her sye gonlunce olsun inşallah.Henuz o aşamalara gelemediğim için ben bilmiyorum valla.Ama e2 hakkinda doktorun ne yorum yapti onu merak ediyorum.
amiinnnn,,,,
canımm senle konuşmuştuk :) düünnn.
e2 yukselmesı yumurtaların çoğaldıgını gosterıyor

aynen ekım ayında gıttım adetın 21.gunu lucrın ıgne oldum yumruta baskılayıcı ..
adet olunca 3.gunde merıofert başladık. bu aksam ovirtel olcam
Anladım canım yumurtalar kaç ml senin ne zaman toplancak ben meriofert, saizen, gonalf ve cetraide kullanıyorum

Merhaba size ikinci sorum olucak inşaallah bilginiz vardır eşimde sperm düşüklüğü var neredeyse spermi yok tüp bebek tutma olasılığı yüzde kaçtır sonuçlarını paylaşacağım spermi bir şekilde yükselttikten sonra tedaviye başlasam doğru olur yoksa vakit kaybetmemeliyim

Eklentiler

• 20221115_132602.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 42
Merhabalar . Ben dondurulmuş5. Gün embriyo transferi oldum bugün tranferimin 5. Günü. İsrar testim 2 çizgi ve kan testim 38.7 sizce durum nedir

Eklentiler

• 27AEDBB2-B652-444D-A45A-8427D2DDC3B9.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 48
  • CBF3D80A-793A-4754-BC0E-3158D611B579.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba. Sperm sayılarını tam anlayamadım maalesef. Bi tüp bebek merkezinde eşiniz test verirse yetip yetmeyeceğime karar verirler ama beklemenize neden olacak bi durum olduğunu sanmıyorum. Çok az sayıda soren yetiyor çünkü tüp bebekte

Mrb bizde aynı durumdayız sanırım hamilesiniz gözünüz aydın kaç embriyo transfer edildi pgt yaptirdinizmi

Merhaba. Benim sormak istediğim şey. Ben doğal yollarla gebe kalabilen biriyim. Herhangi bir infertilite yada baska sorunum yok. Hatta üreme sistemim son derece sağlıklı keza eşimde öyle çok sağlıklı. Bizim tüp bebek yaptırma nedenimiz farklı bir sebepten. Benim embriyolarim dondurulmuş 6.Gün embriyolari 2 adet ve ikiside üst düzey kalite aynı zamanda genetik tanı testinden geçmiş embriyolar 10 Kasım da transfer oldum ve bugün 6. Günüm doktorum transfer esnasında bana rahim ağzı muhteşem durumda bana çok büyük bir ödül verdin şuan demişti ama ne demek istediğini anlamadim yani bu olumlu birseymi transfer için birde ben 5. Gün kaset test yaptim silim ikinci çizgiyi gördüm bugün 6.Gün ve yine test yaptim silik çizgiyi daha belirgin gördüm ama yinede bir türlü içim rahat etmiyor beni korkutan şey kimyasal gebelik

Mrb bizde aynı durumdayız sanırım hamilesiniz gözünüz aydın kaç embriyo transfer edildi pgt yaptirdinizmi
2 sperm bulundu 2 embriyom oluştu sadece 1 tanesi 5.güne gelebildi onu transfer ettiler pgt yaptırmadık kağıt imzalattılar riskleri kabul ettiğimize dair
Çok şükür tutundu 11 haftalık olduk darısı başınıza inşallah

Maşallah sizin adınıza çok sevindim nerde denediniz tesede mı buldundu Rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba. maalesef testleri çok erken yapıyorsunuz. Bunu zamandan başka hiçbi şey gösteremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…