- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
amiiiinn canım, cok sagolDarısı sana canım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiinn canım, cok sagolDarısı sana canım inşallah
Evet cnm 3.gun değerlere bakılıyormuş hormonlarımiz ne durumda diye hatta bugün hemşire dediki değerler tutmamış gibi çıkarsa extra başka iğneler veriyoruz ilaç ayarlaması yapıyoruz tutsun diye dediBilmiyorum 3.günü hormonlara bakıyorlarmış
kızlar ben hamileyim siz naptınızEderiz canım
Aayy bu ne güzel haberkızlar ben hamileyim siz naptınız
Canım nasılsın? Nasıl gidiyorSağ ol arkadaşım inşallah dualarım hepimizle
kızlar ben hamileyim siz naptınız
Bugün yaptım kan öncesinde hiç bişey yapmadım bekledim sadece ben dr 23 denkan verdi bugün verdim sanırım ikiz şoktayım inşallah seninde pozitif olur diğer bekleyen arkadaşlarında allahım herkes için hayırlısı ne ise onu versinAayy bu ne güzel haber
Çok sevindim canım ne zaman test yaptın ?
Bende pazar transfer oldum bekliyorum![]()
Yaaa canım benimBugün yaptım kan öncesinde hiç bişey yapmadım bekledim sadece ben dr 23 denkan verdi bugün verdim sanırım ikiz şoktayım inşallah seninde pozitif olur diğer bekleyen arkadaşlarında allahım herkes için hayırlısı ne ise onu versin
Özel bişey yapmadım 1 hafta izine çıktım iş güç yapmadım canım ne isterse onu yedim belirtin dersen transfer gününden beri belim ağrıyor ve çok cabuk yoruluyorum onun dışında normal olanlar iki transfer oldumYaaa canım benimne güzel..
Aminnnn ,sağlıkla versin Allah'ım bebeklerimizi..
İki transfer mi olmustun ?
Değerin kaç çıktı ?
Belirtin varmiydi?
Birde nelere dikkat ettin ?
Anladım canımÖzel bişey yapmadım 1 hafta izine çıktım iş güç yapmadım canım ne isterse onu yedim belirtin dersen transfer gününden beri belim ağrıyor ve çok cabuk yoruluyorum onun dışında normal olanlar iki transfer oldum
Özel bişey yapmadım 1 hafta izine çıktım iş güç yapmadım canım ne isterse onu yedim belirtin dersen transfer gününden beri belim ağrıyor ve çok cabuk yoruluyorum onun dışında normal olanlar iki transfer
Aminnnnnnnnn inşallahAnladım canım
Sağlıkla gelsin minnoslarin çok mutlu oldum bu habere.darısı başıma olsun
Kan değerin ne çıktı canım?Aminnnnnnnnn inşallah![]()
1012 canım çarşamba tekrar kan istedi ondan sonraki 21 günde kese bakacakmışızKan değerin ne çıktı canım?
Maşallah canım sağlıkla gelsin1012 canım çarşamba tekrar kan istedi ondan sonraki 21 günde kese bakacakmışız
Yaaaaaaa maasallahhhh şükürler olsun arkadaşım çöl çok sevındım benim de 5.günüm bana da dua et arkadaşımkızlar ben hamileyim siz naptınız
İnşallah ınsallah em güzel sekılde en hayırlı olanı versin rabbım 5. Günüm bugünEvet cnm 3.gun değerlere bakılıyormuş hormonlarımiz ne durumda diye hatta bugün hemşire dediki değerler tutmamış gibi çıkarsa extra başka iğneler veriyoruz ilaç ayarlaması yapıyoruz tutsun diye dediinşallah güzel haberi alırsınız
Canım transfer oldun mu? 5. Günüm şükür iyiyim yatmıyorum normal hayatıma döndüm tevekküldeyım inşallah.Sen iyi misin anlat bakalımCanım nasılsın? Nasıl gidiyor![]()
Pazar günü oldum canım bendeCanım transfer oldun mu? 5. Günüm şükür iyiyim yatmıyorum normal hayatıma döndüm tevekküldeyım inşallah.Sen iyi misin anlat bakalım