• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hemşiresiyim

Transfer günü sayarsak bnimde 3.gunum her akşam birini çağırıyorum kafam dağılıyor 🙂 bugün deprem oldu hissettim çok korktum inşallah etkilenmemistir 🌼
Ne zaman transfer oldun canim ?
Etkilenmemistir inşallah 🤲 hiç korkma

Maşallah maşallah 🧿🧿 doktorunuz test gününüzü söyledi mi

Ayın 2sine gel dedi 13.gün oluyor ama ben 1 ine gider Sağlık ocağında verırım evde bakarım hastanede ağlamak istemiyorum negatıf olursa
Banada 10gun kan ver dediler..
İnşallah pozitif olacak kuzum Rabb'im dualarımızı kabul etsin 😍❤️🤲

kızlar ben tüp bebek yaptırdığım yerde gebelik takibini yaptırmak istemiyorum hangi aşamada devamlı doktorum olmalı 6.şubatta kese için gidicem sonra kalp atışı geliyor sıra ne yapmam lazım
Canimmm gördün mü bebisleri 😍😍😍😍

Canimmm gördün mü bebisleri 😍😍😍😍
Dün acillik oldum vücudum tepki veriyormuş kustum butun gece o yüzden ..iyiyim ama normal miş beta yüksek olunca oluyor muş o arada kese göründü 2 tane hayırlısı şimdi 13 şubat bekliycez keseler dolumu kalp atşı varmı diye.. işe gidemedim dinleniyorum dr un dediği gibi yapın test i erken verme idrar yapmayın bence testi bir kaç kez istiyor zaten beta takip ediyor inşallah pozif olur

Dün acillik oldum vücudum tepki veriyormuş kustum butun gece o yüzden ..iyiyim ama normal miş beta yüksek olunca oluyor muş o arada kese göründü 2 tane hayırlısı şimdi 13 şubat bekliycez keseler dolumu kalp atşı varmı diye.. işe gidemedim dinleniyorum dr un dediği gibi yapın test i erken verme idrar yapmayın bence testi bir kaç kez istiyor zaten beta takip ediyor inşallah pozif olur
yaa maşallah canım , saglıkla kucagına almayı nasıp Etsın Alllahım,
iş yerı ıcın rapor mu aldın?
ıdrar tetsı yapıcam ben cok merak eıdyorum :KK70: :KK70:

Back
X