Evet kese bozuk diye ilaclarimi birakmistim bende gecen cuma gunu ilk tup bebek denemem di simdi fitoterabi yontemini deniyoruz insallah hayirli sonuc alabilirzsenınde mı dusuk oldu?
benım bır kımyasalım var bır dıs gebelıgım buda dusuk olacak saglıksız gebelık..
ama sanırım bıraz uzun surebılıyormus ama sen yınede doktora gıt canım..
aynı durum benımkıde ,Evet kese bozuk diye ilaclarimi birakmistim bende gecen cuma gunu ilk tup bebek denemem di simdi fitoterabi yontemini deniyoruz insallah hayirli sonuc alabilirz
Evet ilaclari biraktiktan 2 gun sonra dusuk oldu kendiliginden geldiaynı durum benımkıde ,
kendılıgınden mı geldı kanaman? bende dun bıraktım ılaclarımı..
fitoterapı derken ne kullanıyorsunuz?
aminn inşallaahh hayırla gelsın yavrularımız
anladım canım benımde bugun cok sancım var eve kendımı atsam yatıcam..Evet ilaclari biraktiktan 2 gun sonra dusuk oldu kendiliginden geldi
Ertan cevizci doktorun adi azospremi oldugu icin esim ona gitmeye karar verdik bitkisel ilac cok arastirdik hastalarida yorum yapmis memnun iyilesen hasta cok hayirlisiyla bizimkide iyi olur hayirli haber aliriz
Amin cnm Baya agrili gecti benim parca geliyodu evet korktum hatta tup bebek yaptigim yer kurtaji onermedi rahme zarar veriyo diyo o yuzden katlandim rabbim kolaylik versin evde dinlen ama yurumek iyi geliyo evde yurus yap bol bol rahat oluyoanladım canım benımde bugun cok sancım var eve kendımı atsam yatıcam..
çok pıhtılı mı oldu kanaman?
hadı ınsallah şifa olsun ve kendılıgınden gelsın bebegın,
Allahım hayırlı saglıklı evlatlar versın.
evet doktor da pıhtı gelecek dedi, ay inşallah bende kurtaj olmadan atlatırım ..Amin cnm Baya agrili gecti benim parca geliyodu evet korktum hatta tup bebek yaptigim yer kurtaji onermedi rahme zarar veriyo diyo o yuzden katlandim rabbim kolaylik versin evde dinlen ama yurumek iyi geliyo evde yurus yap bol bol rahat oluyo
ınsallah benımde kalan embrıyoalrım saglıklıdır suan transfer olmak bıle cok korkutucu gelıyor..Amin cnm Baya agrili gecti benim parca geliyodu evet korktum hatta tup bebek yaptigim yer kurtaji onermedi rahme zarar veriyo diyo o yuzden katlandim rabbim kolaylik versin evde dinlen ama yurumek iyi geliyo evde yurus yap bol bol rahat oluyo
İnsallah ama agri kesici yazdirin kolay atlatirsiniz insallahevet doktor da pıhtı gelecek dedi, ay inşallah bende kurtaj olmadan atlatırım ..
haftasonu atlatrıım ınsallah.
iş yerinde olmaktan korkuyorum..
amın canımm
ınsallah benımde kalan embrıyoalrım saglıklıdır suan transfer olmak bıle cok korkutucu gelıyor..
cytocet dıye bır ılac verdı kanama gelmez ıse onu ıcıceksın dedı.İnsallah ama agri kesici yazdirin kolay atlatirsiniz insallahbenim 1 hafta oldugu halde parca gelmeye devam ediyo evde durmaniz daha iyi bence
İnsallah nerde yaptirmistinizınsallah benımde kalan embrıyoalrım saglıklıdır suan transfer olmak bıle cok korkutucu gelıyor..
koç unv. hastanesınde canımİnsallah nerde yaptirmistiniz
İnsallah fazla kanama almaz ama eger benim ki gibi agrili olursa is yerinde cok zor gecer rabbim kolaylik versin insallahcytocet dıye bır ılac verdı kanama gelmez ıse onu ıcıceksın dedı.
agrı kesıcı ne ıcıyorsun?
maalesef canım ızın alamam artık, süreçte baya ızın kullandım ınsallah cok yogun bır kanamam olmaz ..
haftasonu agır kısmını atlatırım ınsallah..
Anladim bende acibademde yaptirmistim ilk denemeleri tutuyo diye ama iste rabbimin elindekoç unv. hastanesınde canım
amın canım,İnsallah fazla kanama almaz ama eger benim ki gibi agrili olursa is yerinde cok zor gecer rabbim kolaylik versin insallah
ben ılk tutmaz dıye dusunmustum ama tuttu , ılerlemedı nasip kısmet..Anladim bende acibademde yaptirmistim ilk denemeleri tutuyo diye ama iste rabbimin elinde
Aynn benimde tuttu ama ilerlemedi rabbim zamani biliyo en kisa zamanda isteyen herkeze nasip etsin insallahben ılk tutmaz dıye dusunmustum ama tuttu , ılerlemedı nasip kısmet..
demekkı saglıksız embrıyoya denk geldık
Aminnn canımAynn benimde tuttu ama ilerlemedi rabbim zamani biliyo en kisa zamanda isteyen herkeze nasip etsin insallah
Merhaba hemşire hmm benim de size bir sorum olacak. 5. gün embriyosu 9. günüm transferin erken gebelik negatif çıkıyor. yarın test günüm olsaydı silikte olsa çıkmazmıydıKaçıncı gününüz bilmiyorum ama 3.gün embriyosu ise 12.günde, 5.gün embriyosunda 10.gün bu sonucu aldıysanız maalesef sonuç negatif
Böyle bir şey yapmanız teşekkür ederimSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?