Tüp bebek hemşiresiyim

Ara ara geliyor bel karın kalça ağrısı. Doktora sordum o da normal dedi. İnşallah güzel haberler alırız senden. Bende yarın yine test yapıcam. Bir dış gebelik hikayem olduğu için güvenemiyorum 😔test sonucunu yazar mısın buraya 🙏🏻
O zaman ikimiz içinde aslında önemli bi gün ❤️ Yrın burda güzel haberlerle buluşalım🥹

Evet canım 5.gün embriyosu senin testinde ne çıktı
Ben transferin 3. Günü yarım doz çatlatma iğnesi vurduğum için onun etkisidir sandım. Evde yaptım testi çift çizgiydi kan vermedim . Sonra gittikçe koyulaştı pazartesi transferin 8. Günü 300lerde çıktı perşembe günü kan testi verdim 819 çıktı. Zaten doktorum benden 9. Gün test istemişti

Ben transferin 3. Günü yarım doz çatlatma iğnesi vurduğum için onun etkisidir sandım. Evde yaptım testi çift çizgiydi kan vermedim . Sonra gittikçe koyulaştı pazartesi transferin 8. Günü 300lerde çıktı perşembe günü kan testi verdim 819 çıktı. Zaten doktorum benden 9. Gün test istemişti

Kız sen hamilesin ya o zaman ayyy çok sevindim😍 ben yumurtalıklar toplanırken oldum 1 ay ara verilip yapıldı transfer dondurulmuş bakalım asıl sınuç yarın🙈

Kız sen hamilesin ya o zaman ayyy çok sevindim😍 ben yumurtalıklar toplanırken oldum 1 ay ara verilip yapıldı transfer dondurulmuş bakalım asıl sınuç yarın🙈
İnşallah canım 🙏🏻Bende doktor değilim umut vermek istemem ama sende hamilesin tecrübelerime dayanarak. Çünkü 5. Gün embriyosu zaten erken çıkıyor. Ozaman yarın burada haberleşelim yine 🙏🏻💕

Merhabalar benim de perşembe günü transferim olacak. Transfer öncesi dikkat etmem gerekenler neler tecrübesi olan yazsın lütfen
Ay bilmiyorum ki ben normal şekilde yaşıyodum yani sigara da içiyodum zaten transferden sonrası önemli olan asla ağzıma sigara sürmedim zaten 10 gün boyunca diblendim ama sadece yatmadım kalktım dolandım bulaşık yıkadım yani zaten doktorlarda yatmayın diyolar ama tabi ki çok çok dikkat etmen gerekiyo kendine paketli gazlı gıdalar asla yok

Back
X