Tüp bebek hemşiresiyim

İyi pazarlar herkese,

Opu’dan sonra adet ne zaman oldunuz? Gecikti mi? Yoksa erken mi oldunuz? Lütfen deneyimlerinizi bana söyler misiniz? Evimden uzaktayım ve transfer için adet olup bazı test ve muayeneyi yaptırıp evime gitmeyi bekliyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı🤦‍♀️

İyi pazarlar herkese,

Opu’dan sonra adet ne zaman oldunuz? Gecikti mi? Yoksa erken mi oldunuz? Lütfen deneyimlerinizi bana söyler misiniz? Evimden uzaktayım ve transfer için adet olup bazı test ve muayeneyi yaptırıp evime gitmeyi bekliyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı🤦‍♀️

Ben opudan 5 gün sonra oldum 10 gün erken oldum yani. Ondan sonraki adetim de 10 gün geç geldi aslında normal tarihine geri dönmüş oldu

İyi pazarlar herkese,

Ya gerçekten daha zorlu oldu sizin için süreç. Ama çoğu gitti Allah ın izniyle. Birkaç güne adet olursunuz inşallah. Herkes bu zorlu sürecin mükafatını alsın inşallah 🙏

Lupetta Lupetta merhaba benim taze transfer oldu ve negatif sonucu aldım cuma günü de ilaçları bıraktım.. reglim zaten 5 gün geçmişti ama ilacı bırakmama rağmen hala başlamadı.. bugün 3.gun tahmini bir süre var mı ne zaman başlamalı?
Birde bu reglim de mi hemen yeniden demeliyiz yoksa ikinci regli de mi daha sağlıklı olur?

Lupetta Lupetta transferin 7 günü pembe akinti oldu sonra sekizinci gunu biraz daha olunca kan verip beta 19.5 cikti
Yarin tekrar kan verecek
Sence guzelmi bu deger anlayan herkese soruyorum 😍

Şöyle; beta şu an 200 'de olsa tek başına anlamsız. Ama yarın vereceğiniz testin ikiye katlayarak ilerlemesi değerli ve anlamlı.

Yani tek sonuçla yorum doğru olmaz ama teknik olarak pozitif 🙏 İnşallah yarın da güzel sonuç alırsınız 💜

Lupetta Lupetta merhaba benim taze transfer oldu ve negatif sonucu aldım cuma günü de ilaçları bıraktım.. reglim zaten 5 gün geçmişti ama ilacı bırakmama rağmen hala başlamadı.. bugün 3.gun tahmini bir süre var mı ne zaman başlamalı?
Birde bu reglim de mi hemen yeniden demeliyiz yoksa ikinci regli de mi daha sağlıklı olur?

Merhaba . Sizin hazır olmanız önemli. Hazır hissettiğiniz adette başlayabilirsiniz ama ben olsam en az 1 ay beklerdim, dinlenirdim. Hem bedenen hem manen. 10 güne kadar gelmemesi normal. Birkaç gün içerisinde görürsünüz adetinizi merak etmeyin. Adet gecikmesi değil de ilaçlardanHakkınızda dolayı adet görmüyordunuz.

Hayırlısı olsun inşallah.

Mrb hemşire hanım:) transferin 5. Günüm bugün biraz evi toparladım yemek yaptın 3 4 kg kadar ağırlık taşıdım kaldırma sayılmaz bile büyük bir temizlik değil sadece toparlama işlemi bir kac kez eğildim. Çok mu panik yapıyorum bir şey olmus müdür diye bu sefer de vicdan yapıyorum
Bende 6 haziranda transefer oldum.yemek yapiyorum mecburen 4 kiloya kadar ağırlık normalmi acaba

Merhaba . Sizin hazır olmanız önemli. Hazır hissettiğiniz adette başlayabilirsiniz ama ben olsam en az 1 ay beklerdim, dinlenirdim. Hem bedenen hem manen. 10 güne kadar gelmemesi normal. Birkaç gün içerisinde görürsünüz adetinizi merak etmeyin. Adet gecikmesi değil de ilaçlardanHakkınızda dolayı adet görmüyordunuz.

Hayırlısı olsun inşallah.
Cok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz ve bizim sorularımıza verdiğiniz umut dolu cevaplar için...

Şöyle; beta şu an 200 'de olsa tek başına anlamsız. Ama yarın vereceğiniz testin ikiye katlayarak ilerlemesi değerli ve anlamlı.

Yani tek sonuçla yorum doğru olmaz ama teknik olarak pozitif 🙏 İnşallah yarın da güzel sonuç alırsınız 💜
Ya aslinda biliyorum ama ben cok tup bebekten anlamiyorum kimyasal olur diye de korktugu icin sormak istedim ama haklisiniz iste insan korkuyor bu kuzenim icindi kan vercek tekrar cok tesekkur ederim 💜

Ya aslinda biliyorum ama ben cok tup bebekten anlamiyorum kimyasal olur diye de korktugu icin sormak istedim ama haklisiniz iste insan korkuyor bu kuzenim icindi kan vercek tekrar cok tesekkur ederim 💜
Rica ederim. İnşallah güzel olur . Her türlü ihtimal için ikinci kan beklemesi zor olsa da en güvenilir yol 💜🙏

Merhaba hemşire hanım
Yaş 40. İki aylık evliyim. Bebek için ne yapacağıma karar vermek için iki farklı hastanede doktorlarla görüşmeye gittim. Adetimin ikinci günüydü. Sabah tahlil verdiğim hastanede fsh:8.82 e2:44 çıktı. İkinci hastaneye öğleden sonra gittim fsh:10.87 e2: 37 çıktı.
İkinci hastane tüp bebek merkeziydi. Bu farklılık neden sizce?

İkinci soru, instagramda çok takipçisi olan çok meşhur doktorlar gerçekten diğer doktorlardan farklı birşey mi yapıyorlar, yoksa bu iş reklam mı sadece? Sonuçta protokoller genel olarak belli

Bir de 38 yaşında dondurmuş olduğum 6 yumurta var. Doktor ilk önce deneyelim dedi. Diğerleri benim için bir hazine onları bekletelim şimdilik dedi.

İğnelerin 6. Günündeyim. 3. Gün gittiğimde sağ 10 sol 10 dedi hemşireye. Dört tane bekliyorum bakalım dedi.

Sağ 10 sol 10 ne demek?

Bir de 38 yaşında dondurmuş olduğum 6 yumurta var. Doktor ilk önce deneyelim dedi. Diğerleri benim için bir hazine onları bekletelim şimdilik dedi.

İğnelerin 6. Günündeyim. 3. Gün gittiğimde sağ 10 sol 10 dedi hemşireye. Dört tane bekliyorum bakalım dedi.

Sağ 10 sol 10 ne demek?

Sağ 10 sol 10 dediği boyutları olabilir. Sağda 10 solda 10 yumurtanız yoksa boyutlarıdır 🙏

Merhaba hemşire hanım
Yaş 40. İki aylık evliyim. Bebek için ne yapacağıma karar vermek için iki farklı hastanede doktorlarla görüşmeye gittim. Adetimin ikinci günüydü. Sabah tahlil verdiğim hastanede fsh:8.82 e2:44 çıktı. İkinci hastaneye öğleden sonra gittim fsh:10.87 e2: 37 çıktı.
İkinci hastane tüp bebek merkeziydi. Bu farklılık neden sizce?

İkinci soru, instagramda çok takipçisi olan çok meşhur doktorlar gerçekten diğer doktorlardan farklı birşey mi yapıyorlar, yoksa bu iş reklam mı sadece? Sonuçta protokoller genel olarak belli

Laboratuvardan laboratuvara dalgalanmalar olabilir tahlillerde. Genelde farklı uygulanan protokoller yoksa her yerde aynı işlemler yapılıyor . Çok reklamı olan yer iyi yer diye bi şey yoktur 💜

Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Merhaba Allah sizden razı olsun. 2 dondurulmuş 4aa emriyom var bu ay transfer hazırlığına başladık . doktorum içerden hormon larımı yükseltmeyi tercih etti yükselmezse diğer ay dışardan hormon yüksektecekmiş bu ay iptal edecekmiş estrofem falan ilk tercihim anne adayının kndi kndine hormon yükselmesini görmek dedi ikiside aynı sonucu elde ediyo ilaçsız kişi daha rahat süreci atlatıyomuş sizde de böle var mıydı

Back
X