Tüp bebek hemşiresiyim

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Bu arada gerçekten siZe teşekkür ederiz buradaki stres merak kafadaki soru işaretlerini bir nebze sayenizde atıyoruz. Ben transfer aşamamda sizi farkedemedim yoksa sorularım olurdu😊. Neyseki çok şükür pozitif gördük 9. Haftadayız .Allah çocuğunuzu sağlıkla büyütme bizi nasip etsin ve sizE bağışlasın inşallah🌺💕🙏

Işlem genel anestezi ile yapılıyor. Sonrası için de korkulacak bir işlem değil merak etmeyin
canım merhaba ,
bende tup bebege baslıycam gecen cuma gorusmeye gıttık,
doktorum dongunun 21.gunu kullanmam ıcın lucrın ıgne verdı bı adet...
sonrasında 31 ekımde goruselım dedı. 31 ekım ya da 1 kasım regl gunumm.
bu iğne neden verılıyor acaba ?

Bu arada gerçekten siZe teşekkür ederiz buradaki stres merak kafadaki soru işaretlerini bir nebze sayenizde atıyoruz. Ben transfer aşamamda sizi farkedemedim yoksa sorularım olurdu😊. Neyseki çok şükür pozitif gördük 9. Haftadayız .Allah çocuğunuzu sağlıkla büyütme bizi nasip etsin ve sizE bağışlasın inşallah🌺💕🙏
Çookk teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏💜 siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💜😇

canım merhaba ,
bende tup bebege baslıycam gecen cuma gorusmeye gıttık,
doktorum dongunun 21.gunu kullanmam ıcın lucrın ıgne verdı bı adet...
sonrasında 31 ekımde goruselım dedı. 31 ekım ya da 1 kasım regl gunumm.
bu iğne neden verılıyor acaba ?

Merhaba şimdiden güzel bir süreç geçirmemizi diliyorum 💜
Işlem öncesi herhangi bir problem yaşanmamsı ve sürecinizin ertelenmemesi için veriliyor. Kist oluşmaması veya o yükselmemesi gereken bi hormonun yükselememesi içinç o iğneyle varla yok arası başlar adetiniz ve gecikebilir. Siz lekelenmeniz başladığı anda iletişime geçin doktorunuzla. Geç kalmayın adetim başlamadı diye 💜

Merhaba şimdiden güzel bir süreç geçirmemizi diliyorum 💜
Işlem öncesi herhangi bir problem yaşanmamsı ve sürecinizin ertelenmemesi için veriliyor. Kist oluşmaması veya o yükselmemesi gereken bi hormonun yükselememesi içinç o iğneyle varla yok arası başlar adetiniz ve gecikebilir. Siz lekelenmeniz başladığı anda iletişime geçin doktorunuzla. Geç kalmayın adetim başlamadı diye 💜
çookkk teşekkür ederim canımm benımm,
aynen doktorumda 31ekımde adet olsada olmasada gelsin demiş :KK37: :KK200:
3 yıldır beklıyoruz ınsallah yavrumuza saglıkla kavuşuruz bizde, ve tüm güzel kadınlar

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
merhaba eylül de opu işlemim oldu doktor rahmi dinlendirelim dedi ikinci adette gelmemi istedi ve suan adetim 4 gün gecikti normalde şaşmaz bu durum normal mi

Merhaba. Hormon iğneleri kullandığınız için normal 😇
1.peki kaç gün gecikmesi normal kabul edilir? bi yandan da hiç adet olcak gibi değilim ağrım sızım yok hamile miyim diye de umutlanmadım değil
2. Bir de opudan sonra beklenen ikinci aydaki adet gününe 7-8 gün kala tek bir sefer kahverengi akıntı geldi kanama şeklinde değildi bu neden olabilir
şimdiden cok teşekkür ederim

1.peki kaç gün gecikmesi normal kabul edilir? bi yandan da hiç adet olcak gibi değilim ağrım sızım yok hamile miyim diye de umutlanmadım değil
2. Bir de opudan sonra beklenen ikinci aydaki adet gününe 7-8 gün kala tek bir sefer kahverengi akıntı geldi kanama şeklinde değildi bu neden olabilir
şimdiden cok teşekkür ederim

Bir hafta kadar gecikebilir. Diğer konuda maalesef bilgim yok 😇

Merhaba çok geçmiş olsun 😇
Doktorunuzla ilgili olumsuz bir durum mu yaşadınız bilmiyorum ama bazen el değişikliği iyi gelir derler bizim doktorlarımız bile ken'di hastalarına.

Eğer bi güven problemi yaşadıysanız ya da başka yerde daha iyi olacağını düşünüyorsanız taşıma yapabilirsiniz. Çok bir değişiklik olmaz. Transfer her yerde aynı. Ama sizin psikolojiniz çok önemli burda. İçinize sinmiyorsa taşıyın
Yanıtladığınız için çoook teşekkürler 💙 Olumsuz herhangi bir durum yaşamadık doktorumla, ilgili biri gerçekten ve ne zaman istesem ulaştım kendisine. Transfer her yerde aynı sizin de dediğiniz gibi, hiç değilse kendi doktorum sürecimi biliyor. Belki ilaçlarımı değiştirir transfer öncesi. Sanırım doktorumla devam edicem☺️

Selam kızlar.

Merhabalar , benim ilk tüp transferim malesef kimyasal oldu . 2. Transfer için adeti bekliyorum.İlk transferde kortizon ve kan sulandırıcı kullanmamıştım.Kimyasal olması bunlardan dolayı olmuş olabilir mi sizce? Ya da bu durumda olan hastalarda siz nasıl bir tedavi uyguladınız ?

Yanıtladığınız için çoook teşekkürler 💙 Olumsuz herhangi bir durum yaşamadık doktorumla, ilgili biri gerçekten ve ne zaman istesem ulaştım kendisine. Transfer her yerde aynı sizin de dediğiniz gibi, hiç değilse kendi doktorum sürecimi biliyor. Belki ilaçlarımı değiştirir transfer öncesi. Sanırım doktorumla devam edicem☺️
Rica ederim ne demek. Evet herhangi bir problem de yaşamamışsınız bence de yerinizde devam edin 💜 Hayırlısıyla olsun inşallah 🙏

Merhabalar , benim ilk tüp transferim malesef kimyasal oldu . 2. Transfer için adeti bekliyorum.İlk transferde kortizon ve kan sulandırıcı kullanmamıştım.Kimyasal olması bunlardan dolayı olmuş olabilir mi sizce? Ya da bu durumda olan hastalarda siz nasıl bir tedavi uyguladınız ?

Merhaba. Çok geçmiş olsun 🙏 kan sulandırıcı önlem olarak veriliyor. Prednol kullandınız mı?

Bunlar yok diye tutmadı veya şu sebepten devam etmedi diyemezler maalesef doktorlar. İkinci transferinizde bunları doktorunuzdan uygulamasını isteyebilirsiniz. Genelde ilkinde bu şekilde olunca ikinci veya üçüncü transferlerde eldeki diğer tüm silahlar kullanılır.

Aşılama sonrası bugün kan testim negatif çıktı:<Tüp bebek istiyorum.Ama korkuyorum da yumurta toplama işlemi nasıl oluyor acaba hemşire hanım anestezi altında oluyor diye okudum.Anesteziden çok korkuyorum ben:<
al bendende o kadar arkadaşım bende çok korkuyorum

Merhaba, sizi Allah çıkardı karşıma. Umarım yardımcı olabilirsiniz🙏 Dondurulmuş embriyo transferinde doktor değişikliği sizce işe yarar mı? Şöyle anlatayım, hali hazırda Dondurulmuş embriyolarım var. Negatif aldığım kendi doktorum ile değil de başka bir doktor ile mi denesek diye düşündük eşimle, ama sıfırdan tedaviye başlamak olmayacak ya bu durum, yani yeni doktor sadece transferi yapacak bu yüzden yeni arayışa girelim mi yoksa bildiğimiz yerden mi devam edelim bu konuda kafam karışık. Siz de bu sektörde olan bilgili biri olduğunuz için anlarsınız belki dedim. 🥲 transfer protokolü farklılık gösterir mi sizce?
Merhaba, ben bugun 11. Günümdeyim dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan testi vericem pozitif çıkma ihtimali varmı

Benim sorumuda cevaplayabilirmisiniz
Bugun tüp bebek transfer sonrası 11. Gündeyim dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif yarın kan testi vericem pozitif çıkma ihtimali varmıdır?

Hemşire hanım merhaba transferden sonra reçetemde progestan 100mg 4*2yazıyor yani günde 4 defa 2adet ama benim elimdeki 200 mg mış yine 2şer tane attım bi sorun olurmu az önce farkettim kutu bitti eşime al diye mesaj yazarken 😔

Merhaba bayanlar 10 Ekim'de 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum 18 Ekim'de Beta verdim 58 çıktı değerim değerim düşükmu birde kahverengi lekelenme başladı kan verdiğim gün ara ara devam ediyor endişeleniyorum

Back
X