- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
yok canım bır ıkı damladan bişey olmazAksam ovitrelle ignesini havasini alirken cok dikkat ettigim halde bir iki damla cikti yarin opuya gidicem ilacta eksilme olmusmudur sorun olurmu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bır ıkı damladan bişey olmazAksam ovitrelle ignesini havasini alirken cok dikkat ettigim halde bir iki damla cikti yarin opuya gidicem ilacta eksilme olmusmudur sorun olurmu acaba
Heyecan yok sakın ool canım doktor muayenede bakar zaten tam sökülme olmamışsa söktürücü verirLupetta ve arkadaşlar.. ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım . Dün adet oldum ama bugun bı iki leke disinda tık yok. Yarın Dr kontrolüm var adetin 3. Günü gel diye . Ama yok yani adet yok ne yapmam lazım. Normalde böyle olmazdı aşırı stres yaptım ondan mı acaba. Gideyim mi Dr a yine de
Merhaba. Şimdilik düşük ama sağlıklı ilerleme ihtimali tabiki varTransferimin 7. Günü ( transfer günü dahil ) beta hcg 24 ? Ne diyorsunuz bi umut olabilir mi sizce kızlar
MerhabaLupetta
Estrofem kullanıyordum bu ay transfer olmak için transfer iptal oldu. Sonrasında regli gecikmesi yaşadım. Bundan dolayı doktorum tarlusal verdi. 10 gün oldu biteli hala adetten birşey yok. Böyle bir durum neden olabilir![]()
Lupetta ve arkadaşlar.. ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım . Dün adet oldum ama bugun bı iki leke disinda tık yok. Yarın Dr kontrolüm var adetin 3. Günü gel diye . Ama yok yani adet yok ne yapmam lazım. Normalde böyle olmazdı aşırı stres yaptım ondan mı acaba. Gideyim mi Dr a yine de
Hayır hiç ilaç kullanmadim yani ağrı jesici vs saymazsak ..Merhaba. Lucrin veya muadili kullandınız mı?
Doktorumada danıştım hafta sonuna kadAr bekleyelim dedi. İnşallah kötü birşey yoktur strese girdim iyiceMerhaba. Kullandığınız ilaçlardan dolayı olabiliyor. 2 3 gün daha bekleyip doktorunuza danışabilirsiniz
Neden iptal oldu transferinizMerhabaLupetta
Estrofem kullanıyordum bu ay transfer olmak için transfer iptal oldu. Sonrasında regli gecikmesi yaşadım. Bundan dolayı doktorum tarlusal verdi. 10 gün oldu biteli hala adetten birşey yok. Böyle bir durum neden olabilir![]()
Lupetta lucrin nasıl bi iğne yani yumurta baskilaninca rahimde baskılanmazmi sonuçta yumurtaya göre kalinlasmiyor mi?Merhaba. Lucrin veya muadili kullandınız mı?
Tam transfere karar verildi e2 değerim düştü o yüzdenNeden iptal oldu transferiniz
Anladım ne zor işmiş bu transferTam transfere karar verildi e2 değerim düştü o yüzden
E2 değersiniz kaçtı benim ilk transferde 600 dü negatif sonuç aldım bu transfer de 300 dü doktora bu durumu sorduğumda 100 ün üstünde olması yeterli dediTam transfere karar verildi e2 değerim düştü o yüzden
Hayır hiç ilaç kullanmadim yani ağrı jesici vs saymazsak ..
2019 da dondurulmus olan embriyolari transfer edecek.
Tesekkurler insan boyle bir konuda hata yapmaktan korkuyoryok canım bır ıkı damladan bişey olmaz
İntagram Emriyolog İdil bozkurt takip edin bütün gerekli bilgiyi veriyorMeraba beb tup bebek sirasina girdim dort bes ay hatta daha azlada sürer bekleme suresi dediler bu saurecte yumurtalarimin kalitesini nasil artirabilirim onerileriniz nelerdir,bitkisel de olabilir
Bende aynı durumdayım 3gubdur hastanede yatyrm sizede geçmiş olsun batmalar hâlâ geçmedi yemek de yiyemiyorumMerhaba bende tüp bebek tedavisine yeni başladım geçen cumartesi opu oldum. 2 gün öncede sancılandım hastanede 1 gece yatış verdiler. Pcos olduğumdan dolayı yumurtalarım fazla uyarılmış ohss oldum. Doktor yürüyüş yap adetinle rahatlarsın protein ağırlıklı beslen falan dedi ama karnım ve kasıklarımda hala ağrım var. Adetime kadar bu ağrıyı böyle çekecek miyim acaba![]()