• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hemşiresiyim

Hanımlar sağlıklı günler dilerim çok telaşlandım kime soracağımı bilemedim belki basına gelmiş arkadaşlarım vardır 🙏🙏🙏 ben 26 kasım cumartesi transfer oldum (2.transferim) 27 kasım ı 28 e bağlayan gece yani pazar gecesi sabaha kadar bel agrısı cektim resmen uykudan uyandırdı dün gece ise yani 28 i 29 a bağlayan gece de sabaha kadar vücudumda kasılmalar oldu vücudum rahmim sabaha kadar kasıldı 😞😞😞 bi önceki transferimde hiç böyle şeyler yaşamadım negatif le sonuçlandı ama bu sefer ki belirtileri tutulma olarak değilde tutulmama olarak yorumladım basına gelen pozitif sonuç alan birileri oldu mu 😞😞😞🙏🙏🙏🙏

Lupetta ve arkadaşlar.. ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım . Dün adet oldum ama bugun bı iki leke disinda tık yok. Yarın Dr kontrolüm var adetin 3. Günü gel diye . Ama yok yani adet yok ne yapmam lazım. Normalde böyle olmazdı aşırı stres yaptım ondan mı acaba. Gideyim mi Dr a yine de

Lupetta ve arkadaşlar.. ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım . Dün adet oldum ama bugun bı iki leke disinda tık yok. Yarın Dr kontrolüm var adetin 3. Günü gel diye . Ama yok yani adet yok ne yapmam lazım. Normalde böyle olmazdı aşırı stres yaptım ondan mı acaba. Gideyim mi Dr a yine de
Heyecan yok sakın ool canım doktor muayenede bakar zaten tam sökülme olmamışsa söktürücü verir

Merhaba Lupetta Lupetta
Estrofem kullanıyordum bu ay transfer olmak için transfer iptal oldu. Sonrasında regli gecikmesi yaşadım. Bundan dolayı doktorum tarlusal verdi. 10 gün oldu biteli hala adetten birşey yok. Böyle bir durum neden olabilir 😒

Merhaba Lupetta Lupetta
Estrofem kullanıyordum bu ay transfer olmak için transfer iptal oldu. Sonrasında regli gecikmesi yaşadım. Bundan dolayı doktorum tarlusal verdi. 10 gün oldu biteli hala adetten birşey yok. Böyle bir durum neden olabilir 😒

Merhaba. Kullandığınız ilaçlardan dolayı olabiliyor. 2 3 gün daha bekleyip doktorunuza danışabilirsiniz

Merhaba. Lucrin veya muadili kullandınız mı?

Merhaba. Kullandığınız ilaçlardan dolayı olabiliyor. 2 3 gün daha bekleyip doktorunuza danışabilirsiniz
Doktorumada danıştım hafta sonuna kadAr bekleyelim dedi. İnşallah kötü birşey yoktur strese girdim iyice 😥

Merhaba Lupetta Lupetta
Neden iptal oldu transferiniz

Meraba beb tup bebek sirasina girdim dort bes ay hatta daha azlada sürer bekleme suresi dediler bu saurecte yumurtalarimin kalitesini nasil artirabilirim onerileriniz nelerdir,bitkisel de olabilir

Meraba beb tup bebek sirasina girdim dort bes ay hatta daha azlada sürer bekleme suresi dediler bu saurecte yumurtalarimin kalitesini nasil artirabilirim onerileriniz nelerdir,bitkisel de olabilir
İntagram Emriyolog İdil bozkurt takip edin bütün gerekli bilgiyi veriyor

Merhaba bende tüp bebek tedavisine yeni başladım geçen cumartesi opu oldum. 2 gün öncede sancılandım hastanede 1 gece yatış verdiler. Pcos olduğumdan dolayı yumurtalarım fazla uyarılmış ohss oldum. Doktor yürüyüş yap adetinle rahatlarsın protein ağırlıklı beslen falan dedi ama karnım ve kasıklarımda hala ağrım var. Adetime kadar bu ağrıyı böyle çekecek miyim acaba 🥺
Bende aynı durumdayım 3gubdur hastanede yatyrm sizede geçmiş olsun batmalar hâlâ geçmedi yemek de yiyemiyorum

Back
X