- 20 Şubat 2022
- 4.778
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.932
- 83
- Konu Sahibi candanileri59
-
Ne kadar istendi bahceciiyi bilmiyorumKizlar merhaba tup bebek transferinden once histereskopi olucam bahcecide tedavi oluyorum yakin zamanda bahcecide histereskopi olan varmi fiyat bilgisi verebilirmisiniz bizden baya yuklu bi miktar istendide nerdeyse tedavi parasiyla ayni normalmi acaba.
Banada haftaya yapilcakdiMeraba banada öbür hafta yapılabilir rahim zarı kalinlasmiyor ama baya pahali
T seklinde rahim histereskopi ile duzeltilcek 13.500 dediler tup bebege 17.500 verdim bana cok geldi acikcasi o para bilemedim belki burda yaptirir transferimi oyle yaptiririmNe için yapacağına bağlı bayramdan 2 gün önce ben oldum ama benim perde vardı onu düzeltmek için 5 bin verdim bahçeci değil ama ..
Çok demişler size benimde düzeltme oldu y şeklindeydi rahim 5 bin verdim 3 hafta olduT seklinde rahim histereskopi ile duzeltilcek 13.500 dediler tup bebege 17.500 verdim bana cok geldi acikcasi o para bilemedim belki burda yaptirir transferimi oyle yaptiririm
Nerdeyse ayni islem benimde T seklindeÇok demişler size benimde düzeltme oldu y şeklindeydi rahim 5 bin verdim 3 hafta oldu
Evt aynı işlem ama bahçeci biraz daha isim yaptığı için muadillerinden daha pahalı malesefNerdeyse ayni islem benimde T seklinde
Farkli bi doktorda yaptirabilecegimi soylediler kendi doktorumun onerdigi baska bi doktorla gorustum e tabii bahceci baska onlara cok guveniyorum ama cidden kartlar tukendi maddi olarak cok zorlayan surecler bunlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun emeklerimiz bosa cikmasin insaAllahEvt aynı işlem ama bahçeci biraz daha isim yaptığı için muadillerinden daha pahalı malesef
Sizin rahim duzeldi dimi histereskopi ile haftaya yapicak banada doktorum biraz tedirginim acikcasi. Agriniz oldumuEvt aynı işlem ama bahçeci biraz daha isim yaptığı için muadillerinden daha pahalı malesef
Amin canım allah bu yolda uğraşanların mükafatını biran önce versin inşallahFarkli bi doktorda yaptirabilecegimi soylediler kendi doktorumun onerdigi baska bi doktorla gorustum e tabii bahceci baska onlara cok guveniyorum ama cidden kartlar tukendi maddi olarak cok zorlayan surecler bunlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun emeklerimiz bosa cikmasin insaAllah
Açıkçası bende çok tedirgindim ve kararsızdım ama doktorumu çok sordum didikledim 4 kez de negatif tup bebek denemem olunca kararımı verdim ve oldum ağrı hiç olmadı zaten ağrı kesici iğne yapmislardi sonrasındada kanamalar oldu çok aşırı değil,düzeldi mi bilmiyorum işin açıkçası doktor duzelttim dedi görüntüleri gösterdi ama bilemiyorum ,inşallah gebelik icin önümdeki engel buydu ve aşmışımdır..Sizin rahim duzeldi dimi histereskopi ile haftaya yapicak banada doktorum biraz tedirginim acikcasi. Agriniz oldumu
InsaAllah canim bende burdan erson aksu ile gorustum haftaya o yapicak sansima hep fenomen doktorlar denk geliyorAçıkçası bende çok tedirgindim ve kararsızdım ama doktorumu çok sordum didikledim 4 kez de negatif tup bebek denemem olunca kararımı verdim ve oldum ağrı hiç olmadı zaten ağrı kesici iğne yapmislardi sonrasındada kanamalar oldu çok aşırı değil,düzeldi mi bilmiyorum işin açıkçası doktor duzelttim dedi görüntüleri gösterdi ama bilemiyorum ,inşallah gebelik icin önümdeki engel buydu ve aşmışımdır..
Hakkınizda hayırlısı olsunInsaAllah canim bende burdan erson aksu ile gorustum haftaya o yapicak sansima hep fenomen doktorlar denk geliyor
Amin canim cumlemizin insaAllah Rabbim dualarimizi geri cevirmesinHakkınizda hayırlısı olsun
Sanirim bu fiyat doktordan doktora degisiyorBen yaklaşık bir sene önce yaptırmıştım bahçeci fulyada 7500 vermiştim.
Orda fiyat nedir acaba banada bahçecide yaptırabiliriz sana dendi de daha tedaviye başlamadım ama rapor çıkmasını bekliyorum.InsaAllah canim bende burdan erson aksu ile gorustum haftaya o yapicak sansima hep fenomen doktorlar denk geliyor
Erson aksu 6300 tl yapcak bana carsamba gunu insaAllah.Orda fiyat nedir acaba banada bahçecide yaptırabiliriz sana dendi de daha tedaviye başlamadım ama rapor çıkmasını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?