Tüp bebek hormob sonuçlarım doktor bu ay başlamadı bakar mısınız

mericeyn42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
439
148
33
32
Kızlar hormon sonuçlatıma bakar mısınız geçen yıl FSH 75 di tsh yüksek diye ilaç verdi bu ay erteledi tedaviyi prolaktin yüksek mi gögüs uçlarımda ağrı, var

Eklentiler

• 1000233080.webp
    111,4 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar hormon sonuçlatıma bakar mısınız geçen yıl FSH 75 di tsh yüksek diye ilaç verdi bu ay erteledi tedaviyi prolaktin yüksek mi gögüs uçlarımda ağrı, var
e2 de yüksek olunca baslamıyorlar benim de öyle oldu biraz düşene kadar doğum kontrol kullandım kistim vardı

Ben bu hormonların tam aralığını bilmiyorum ama evet tüp bebek tedavisine başlamak için hormonların belli bir düzeyde olması lazım benim de prolaktinim yüksekti başlamadı önce düşürmek için ilaç kullandım sonraki aya kaldı

Prolaktin e ilaç vermedi ki normal dedi ama benim göğüs ağrım var

Sizin başka bir hormonunuzda problem vardır belki de doktorunuza sormadınız mı
Bana dediği estradiol yüksek kistten kaynaklı tsh, yüksek ilaç vericem bu ay bekleyecez hormonların düzene girsin gelecek ay başlayacaz dedi proklotine bşey demedi devlete, gidiyorum az çok bilirsiniz kapıda kuyruk çok fazla doktor uzun uzadıya, anlatmıyor

yüksek e2 fshı baskılıyor ondan düşük çıkıyor

Hımm bilmiyor dum geçen ay da 5.75 çıköıştı e2 50 lerdeydi
evet e2 yükseldikçe fshı baskılıyor maalesef 50 cıktığı ay kist de yokmuştur muhtemelen o zaman baslanabilirdi yumurta sayısı da iyiiyse ben cok uğraştım düşmedi 90 e2 ile basladık. bol şanslar

Prolaktin değerin normal aralıklarda çıkmış çünkü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…