Aslinda bende belirsizlik icindeyim canim ama umud ediyorum ki agustosda olsunn daha fazla beklemeyimm nerde yaptircaksinBen de bekliyorum ama ağustos mu daha mı erken daha mı geç bilmiyorum...
Bahceci fulyada yaptiracağım. Daha birkaç gün önce negatif çıktı sonucum persembe görüseceğiz doktorumla bakalım.Aslinda bende belirsizlik icindeyim canim ama umud ediyorum ki agustosda olsunn daha fazla beklemeyimm nerde yaptircaksin
Hayirlisi olsun canim. Ben de ankaraya gidicem tedavi icin devlette yaptircam bakalimmBahceci fulyada yaptiracağım. Daha birkaç gün önce negatif çıktı sonucum persembe görüseceğiz doktorumla bakalım.
Hosgeldin canim. İlac falan verdi mi dr.Ben de varim aslinda niyetim agustosta yaptirmak ama belli de olmaz belki ertelee doktor. Demir degerlerim cok düşük çıktı ozamana kadar duzelir mi bilmem..
Bende varım ama ben ağustosta doğum kontrol hapi na başlayıp eylülde tedaviye başlıycam, bu ay başlamıştık Opu oldum ama transfer olamadım yumurtalarım kalitesiz çıktı 5. Güne dayanmadı inşallah eylül de yaptırdığım da transferimde gerçekleşip pozitifı görürüz hep birlikte, sen ankarada nerde yaptırcaksin canım bende ankaradayım...Cok sıkılıyorumm zaman gecmiyooo kimler benim gibi bekliyoo
Hisgeldin canim gecmis olsunn birlikte beklicez artikbende varım kızlar rezerv az olduğundan şubatta başladık 2 opu oldu ancak trasfer aşamasına geldik derken bu defa da kist oluştu ağustos adetimi bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz için..
Arkadaşlar bende varım beklemedeyim. ağustos eylül belkide ekim olucak tam belli değil ama hayrlısı. sizlerde sorun neydi?
Hayirlisi olsun canimm. Gata , zubeyde hanim yada zekai tahir henuz karar vermedim ve hangisi daha iyi bi bilgiye ulasamadim senin nerde olcak oncekini nerde yaptin memnunmusunBende varım ama ben ağustosta doğum kontrol hapi na başlayıp eylülde tedaviye başlıycam, bu ay başlamıştık Opu oldum ama transfer olamadım yumurtalarım kalitesiz çıktı 5. Güne dayanmadı inşallah eylül de yaptırdığım da transferimde gerçekleşip pozitifı görürüz hep birlikte, sen ankarada nerde yaptırcaksin canım bende ankaradayım...
hayirlisiyla olcak canim bizlerinde. Cok gecmis olsunBenim 4. evre endometriozisim var. Bu durumdan etkilendigi icin de tüplerim alindi. Rezervim de az.
Canım hoşbulduk devlette yaptiricam demişsin de nekadara mal oluyomus devlette araştırdınmi bende devlette yaptrmayi dusunuom aksilik cikmazsa ama izmirde tabiHayirlisi olsun canim. Ben de ankaraya gidicem tedavi icin devlette yaptircam bakalimm
Hosgeldin canim. İlac falan verdi mi dr.
Bu arada sornlariniz nediz ozel degilse.
Ben hacettepe üni. de başladım orada devam ediyorum canım hiç başka bi yere gitmedim, Zekai Tahir çok kalabalık ama,Hayirlisi olsun canimm. Gata , zubeyde hanim yada zekai tahir henuz karar vermedim ve hangisi daha iyi bi bilgiye ulasamadim senin nerde olcak oncekini nerde yaptin memnunmusun
Hosgeldin canimm gecmis olsun. Ayy hafi bakalim ilk baslayan sen olacaksin aramizda.Merhaba,bende agustos ayını bekliyorum.
Yarın ilk randevum var bahçeci umut tüp bebekte..
2.5 yıldır bekliyoruz eşimde varikosel vardı bir sene önce ameliyat oldu degerleri duzelmesine ragmen gebelik olusmadı bizde vakit kaybetmek istemiyoruz artık.Rabbim hepimizin tedavisini hayırla sonuclandırsın.
Sende hosgeldin canimm hayirlisiyla baslayalim insallah arkasi gelicekSlm kızlar bende ağustos da inşallah basliyacagim tedaviye
Sadece ilaclarin bi kismini oduyoruz canim en fazla 1000 tutsun normali 2500 sanirimm baska bi ucreti yok tabi rapor cikarsa.Canım hoşbulduk devlette yaptiricam demişsin de nekadara mal oluyomus devlette araştırdınmi bende devlette yaptrmayi dusunuom aksilik cikmazsa ama izmirde tabi
Valla canim dogru kalabalik ama randevularini iyi ayarlar saatinde gidersen hic ole beklemiyosun Hacettepe rapor cikariyor mu. Nasil oluyo orda isler dr lar iyi miBen hacettepe üni. de başladım orada devam ediyorum canım hiç başka bi yere gitmedim, Zekai Tahir çok kalabalık ama,
Ben bi akrabamızın yanında gitmistim,o kalabalığı görünce ben tedavi için oraya gitmem dedim kendim için hiç gitmedim hemde çok ugrastırıyorlar orda diye biliyorum
Verdi demir hapi b12 ve folik asit kullanıyorum pekmezle falan ds destekliyorum bakalımHayirlisi olsun canim. Ben de ankaraya gidicem tedavi icin devlette yaptircam bakalimm
Hosgeldin canim. İlac falan verdi mi dr.
Bu arada sornlariniz nediz ozel degilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?