Tüp bebek icin Agustos ayini bekleyenler

Ben de varim aslinda niyetim agustosta yaptirmak ama belli de olmaz belki ertelee doktor. Demir degerlerim cok düşük çıktı ozamana kadar duzelir mi bilmem..

Bahceci fulyada yaptiracağım. Daha birkaç gün önce negatif çıktı sonucum persembe görüseceğiz doktorumla bakalım.
Hayirlisi olsun canim. Ben de ankaraya gidicem tedavi icin devlette yaptircam bakalimm
Ben de varim aslinda niyetim agustosta yaptirmak ama belli de olmaz belki ertelee doktor. Demir degerlerim cok düşük çıktı ozamana kadar duzelir mi bilmem..
Hosgeldin canim. İlac falan verdi mi dr.
Bu arada sornlariniz nediz ozel degilse.

bende varım kızlar rezerv az olduğundan şubatta başladık 2 opu oldu ancak trasfer aşamasına geldik derken bu defa da kist oluştu ağustos adetimi bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz için..

Arkadaşlar bende varım beklemedeyim. ağustos eylül belkide ekim olucak tam belli değil ama hayrlısı. sizlerde sorun neydi?

Benim 4. evre endometriozisim var. Bu durumdan etkilendigi icin de tüplerim alindi. Rezervim de az.

Cok sıkılıyorumm zaman gecmiyooo kimler benim gibi bekliyoo
Bende varım ama ben ağustosta doğum kontrol hapi na başlayıp eylülde tedaviye başlıycam, bu ay başlamıştık Opu oldum ama transfer olamadım yumurtalarım kalitesiz çıktı 5. Güne dayanmadı inşallah eylül de yaptırdığım da transferimde gerçekleşip pozitifı görürüz hep birlikte, sen ankarada nerde yaptırcaksin canım bende ankaradayım...

bende varım kızlar rezerv az olduğundan şubatta başladık 2 opu oldu ancak trasfer aşamasına geldik derken bu defa da kist oluştu ağustos adetimi bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz için..
Hisgeldin canim gecmis olsunn birlikte beklicez artik

Arkadaşlar bende varım beklemedeyim. ağustos eylül belkide ekim olucak tam belli değil ama hayrlısı. sizlerde sorun neydi?

Hosgeldin canimm bende pko var canim cok sukur baska bi sorunumiz yok. Ha bide pihtilasma egilimi varmis.

Hayirlisi olsun canimm. Gata , zubeyde hanim yada zekai tahir henuz karar vermedim ve hangisi daha iyi bi bilgiye ulasamadim senin nerde olcak oncekini nerde yaptin memnunmusun

Merhaba,bende agustos ayını bekliyorum.
Yarın ilk randevum var bahçeci umut tüp bebekte..
2.5 yıldır bekliyoruz eşimde varikosel vardı bir sene önce ameliyat oldu degerleri duzelmesine ragmen gebelik olusmadı bizde vakit kaybetmek istemiyoruz artık.Rabbim hepimizin tedavisini hayırla sonuclandırsın.

hilal1907 hoşbuldum canım sana da geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin inşallah...evet bekleyip görücez hayırlısı olsun yolumuz uzun en azından benim öyle..benimle tedaviye başlayanlar maşallah kaç aylık hamişler inşallah bizlerde o günleri görürüz

Hayirlisi olsun canim. Ben de ankaraya gidicem tedavi icin devlette yaptircam bakalimm

Canım hoşbulduk devlette yaptiricam demişsin de nekadara mal oluyomus devlette araştırdınmi bende devlette yaptrmayi dusunuom aksilik cikmazsa ama izmirde tabi

tatlişlerrrrr bende varım inşallah gelecek ay rahim filmi çekilecek rahim toparlanırsa Ağustos olmadı Eylül de başlıycaz inşallah çok heyecanlıyım heyecan korku ne ararsan var 3.deneme olacak inşallah bu defa son olur alırız bebişlerimizi kucaklarımıza bizim sorun eşim azospermi rabbim hepimizin yardımcısı olsun çıkdığımız bu yolda bize de hayirli evlatlar nasip etsin inşallahhhhh kızlar sizlerde sorun ne

Hayirlisi olsun canimm. Gata , zubeyde hanim yada zekai tahir henuz karar vermedim ve hangisi daha iyi bi bilgiye ulasamadim senin nerde olcak oncekini nerde yaptin memnunmusun
Ben hacettepe üni. de başladım orada devam ediyorum canım hiç başka bi yere gitmedim, Zekai Tahir çok kalabalık ama,
Ben bi akrabamızın yanında gitmistim,o kalabalığı görünce ben tedavi için oraya gitmem dedim kendim için hiç gitmedim hemde çok ugrastırıyorlar orda diye biliyorum

Hosgeldin canimm gecmis olsun. Ayy hafi bakalim ilk baslayan sen olacaksin aramizda.

Slm kızlar bende ağustos da inşallah basliyacagim tedaviye
Sende hosgeldin canimm hayirlisiyla baslayalim insallah arkasi gelicek
Canım hoşbulduk devlette yaptiricam demişsin de nekadara mal oluyomus devlette araştırdınmi bende devlette yaptrmayi dusunuom aksilik cikmazsa ama izmirde tabi
Sadece ilaclarin bi kismini oduyoruz canim en fazla 1000 tutsun normali 2500 sanirimm baska bi ucreti yok tabi rapor cikarsa.
Valla canim dogru kalabalik ama randevularini iyi ayarlar saatinde gidersen hic ole beklemiyosun Hacettepe rapor cikariyor mu. Nasil oluyo orda isler dr lar iyi mi

Verdi demir hapi b12 ve folik asit kullanıyorum pekmezle falan ds destekliyorum bakalım
Bizim elle tutulur bir sorunumuz yok esasında. Esimde varikosel vardı 3 sene once ameliyat oldu suan değerleri düzeldi ama morfoloji sınır %14 esimin %15 yani üstünde fakat o olabilir mi diyoruz sorun bilmiyorum. Bu 2. Tup bebeğim. Ilkinde döllenme oluştu, hatta 5. Gun transferi oldum fakat kısmet değilmiş tutmadı.
Bu arada zekai tahir i önermem açıkçası. Ben de orda yaptırmıştim ama benimle birlikte 8 kisiydik sadece 1inin tuttu. Ordaki stres yetiyor insana inan. Bekliyorsun saatlerce, ultrason kuyruklari oluyor kuyrukta kavgalar ediosun insanlarla. Sabah 8de girerdim 3te ancak cikardim hastaneden. Zubeyde hanım iyi diyorlar sen iyice arastir ikisini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…