- 13 Ağustos 2024
- 3.309
- 11.937
- 128
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
Biliyorum o doktoru gidip görüştüm hattaDoğu Fertil uğraş hoca da tedavi
Görüyorum memnunum
Umduğunuza ulaşırsınız inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum o doktoru gidip görüştüm hattaDoğu Fertil uğraş hoca da tedavi
Görüyorum memnunum
Zaman öyle olmuş ki insanların umutlarını sömürüyorlarBahçeciden ben de memnun kalmadım çok para odaklı bir merkez. Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde Tayfun Kutlu hoca var onu tavsiye ederim
Amin aminZaman öyle olmuş ki insanların umutlarını sömürüyorlar
Bahçeci laboratuvar açısından çok iyi diyorlar, doktorlar yoğunluktan dolayı ilgisiz olduğunu söylüyor gidenlerin birçoğu, ama olumlu sonuç alan da var olumsuz da..
Allah bizim gibi bu yolda olanların yardımcısı olsun inşallah![]()
Evet tabiki verecek olan Allah nasibimizde varsa doktorlar sadece vesile, ama işte bu durumda laboratuvar da önemli insan elinden geleni yapmak istiyor.Amin aminaslında baktığımız zaman doktorlar sadece vesile Allah nasip ederse olacak ama doktorun yaklaşımı çok önemli. Ben hem dışarıdan bir doktorla hem kendi doktoruyla bahçecide deneme yaptım. Canımı sıkan embriyonun tutunmaması değil merkezin ve doktorun davranışlarıydı. Tayfun hoca süreç boyunca çok daha insancıl yaklaşıyor. Daha ön görüşmede alabiliyorsunuz o enerjiyi. Süreç zaten psikolojik olarak zor bir süreç ve en çok ihtiyacımız olan şey rahat bir kafa
Ben dışarıdan bir doktorla bahçecinin laboratuarını kullandım. 2 kere transfer oldum tutmadı. Sonra bahçecinin kendi doktoru esra hanımla denedik yumurta döllenmedi. Oradan gebzeye geçtim iki embriyo transfer edildi biri tuttu şu an 16 aylık bir kızım var. Allah bekleyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin. Bence isimlere reklamlara çok takılmamak gerekiyor.Evet tabiki verecek olan Allah nasibimizde varsa doktorlar sadece vesile, ama işte bu durumda laboratuvar da önemli insan elinden geleni yapmak istiyor.
Sizin bahçecide süreciniz olumsuz mu oldu , hangi doktorda ?
Şimdi Gittiğiniz doktorda ücret nasl ?
Maşallah Allah bağışlasın canımBen dışarıdan bir doktorla bahçecinin laboratuarını kullandım. 2 kere transfer oldum tutmadı. Sonra bahçecinin kendi doktoru esra hanımla denedik yumurta döllenmedi. Oradan gebzeye geçtim iki embriyo transfer edildi biri tuttu şu an 16 aylık bir kızım var. Allah bekleyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin. Bence isimlere reklamlara çok takılmamak gerekiyor.
Ben 6 ay önce fiyat almıştım ama şimdi değişmiştir .kalacak yer filan da yoktu bizim .anlasmalı otelleri varmış oraya yakın olan ama gecelik 80 euro
Demişti bize .yani tüp bebek uçak git gel kalacak yer derken bizim hesaplarımıza göre 500 bin gidiyor .
Tesekurler Allah razı olsun inşallahSağolun inşallah transferiniz sağlıkla tutunur
Allah kimsenin emeklerini boşa vermesin
Ne kadar tuttu toplam maliyeti?
Amin inş lahBiliyorum o doktoru gidip görüştüm hatta
Umduğunuza ulaşırsınız inşallah![]()
Evet orda tedavi görüyorum maliyetti bize bahçeciye göre uygun geldi ilk bahçecide yaptırmıştım sonra buraya geçtim zaten doktor bey tedavide hep maddi açıdanda yormayacak yolları aramaya çalışıyor tedaviye göre yardımcıda oluyorlarO doktorlar sosyal medyada gördüm, siz orda mi tedavi gördünüz memnun musunuz maliyeti nasl bahçeci gibi mi
Laboratuvar konusunda BB tüp bebekte çok iyi Instagram adreslerinden inceleyebilirsin paylaşıyorlarZaman öyle olmuş ki insanların umutlarını sömürüyorlar
Bahçeci laboratuvar açısından çok iyi diyorlar, doktorlar yoğunluktan dolayı ilgisiz olduğunu söylüyor gidenlerin birçoğu, ama olumlu sonuç alan da var olumsuz da..
Allah bizim gibi bu yolda olanların yardımcısı olsun inşallah![]()
Doktorun kimdi,Bende ucuzdu yerde yapdırmadım Bülent Tıraşda oldun ama para verceksemde iyi yere verıyım , ben bahçecıde memnun kalmadım kımysal okdu. Diğer reglde yıne yapdılsr negatıf oldu para alsınler dıye hemen yapalım demedıler beden toparlansın bır bakalım neden böyle oldu işde anca para hızlı hızlı araşdırmadan etmeden zaten doktorun yüzü goren cennetlik
Evet maliiyetler cok fazla gercektenBahceci son aldığım fiyat 130 transfer dahil ücret 55 bin ilaçlar 8500 doktor muayenesi pgt yaptırıcam ben oda embriyo başı 16 bin birşey şimdilik görünen bu görünmeyen de ne yapıcaklar kasım sonu öğrenicem cidden heryer çok pahalı bende baslicam allah yardımcımız olsun