Tüp bebek için hastane önerisi lütfen çok kararsızım

Celineyadel

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
27
5
6
35
Fransa
:18::18::18: kızlar yardım edin sizce gazi Antep novafertil mi . İstanbul umut bebek mi . Adana Tüp bebek merkezi Turan çetin mi ... Bu 3 yerden biri ile bilgisi olanlar yardım edinnnnnnnnn

İstanbulda yaptırıcaksan kesinlikle memorıale gel.ilk denememde oldu ve şuan ikinciyi düşünüyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İstanbulda yaptırıcaksan kesinlikle memorıale gel.ilk denememde oldu ve şuan ikinciyi düşünüyorum..

Aslında yaşadığım şehre adana ve Gaziantep yakın İstanbul bayağı uzak 15 gn otelde kalmam gerek ama orasında iyi ise mecburi gideceğiz

Memorialin konul evı var veya 1aylık esyalı daire tut.daha uygun olur yürüyerek gidersin hem

selam arkadaşlar tüp bebek konusunda sizlerden çok yararlandım ve faydam olur diye kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.Benim 2. tüp bebek denemem ilk denememi bursa jinamed tüp bebek merkezinde yaptım memnun kalmadım merkezin eksiklerini görüp degiştirmeye karar verdim.araştırmalarım beni İstanbul Florence Nightingale Hastanesi ne götürdü.Öncelikle bizim için yeni yöntemler doktorun geçmişi bu konuda ne kadar bilgi sahibi oldugu,yeni gelişmelerin hastane bünyesinde uygulanıp uygulanmadıgı, maddiyat ve başarı oranı geliyor çünkü her yeni bir tüp bebek deneme süreci hepsini tetikliyor en önemlisi zaman akıp gidiyor.İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde bülent baysal'ın başarısı üzerine gittim görüşmede ilk önce sorunlarımı (sol tüpüm tıkalıydı, yumurtam gelişmiyordu,endemetriumum inceydi,spermin hareketliliginin ve sayısı azdı)
söyledikten sonra detaylı inceleme yapılmasını istedim tüpe geçmeden önce ne gerekiyorsa
Mikroenjeksiyon tekniği
*uterin sub endometrial damarlanma
*laparoskopi(göbekten kamera ile tüp,yumurta ve rahmin incelenmesi)
*histeroskopik cerrahi
kararlıydım ve zamanım azalıyordu.Bülent beyden şu cevabı aldım bu işi ben biliyorum ne yapmam gerekirse onu yaparım siz kendinizi bana bırakın bu cevapla içimden şöyle dedim ben söylüyeceklerimi söyledim sende yapıcaklarını yap bakalım bidaha tedavi boyunca konuşmadım bile sert mizaçlı ama işin ehli benim içinde boş lak lak yerine bilgisi ve işini dogru yapması önemliydi.Öyle çok yapılan şeyleri izledim ki çünkü tutmazsa tekrar gelebilirmiyim başka da şansım yoktu bu benim güvendigim tek profesördü.tedavim sürecinde diger merkezde kullandıgım saçma ve boş ilaçların çogunu bana vermedi ona şaşırmıştım . 5. gün emriyosu transfer edildi nokta vuruş ve tek seferde.Rabbim bu kadar insan arasında beni ona götürdü onu aracı kıldı şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim ALLAHIM kucagıma almayı nasip eder inşallah

size ne kadara mal oldu acaba?

toplam 6.5 milyara mal oldu sgk anlaşmalı degil biliyorsunuz yalnız şunuda belirtmek istiyorum kan tahlillerimi ben ucuza getirmek için normal hastenede yaptım bülent bey zaten kendisi yardımcı oluyor dışarıda yap ucuz olur diye uyarıyor.ayrıca tedavi bitimi kadın dogum uzmanı arıyordum önerdigi bi doktor varmı deyince biz osmanoglu hastanesinde kendisininde doguma girdigini söyledi bu bana ilaç gibi geldi bir tedavimimin başından beri bildigim doktor ikincisi resmen dogumumu bir profesör tarafından yapılacak olması muhteşem herhangi bir riskte güvenilir anlıyan biri olması muhteşem rabbime şükürler olsun nasip etti doguma kadar takibimi ve dogumumu gerçekleştirecek toplam ücreti de hepsi içinde( 9 ay boyunca aylık kontroller testler ve dogum ) 3.500 milyar çok iyi

Dr.h.ibrahim tekin kibris tup bebek randevu -bilgi ve ulasim telefonlari 05428666000-05488806000-05488542625-05488506000-05338682679

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

:18::18::18: kızlar yardım edin sizce gazi Antep novafertil mi . İstanbul umut bebek mi . Adana Tüp bebek merkezi Turan çetin mi ... Bu 3 yerden biri ile bilgisi olanlar yardım edinnnnnnnnn

hiç düşünmeden İSTANBUL MEMORİAL ŞİŞLİ HASTANE-PROF.DR.SEMRA KAHRAMAN.....

Tekrar tekrar söylüyorum memorial şişli hastanesi prof.dr semra kahraman.
Ben 4 kez antep te yaptırdım olmadı 5 kez memorialda yaptırdım ve şuan 15+3 haftalık hamileyım çooooookkkk şükür.
Allah herkese versin inşallah...

Canımmm öncelikle tedavin hayırlı olsun sana bebiş olaraka geri dönsün inşallahh 🙏😊 kuzum kısmetse bende ağustosda başlaycam büyük ihtimalle ağustosun ilk haftası başlarım baya araştırma yaptım bende gaziantep e yakın yerde yaşıyorum ve gidiş gelil problem olmasın die gazi nova fertili baya araştırdım şimdilik başarılı bi merkez gibi duruyo tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir misali içine girmeyince bilmiyoruz😔açıkcası bu işler nasip kısmet kuzum ama bi taraftanda hassas oluyosn onca zahmet emek uzman eller olsun istiyosn,moral motivasyonunu yüksek tutacak pozitif olabilmene yardımcı olacak bi merkez olsn istiysn😣kısaca paranla rezil olmayacağımız yer nasip etsin rabbim hayır göreceğimiz ben hala araştırıyorm sen ne karar verdin neler duydun gazi nova hakkında canım

Merhaba aranıza yeni katılıyorum bende hastane konusunda kararsızım istanbul eurofertil düşündüm ama farklı yerlerede bakıyorum ben emrıyoskop ve ımsı olan hastane istiyorum yardımcısı olursanız sevinirim

Ankara da nova art tüp bebek merkezi var...PROF DR AHMET ERDEM.muhteşem bir merkez.ilgi alaka süper.doktorlar ve personel süper ilgililer.sorduğun her soruya cevap alıyorsun.ramazanda tedaviye başladım.ilk tüp bebek denemem.ve hamileyim.sonucumu 2 gün önce aldım.132çok mutluyum.kesinlikle tavsiye ederim.ALLAH sana da nasip etsin inşallah

merhabalar. tüplerden birinin tıkalı olması dışında hemen hemen aynı sorunlara sahibiz. ben tüp bebek tedavisine dün başladım acıbademde. allahım hayırlısını nasip etsin inşallah bigün ben de böyle yazarım şu şu zorlukları çektim ama OLDU diye. hayırlısı allahtan.

hiç düşünmeden İSTANBUL MEMORİAL ŞİŞLİ HASTANE-PROF.DR.SEMRA KAHRAMAN.....

ben de iki aşılama sonrası ilk kez tüp bebek için görüşme yapmaya gideceğim pazartesi. ankara başkent hulusi zeyneloğlu na. rabbim inşallah hepimizin muradını verir. dua edin lütfen..
:18::18:

ben de iki aşılama sonrası ilk kez tüp bebek için görüşme yapmaya gideceğim pazartesi. ankara başkent hulusi zeyneloğlu na. rabbim inşallah hepimizin muradını verir. dua edin lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…