Tüp bebek için hastane önerisi lütfen çok kararsızım

:18::18::18: kızlar yardım edin sizce gazi Antep novafertil mi . İstanbul umut bebek mi . Adana Tüp bebek merkezi Turan çetin mi ... Bu 3 yerden biri ile bilgisi olanlar yardım edinnnnnnnnn
Adana Acibademde Volkan Bey yapti tedavimi.1o haftalik hamileyimmBen cok memnun kaldim.Tavsiye ederim

Merhaba ben 1. Tüp bebek denenemi istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum aret kamar cok iyi bir doktor ancak sonuç kimyasal gebelik ile sonuçlandı SGK anlaşması var iyi ve temiz bir merkez ancak olumlu olmalarına rağmen ben isinamadim doktoru sevmek ve güvenmek çok önemli bir de devlet hastanesinde denedim şu an transferimin 4. Günundeyim ve sonuç bekliyorum ama umutsuz olduğum için başka merkez arıyorum. 3. Tüp denemesi için Memorial iyi demişsiniz bnde orayı düşünebilirim. Aret bey ile bir görüşün derim bir çok tanıştığım insan hamile idi ve rakiplerini yaptırıyordu merkezde. Fakat ben isinamadigim için tercih etmiyorum.

bağcılar medipolde raporlu 2500 ilçlar ve tahlıller le beraber 3500 tlyı buluyrrr mustafa acet bey mükemmel bir dr her soruya cvp veriyrr

Ben umut tüp merkezinde ulun beyde 5 yıl önce yaptığım tedavimden bir kızım var...
Arkadaş çok para canlısı demiş gereksiz test istedi demiş sana testi gel burda yap demiyor ki!
Ben hiçbir testimi umut da yapmadım hepsini sigorta hastanesinde yaptım ve kendi başka yerde yap dedi...
Kesinlikle para göz bir Dr olduğunu düşünmüyorum doğum yapana kadar da görüştüm ulunbeyle!
Güler yüzlü asla seni geri çevirmeyen bi Dr.
Şuanda umutdan ayrılmış ama tek geçerim ulun beyi!

Arkadaşlar ben şuan 4,5 yıllık evliyim normal yollarla çocuğumuz olmadı istanbulda ikamet ederken koşuyolunda bulunan BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNE gittik doktorumuzuz Süleyman Tosundu eşimde sperm azlığı olduğu için çocuğumuzun olmadığını söylediler rahim filmim histereskobi çektiler 2 adette kan tahlili yapıldı bunlar süt hormanları tahlili imiş ve tedaviye başladık ilkli olumsuz oldu 1 yıl sonra tekrar gittik dondurulmuş embriyolardan transfer yaptırdık ikincide olumsuz oldu ama ikinciyi tedavide gene hiç tahlil yapılmadı neden tutunmadığı hakkında kafamızda hep soru işaretleri vardı en sonunda uzun araştırmalar sonucu ve hep olumlu sonuç alış kişilerle görüştük bize Ankarda ANKALİFE TÜP BEBEK MERKEZİNİ ve Doktor GURUR POLATI tavsiye ettiler internette hep olumsuz yorumlar vardı eşimle bu yorumlara hiç bakmadık ve hiç düşünmeden eylülde ön görüşmeye gittik yaklaşık 17 adet tahlil verdim ama hastanede ücretli olduğu için devlet hastenelerinde verdim bu tahlilleri genetik doktoruda ayrı inceledi ve bana serum kullanmam gerektiğini söylediler ve tedaviye başladık serumlar bi tarafdan iğneler bi taraftan diğer hastane ile alakası olmayan tedavi yöntemi uyguladılar 3 günde bir hemşireler aradı yeri geldi günlük 3 kere aradılar dakka dakka bilgi verdiler doktorundan emriyologlarından hemşiresine kadar herkes işini dört dörtlük yapıyorlar ve ALLAHIMA şükürler olsun HAMİLEYİM VE İKİZ GEBEYİM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BU MUTLULUĞU MEVLAM HERKESE VERSİN hafta sonu kalp atışlarını dinlemeye gidecez heyecanla onu bekliyorum benim hikayem bu kadar sağlıcakla kalın bu arada eşimle hep şunu düşündük ya olmassa sonrada dedikki adamlar elinden geleni yaptı bu tedavidede olmassa demekki daha zamanı var bunu unutmayın aklınızda hiç soru işareti kalmıyo hastane ile sonuçta bu hastanede gebe kalmayanlarda var ama emin olun işlerini layıkı ile yapıyolar özelliklede daha önce olumsuz sonuç almış hastaları daha detaylı araştırıyorlar vede buluyolar sorunun nedenini ve ona göre tedavi yapıyolar ve üzüntü sıkıntı kesinlikle yok aman ha aman

Merhaba bende yeni üye oldum.bizdede esimde hareket azligi var ve morfoloji %1 o yüzden 2 kere tup bebek yaptık. 1.de hamile kaldım hemde İkizlere ama 4.ayde düşük yaptım. Dondurulmus embriyo vardı onuda denedik ama oda tuttu fakat kalp atışı olmadı kurtaj oldum.kasimin başı
mda şimdi 3 aylık dinlenme sürem var ben de ne yapsam diye düşünüyorum. Banada memorial iyi gibi geliyo.arkadasim oraya gitti hamile çok şükür bi sorun yaşaması. Bende ondan esinlenen bakalım. Belki diyorum bu arada kendiliğinden olur

Meb kizlar bnde karar veremiyorum eurofertili dusunuodum vazgeçtim şimdi yeditepeyi düşünüyorum cem ficicioglu bizimde eşimin sorunu 1mlyon spermi hareketlisi 0 bir fikri olan varmi

Adana Acibademde Volkan Bey yapti tedavimi.1o haftalik hamileyimmBen cok memnun kaldim.Tavsiye ederim

merhaba bende orda yaptırmayı düşünüyorum benim eşimde sperm çok az sizin sorun neydi ve fiyat ne kadar yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba bende orda yaptırmayı düşünüyorum benim eşimde sperm çok az sizin sorun neydi ve fiyat ne kadar yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende sebepsiz infertilite vardi.4.300 e yaptirdik.Hocadan ve ekibinden cok mem nun kaldik.Allahim sizlerede nasip etsin

Merhaba
Ben de bagcilar medipol mustafa acet te tedaviye basladim. Tup bebek dusundugum icin bir arkadasimin tavsiyesi ile kendisi ile gorusmeye gittim. 2 yil once rahimde perde olmasi nedeniyle kosuyolu medipolde histeroskopi ameliyati oldum. Yakma yontemi ile perdeyi temizlediler ancak mustafa beyin ilk soyledigi ameliyatin duzgun yapilmamis demesi oldu. Rahim delme riski nedeniyle tam olarak temizleyememisler. O nedenle oncelikle yeniden histeroskopi yapmak uzere ameliyata aldi ve stent (balon) takti. Ameliyattan 1 hafta sonra da cikartti. Bu yontem yapismasini onluyormus. Suanda toplam 1 ay surecek hormon ilaclari kullaniyorum. Bitiminden sonra da kontrole cagirdi gel tedaviye baslayalim dedi. Istersen 3 ay normal yolla olmayi bekleyelim kendiliginden kalabilirsin dedi ama ben en fazla 1 regl donemi bekliyip ardindan tup bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum. Doktorum genel ciddi duruslu biri ama ne sorsam yanitliyor, onemli olan da bu. Ayrica da onceki ameliyat edem doktorum seval pata guleryuzluydu de noldu.. yuze gulup de basarizlikla sonuclanan 2 yillik bi tedavi sureci gecirdim.. simdilik mustafa acet i tavsiye edip edemeyecegimi bilmiyorum ama sorunun kaynagini bulup sonrasinda tedaviye baslayacak olmasi beni cok umutlandiriyor. Diger doktorum tam tersini yaparak 2 yilimi caldi.. o nedenle hst oldugu kadar ve calisanlarindan daha fazla doktorun onemi buyuk. Karar verirken 2 kez dusunmek gerek.. herkese bol sans.. dualarim sizlerle..

Canim istanbul şişlide bende martta başlıycam tedaviye ama başka hastanede ama bu hastaneden memnun olmadiğimöiçin değil doktorumu cok svdiğim için.

merhaba yazını okudum ve çok ilgimi çekti.Ben de ilk tedavime b.düzü medıcana da selman laçin bey ile başladım.Zaten tüp bebek raporum vardı.Ben de yumurta azalmış.eşimde de varikosel vardı.ilk tüp bebek denemem de yumurtalar geç gelişmeye başladı.sonra ıkı yumurta toplanabildi.ikisi de döllendi fakat biri gelişti.transfer oldu fakat sonuç negatifti. sonra tavsiye üzerine ben de mustaf acet e gittim.Ve ultrasonla baktığında bana da rahimin üst kısmı kısa ameliyat yapmam lazım ameliyat olmadan tüp bebek yapmam dedi.ve benim kafam çok karıştı.yani önceden hiçmi görülmedi.rapor verirken doktorlar rahim filmimi hiç mi incelemediler. açıkçası mustafa bey e çok güvenemedim.Ve ankara gatada arkadaşımın rahimde perde ameliyatını yapan (o doktor sayesinde arkadaşım şuan bebeğine kavuştu) doktoruna olayı anlattım rahim filmimi gönderdim.İnceledi ve bana rahimde bir sorun görülmediğini filmin de son anda çekildiğini ama için rahat olsun istiyorsan histeroskopi yaptır şeklinde cevap verdi. Ayrıca ultrasonla rahim şekil bozukluğu çok görülemez sadece tahmin yürütülür dedi.ben de şimdi karar verdim. Memorial a giden arkadaşların da tavsyesi ile oraya da gidip muayne olacağım. gerçekten.kafam çok karışık ne yapacağımı hangi doktora güveneceğimi bilemiyorum.mustafa bey e güvenebilirmiyim onu da bilemiyorum. bana fikir verebilirmisiniz.Nereye gideyim bilemedim.

Senin ne kadar oldu toplam tedaviye baslayali?
Acikcasi ben mustafa bey den once 2 farkli dr.a daha gorunmus ve tum raporlarimi gostermistim. Ikisi de ameliyatin tam olmamis dedi ama ozellikle ameliyata gerek var demediler acikcasi hemen tup bebek deneyebilirsin dediler. Cunku her ikisi de tup bebek uzmani prof.tu. Bu tup bebek isi biliyorsunuzdur siz de bayagi bir ticarete dokulmus durumda. Kim gelirse hemen tup bebek demek cok kolay dr.lar icin. Nedenini arastirmaya gerek duymadan.. Bu nedenle biraz dusunmek istedim bu yaklasik 6 ayimi aldi.. en son bi tavsiye ile bu doktora gitmeye karar verdim. Aslinda amacim direkt tup bebek tedavisine baslamakti (sizin belirttiginiz gibi rapor yok bende , cunku hersey normal dedi bir oncekiler bu nedenle sebepsiz infertilite adini koydular). Dr.a durumumu anlatmadan sadece hsg filmime bakti ve ultrasona gecelim dedi. Bir hayli fazla inceledi, resimler cekti. Sonra anlatmaya basladi. Ultrason makinesi de daha onceki makinelere hic benzemiyodu, 3boyutlu ve renkliydi. Durumumu ben bile net olarak gorebiliyordum ki daha once bu netlikte hic gormemistim..
Anlattiktan sonra ameliyat olmalisin, ameliyat sonrasi kendiliginden kalirsin, 3 ay icinde kalmazsan tup dederiz dedi. Ameliyat sonrasi kontrol sirasinda da ayni sekilde soyledi.
Su an icin kendisine guvenmek istiyorum cunku baska alternatifim yok. Umarim yeni alternatifler aramak durumunda kalmam.

Senin durumun benimkinden farkli tabi. Tani konulmus sana, sorunun ne biliyorsun. Bu yonde calisma yapilip tedavi uygulanacaktir muhakkak. Ama tek dr.la ameliyata karar vermek istemiyorsan farkli dr.lara gorun ve gittiginde de mustafa bey in soylediklerinden ilk anda bahsetme bence. Yeni dr ne soyluyor bi dinle, eger farkli birsey soylerse ona gore mustafa beyin soylediklerini bildirir, o dr.un da fikrini alirsin.
Bu arada Ankaradaki dr.un soyledigi "filmin son anda cekilmis" ne demek?
Bir de rahim filmine bakan bu Ankaradaki dr. Ultrasonla anlasilmaz diyor ya cok dogru degil, "ben ilk ameliyatimda da 15-20kez ultrasona girdim yine de perdeyi goremediler cunku makineleri teknoloji eskisiydi, o nedenle de rahim filminde goruldu sorun".
Ama bu dr.unki farkli bi ultrason zaten sen de deneyimlemissin.
Seni etkilemek istemem tabi mustafa beyin dogruluk payi olabilir, 1.tup bebek transferin neden tutmadi sebebini soyledi mi dr.un? Sebebi yoksa mustafa bey in soyledigi gibi olabilir mi ?
Ya gercekten ben cok fazla tanimiyorum zaten basta da yazmistim su an icin tavsiye edip etmeyecegimi bilmiyorum ilerleyen zamanda gorecegim diye..
Iyi dusunmek ve dogru karar vermek lazim. Bu iste en ktu sey kararsizlik.
umarim hersey gonlunce olur, beni de haberdar et durumundan, sevgiler..

cevabin icin cok tesekkur bisi sorucam sizde problem neydi bizim problemimiz esime azospermi tesisi konuldu bizde normal sartlarda dista hic sperm yok amaliyat yoluyla alindi ve ilk denemeyi yaptik ama iste olmadi simdi ikinciyi dusunuyorum oyuzden acaba problemimiz aynimi diye sordum cvp verirsen cok mutlu olurum

Kesinlile istanbul tup bebek merkezi aret kamari arastirin derim. Ben cok menmun kaldim suan 7aylik hamilyim.tutmasaydida ayni seyi soylerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…