- 16 Ekim 2014
- 8
- 4
- 3
- 46
- Konu Sahibi Celineyadel
Ankada Tüp Bebek merkezi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adana Acibademde Volkan Bey yapti tedavimi.1o haftalik hamileyimmBen cok memnun kaldim.Tavsiye ederim:18::18::18: kızlar yardım edin sizce gazi Antep novafertil mi . İstanbul umut bebek mi . Adana Tüp bebek merkezi Turan çetin mi ... Bu 3 yerden biri ile bilgisi olanlar yardım edinnnnnnnnn
Adana Acibademde Volkan Bey yapti tedavimi.1o haftalik hamileyimmBen cok memnun kaldim.Tavsiye ederim
İstanbulda yaptırıcaksan kesinlikle memorıale gel.ilk denememde oldu ve şuan ikinciyi düşünüyorum..
meraba bende daha nce ilk tup bebek denememi yaptim fakat hic memnun kalmadim bu bahsettigin hastane istanbulun neresi cvp verirsen cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederim bu yolda olan butun arkadaslarimin allah yardimcisi olsun gonlne gore versin iyi geceler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende sebepsiz infertilite vardi.4.300 e yaptirdik.Hocadan ve ekibinden cok mem nun kaldik.Allahim sizlerede nasip etsinmerhaba bende orda yaptırmayı düşünüyorum benim eşimde sperm çok az sizin sorun neydi ve fiyat ne kadar yardımcı olursanız çok sevinirim
Hangi hst ve kims yaptirdinizBende sebepsiz infertilite vardi.4.300 e yaptirdik.Hocadan ve ekibinden cok mem nun kaldik.Allahim sizlerede nasip etsin
Merhaba
Ben de bagcilar medipol mustafa acet te tedaviye basladim. Tup bebek dusundugum icin bir arkadasimin tavsiyesi ile kendisi ile gorusmeye gittim. 2 yil once rahimde perde olmasi nedeniyle kosuyolu medipolde histeroskopi ameliyati oldum. Yakma yontemi ile perdeyi temizlediler ancak mustafa beyin ilk soyledigi ameliyatin duzgun yapilmamis demesi oldu. Rahim delme riski nedeniyle tam olarak temizleyememisler. O nedenle oncelikle yeniden histeroskopi yapmak uzere ameliyata aldi ve stent (balon) takti. Ameliyattan 1 hafta sonra da cikartti. Bu yontem yapismasini onluyormus. Suanda toplam 1 ay surecek hormon ilaclari kullaniyorum. Bitiminden sonra da kontrole cagirdi gel tedaviye baslayalim dedi. Istersen 3 ay normal yolla olmayi bekleyelim kendiliginden kalabilirsin dedi ama ben en fazla 1 regl donemi bekliyip ardindan tup bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum. Doktorum genel ciddi duruslu biri ama ne sorsam yanitliyor, onemli olan da bu. Ayrica da onceki ameliyat edem doktorum seval pata guleryuzluydu de noldu.. yuze gulup de basarizlikla sonuclanan 2 yillik bi tedavi sureci gecirdim.. simdilik mustafa acet i tavsiye edip edemeyecegimi bilmiyorum ama sorunun kaynagini bulup sonrasinda tedaviye baslayacak olmasi beni cok umutlandiriyor. Diger doktorum tam tersini yaparak 2 yilimi caldi.. o nedenle hst oldugu kadar ve calisanlarindan daha fazla doktorun onemi buyuk. Karar verirken 2 kez dusunmek gerek.. herkese bol sans.. dualarim sizlerle..
Senin ne kadar oldu toplam tedaviye baslayali?merhaba yazını okudum ve çok ilgimi çekti.Ben de ilk tedavime b.düzü medıcana da selman laçin bey ile başladım.Zaten tüp bebek raporum vardı.Ben de yumurta azalmış.eşimde de varikosel vardı.ilk tüp bebek denemem de yumurtalar geç gelişmeye başladı.sonra ıkı yumurta toplanabildi.ikisi de döllendi fakat biri gelişti.transfer oldu fakat sonuç negatifti. sonra tavsiye üzerine ben de mustaf acet e gittim.Ve ultrasonla baktığında bana da rahimin üst kısmı kısa ameliyat yapmam lazım ameliyat olmadan tüp bebek yapmam dedi.ve benim kafam çok karıştı.yani önceden hiçmi görülmedi.rapor verirken doktorlar rahim filmimi hiç mi incelemediler. açıkçası mustafa bey e çok güvenemedim.Ve ankara gatada arkadaşımın rahimde perde ameliyatını yapan (o doktor sayesinde arkadaşım şuan bebeğine kavuştu) doktoruna olayı anlattım rahim filmimi gönderdim.İnceledi ve bana rahimde bir sorun görülmediğini filmin de son anda çekildiğini ama için rahat olsun istiyorsan histeroskopi yaptır şeklinde cevap verdi. Ayrıca ultrasonla rahim şekil bozukluğu çok görülemez sadece tahmin yürütülür dedi.ben de şimdi karar verdim. Memorial a giden arkadaşların da tavsyesi ile oraya da gidip muayne olacağım. gerçekten.kafam çok karışık ne yapacağımı hangi doktora güveneceğimi bilemiyorum.mustafa bey e güvenebilirmiyim onu da bilemiyorum. bana fikir verebilirmisiniz.Nereye gideyim bilemedim.
raporum yok ama birkaç yerin daha fiyatını sormuştum hemen hemen aynı gibi ben geçen sene tüp bebek denedim ama olmadı o zaman da bu fiyatlardaydı
Sanırım ankaradasın bence centrum tüp bebek:18::18::18: kızlar yardım edin sizce gazi Antep novafertil mi . İstanbul umut bebek mi . Adana Tüp bebek merkezi Turan çetin mi ... Bu 3 yerden biri ile bilgisi olanlar yardım edinnnnnnnnn