- 1 Haziran 2015
- 38
- 7
- 1
- 49
- Konu Sahibi Celineyadel
Çok saol canım benim fazla kilolarim var daha önce aydinda bi yerde demedim olmadı şimdi İstanbul?a taşındık burada tekrar denemek istiyorum allahım inş bu sefer yüzümüze gu!er
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilosun tedavi sonucun negatfmi daha önce denemen oldumuÇok saol canım benim fazla kilolarim var daha önce aydinda bi yerde demedim olmadı şimdi İstanbul?a taşındık burada tekrar denemek istiyorum allahım inş bu sefer yüzümüze gu!er
Canım ben sana Engin Oralı tavsiye ederim. Daha önce tavsiye ettiğim bir arkadaşımın ikizleri olacak. Bahçeci tüp bebek merkezini kullanıyor hoca. Florya ve nişantaşında kliniği var. Diğer yerlere görede daha uygun fiyatlı ve insanca muamele göreceğinden emin olabilirsin.:18::18::18: kızlar yardım edin sizce gazi Antep novafertil mi . İstanbul umut bebek mi . Adana Tüp bebek merkezi Turan çetin mi ... Bu 3 yerden biri ile bilgisi olanlar yardım edinnnnnnnnn
. Bende İstanbul için bahçeci kliniğini öneriyordum bende kararsizdim ama güvenç beyle on görüşme yaptım çok memnun kaldım temmuzda tedaviye başlamayı planlıyorumMerhabalar...kesinlikle prof recai papuccuyu tavsiye ediyorum.ankaradaysaniz hele kesin...baska yerdeyseniz de cok yardimci oluyorlar..
canm sende sıkıntı neydiTekrar tekrar söylüyorum memorial şişli hastanesi prof.dr semra kahraman.
Ben 4 kez antep te yaptırdım olmadı 5 kez memorialda yaptırdım ve şuan 15+3 haftalık hamileyım çooooookkkk şükür.
Allah herkese versin inşallah...![]()
canm hamıle degılmısın neden soruyorsun bu arada şişlide tedavı görenler nerde kaldı konuk evı gunluk 285 tl dedı cok pahalı 20 gun kalacan az degılkıslm tugce ne kadar tuttu fiyat bilgisi olarak söylersen sevinirm
ben başkentte tedavı dusunuyordum hamıle kaldm 11.haftada kurtaj oldum 8 dusugum var ben ıstabul şişli memoriale gıdıyorm canmm doktor çok ıyı mersınde gıtmedım doktor kalmadı ilk defa bı doktordan bukadar etkılendım senı anlayabıldıgnı hıssedıyorsun gözlerımın içine bkarak oyle bır konusması vardıkı semra hanm resmen aşık oldum doktoruma inşaallah derdime derman onda ne zaman dusunuyorsun durumumdan haberdar edım ben bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum:18::18::18: kızlar yardım edin sizce gazi Antep novafertil mi . İstanbul umut bebek mi . Adana Tüp bebek merkezi Turan çetin mi ... Bu 3 yerden biri ile bilgisi olanlar yardım edinnnnnnnnn
canm hamıle degılmısın neden soruyorsun bu arada şişlide tedavı görenler nerde kaldı konuk evı gunluk 285 tl dedı cok pahalı 20 gun kalacan az degılkı
tebrıkler allah salıklı bı dogum nasıp etsın sende sagolSlm Cnm ewet hamileyim ben o soruyu temmuzda sormuşum ekimde tup bebek yaptım ve yakında dogum olacak yinede Cvp verdigin ıcın tsk
Canım hayirli olsunbende İstanbulda bahçeci fulyaya gidiyorum çok iyi bi merkez dediğin ilaçları bnde kullndim zaten bu dönem baya ilaç iciyosum malesefMerhaba ben de yeni üye oldum izmir üniversitesi medicalparkta tüp bebek tedavisi görüyorum şimdilik biesteron ginera gibi ilaclar kullaniyorum.agustosta igtoplama ve transfer olacak inşallah.Ahmet zeki ışık bey de tedavi görüyorum.burada tedavi görüp başarı elde eden var mi bilgilerini paylaşirsa çok sevinirim
Teşekkür ederim canim günde 3 biesteron ginera omega elevit ne verdiyse doktor iciyorum valla bundan sonraki adetin ikinci gunu ignelere baslariz tahminimce cunku islem agustosta dedi.amh degerim kritik oldugu icin vakit kaybetmemek gerekiyomus ama fsh iyi yumurta rezervinde beklenenden daha iyi dedi bakalim hayirlisi artik..Canım hayirli olsunbende İstanbulda bahçeci fulyaya gidiyorum çok iyi bi merkez dediğin ilaçları bnde kullndim zaten bu dönem baya ilaç iciyosum malesef
Merhaba siz tup bebek yaptinizmi?bana Guvenc beyin cep numarasini vere bilirdinizmi?cok kararsizim Erbil beymi Guvenc beymi. Bende İstanbul için bahçeci kliniğini öneriyordum bende kararsizdim ama güvenç beyle on görüşme yaptım çok memnun kaldım temmuzda tedaviye başlamayı planlıyorum
Canım ben ilk denememi memorial da yaptım geçen sene negatifti,bu ay ikinci denememi dondurulmuş embriyomlamerhaba arkadaşlar bizde bu ay tedaviye baslıycaz ama klınık konusunda teretdutlerim var memorial ile bahceci arasında kararsızım yardımcı olursanız sevinirm
selam arkadaşlar tüp bebek konusunda sizlerden çok yararlandım ve faydam olur diye kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.Benim 2. tüp bebek denemem ilk denememi bursa jinamed tüp bebek merkezinde yaptım memnun kalmadım merkezin eksiklerini görüp degiştirmeye karar verdim.araştırmalarım beni İstanbul Florence Nightingale Hastanesi ne götürdü.Öncelikle bizim için yeni yöntemler doktorun geçmişi bu konuda ne kadar bilgi sahibi oldugu,yeni gelişmelerin hastane bünyesinde uygulanıp uygulanmadıgı, maddiyat ve başarı oranı geliyor çünkü her yeni bir tüp bebek deneme süreci hepsini tetikliyor en önemlisi zaman akıp gidiyor.İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde bülent baysal'ın başarısı üzerine gittim görüşmede ilk önce sorunlarımı (sol tüpüm tıkalıydı, yumurtam gelişmiyordu,endemetriumum inceydi,spermin hareketliliginin ve sayısı azdı)
söyledikten sonra detaylı inceleme yapılmasını istedim tüpe geçmeden önce ne gerekiyorsa
Mikroenjeksiyon tekniği
*uterin sub endometrial damarlanma
*laparoskopi(göbekten kamera ile tüp,yumurta ve rahmin incelenmesi)
*histeroskopik cerrahi
kararlıydım ve zamanım azalıyordu.Bülent beyden şu cevabı aldım bu işi ben biliyorum ne yapmam gerekirse onu yaparım siz kendinizi bana bırakın bu cevapla içimden şöyle dedim ben söylüyeceklerimi söyledim sende yapıcaklarını yap bakalım bidaha tedavi boyunca konuşmadım bile sert mizaçlı ama işin ehli benim içinde boş lak lak yerine bilgisi ve işini dogru yapması önemliydi.Öyle çok yapılan şeyleri izledim ki çünkü tutmazsa tekrar gelebilirmiyim başka da şansım yoktu bu benim güvendigim tek profesördü.tedavim sürecinde diger merkezde kullandıgım saçma ve boş ilaçların çogunu bana vermedi ona şaşırmıştım . 5. gün emriyosu transfer edildi nokta vuruş ve tek seferde.Rabbim bu kadar insan arasında beni ona götürdü onu aracı kıldı şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim ALLAHIM kucagıma almayı nasip eder inşallah![]()
Merhaba bende aynı hastaneye gidiyrum arzu cagdas ilk denemem olmadı 5.gün transferim tek embriyo şimdi 3 gün oldu transferim olalı 2 embriyo bekliyrum bende insl bende bebeğime kavuşur tutumu olurselam arkadaşlar tüp bebek konusunda sizlerden çok yararlandım ve faydam olur diye kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.Benim 2. tüp bebek denemem ilk denememi bursa jinamed tüp bebek merkezinde yaptım memnun kalmadım merkezin eksiklerini görüp degiştirmeye karar verdim.araştırmalarım beni İstanbul Florence Nightingale Hastanesi ne götürdü.Öncelikle bizim için yeni yöntemler doktorun geçmişi bu konuda ne kadar bilgi sahibi oldugu,yeni gelişmelerin hastane bünyesinde uygulanıp uygulanmadıgı, maddiyat ve başarı oranı geliyor çünkü her yeni bir tüp bebek deneme süreci hepsini tetikliyor en önemlisi zaman akıp gidiyor.İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde bülent baysal'ın başarısı üzerine gittim görüşmede ilk önce sorunlarımı (sol tüpüm tıkalıydı, yumurtam gelişmiyordu,endemetriumum inceydi,spermin hareketliliginin ve sayısı azdı)
söyledikten sonra detaylı inceleme yapılmasını istedim tüpe geçmeden önce ne gerekiyorsa
Mikroenjeksiyon tekniği
*uterin sub endometrial damarlanma
*laparoskopi(göbekten kamera ile tüp,yumurta ve rahmin incelenmesi)
*histeroskopik cerrahi
kararlıydım ve zamanım azalıyordu.Bülent beyden şu cevabı aldım bu işi ben biliyorum ne yapmam gerekirse onu yaparım siz kendinizi bana bırakın bu cevapla içimden şöyle dedim ben söylüyeceklerimi söyledim sende yapıcaklarını yap bakalım bidaha tedavi boyunca konuşmadım bile sert mizaçlı ama işin ehli benim içinde boş lak lak yerine bilgisi ve işini dogru yapması önemliydi.Öyle çok yapılan şeyleri izledim ki çünkü tutmazsa tekrar gelebilirmiyim başka da şansım yoktu bu benim güvendigim tek profesördü.tedavim sürecinde diger merkezde kullandıgım saçma ve boş ilaçların çogunu bana vermedi ona şaşırmıştım . 5. gün emriyosu transfer edildi nokta vuruş ve tek seferde.Rabbim bu kadar insan arasında beni ona götürdü onu aracı kıldı şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim ALLAHIM kucagıma almayı nasip eder inşallah![]()