Tüp bebek için hastane önerisi lütfen çok kararsızım

:18::18::18: kızlar yardım edin sizce gazi Antep novafertil mi . İstanbul umut bebek mi . Adana Tüp bebek merkezi Turan çetin mi ... Bu 3 yerden biri ile bilgisi olanlar yardım edinnnnnnnnn

Merhaba cnm..bn de gaziantep novafertilde yaptim..ama sonuc negatif ti..tabiki kismet meselesi..ams merkez hakibda iyi dusuncelerinm var. İkinci tekraar orsa yapma dusuncesindeyiz..hakinda hayirlusi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba aranıza yeni katılıyorum bende hastane konusunda kararsızım istanbul eurofertil düşündüm ama farklı yerlerede bakıyorum ben emrıyoskop ve ımsı olan hastane istiyorum yardımcısı olursanız sevinirim

Canım ben 2 tedavi oldum ve merkezin eksikleri var asla tavsiye etmem şimdi memorial şişli de tedavi olacağım. Sırf para almak için eşime mikro tese yapmışlar bunu başarısız denemelerimden sonra görüşmelere gittiğim 3 merkez söyledi üçüde yanılıyor olamaz dimi? transfer zamanı her merkez embriyo görüntüsü verir bilgi verir.ama bana böyle bişey verilmedi.kalitesini sorunca 1.kalite dediler.2 tedavimde 5.gün embriyosu yaş genç bende problem yok olmadı.Herşey Allah ın takdiri ama biraz araştırırsan çok fazla memnun insan bulamazsın. Diğer merkezlere göre ucuz sözde yardım kampanyası yapıyorlar ama 2-3 tedavi yapılıyor yine aynı paraya geliyor.Kusura bakma ama yaşadığım için seni uyarmak istedim.

:18::18::18: kızlar yardım edin sizce gazi Antep novafertil mi . İstanbul umut bebek mi . Adana Tüp bebek merkezi Turan çetin mi ... Bu 3 yerden biri ile bilgisi olanlar yardım edinnnnnnnnn

ben bahceci umut tüp bebekte tedavi gördüm. kesinlikle orayı tavsiye etmiyorum. dr ulun bey gereksiz tahlil ve operasyonlar istiyor. çok maddiyatçı biri. merkez çalışanlarıda hiç yardımcı değiller. bir sıkıntı olduğunda 50 kere başlarına gitmen gerekiyor. benim tecrübelerim böyle. karar sizin.

ben umut tüp bebek derim.eşim tese oldu orada ve tüp bebekle bebeğimiz oldu.diğer doktorlar olmaz desede çok şükür oldu.ben çok memnun kaldım.doktorum süleyman beydi.çok sevdim doktorumu.biz şehir dışından gittik oraya ve merkezde işi bittiği halde saatlrce bizi bekledi.güleryüzlü ve çok ilgili.merkezin karşısında kalacak yer de var uygun fiyata biz orada kaldık kalmamız gerektiği zamanlarda.ve randevu saatini size uygun verebiliyorlar şehir dışından gelenler için.tabi herkes memnun kalmayabilir ama ben çok memnun kaldım merkezden de çalışanlarındanda.

TE="tugceserdar, post: 35608701, member: 353152"]İstanbulda yaptırıcaksan kesinlikle memorıale gel.ilk denememde oldu ve şuan ikinciyi düşünüyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

OTE="tugceserdar, post: 35608701, member: 353152"]İstanbulda yaptırıcaksan kesinlikle memorıale gel.ilk denememde oldu ve şuan ikinciyi düşünüyorum..

Merhaba! Bende memoria gitmeyi düşüyorum! Hangi doktor önerirsiniz? ? Benim 4 deneme olucak (ilk 3 tedavi medikanadabeylekduzu yaptırmıştır rezil hastane (

Mer
İstanbulda yaptırıcaksan kesinlikle memorıale gel.ilk denememde oldu ve şuan ikinciyi düşünüyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mer

Ben
TE="tugceserdar, post: 35608701, member: 353152"]İstanbulda yaptırıcaksan kesinlikle memorıale gel.ilk denememde oldu ve şuan ikinciyi düşünüyorum..

OTE="tugceserdar, post: 35608701, member: 353152"]İstanbulda yaptırıcaksan kesinlikle memorıale gel.ilk denememde oldu ve şuan ikinciyi düşünüyorum..

Merhaba! Bende memoria gitmeyi düşüyorum! Hangi doktor önerirsiniz? ? Benim 4 deneme olucak (ilk 3 tedavi medikanadabeylekduzu yaptırmıştır rezil hastane (

Mer

Mer[/QUOTE]
ben beylikdüzünde oturmama rağmen memoriale gittim.dr.nut.dokuzeylül öneririm canim doktorum.güleryüzlü pozitif.ben cok memnun kaldim öyle bir enerjisi var ki suan o nereye giderse o hastaneye giderim.şuda bir gerçek ki memorialin laboratuvari çok çok gelişmiş

Ben

Mer

Mer[/QUOTE]
ben beylikdüzünde oturmama rağmen memoriale gittim.dr.nut.dokuzeylül öneririm canim doktorum.güleryüzlü pozitif.ben cok memnun kaldim öyle bir enerjisi var ki suan o nereye giderse o hastaneye giderim.şuda bir gerçek ki memorialin laboratuvari çok çok gelişmiş[/QUOTE]

raporum yok ama birkaç yerin daha fiyatını sormuştum hemen hemen aynı gibi ben geçen sene tüp bebek denedim ama olmadı o zaman da bu fiyatlardaydı
Benim kızımda 2012 doğumlu o zamanda ayniydi.valla fazlada olsa memorialden şaşmam.eşim çok fazla araştirmişti o zamanlar.bende gidip gelirken hastalarka konustum 1-deneme yapan 45 yaşindaki abla bile memnundu

Benim kızımda 2012 doğumlu o zamanda ayniydi.valla fazlada olsa memorialden şaşmam.eşim çok fazla araştirmişti o zamanlar.bende gidip gelirken hastalarka konustum 1-deneme yapan 45 yaşindaki abla bile memnundu
evet oranın başarısı yüksek ben cerrahi hastanesinde yaptırmıştım ama hastane olarak değil doktorum oradaydı şimdi medıcalpark bahçelievlerde doktorumdan memnunum kendimi çok rahat hissediyorum ne zaman arasak ulaşıyoruz tedavi süresince hep kendi ilgilendi ama sonuç negatif olunca acaba diyorum değiştirsemmi bir taraftanda vermeyen allah doktorla alakası yok bilemedim valla ne yapacağımı

evet oranın başarısı yüksek ben cerrahi hastanesinde yaptırmıştım ama hastane olarak değil doktorum oradaydı şimdi medıcalpark bahçelievlerde doktorumdan memnunum kendimi çok rahat hissediyorum ne zaman arasak ulaşıyoruz tedavi süresince hep kendi ilgilendi ama sonuç negatif olunca acaba diyorum değiştirsemmi bir taraftanda vermeyen allah doktorla alakası yok bilemedim valla ne yapacağımı
Doktor da önemli ama burda asıl iş laboratuvarda.benim yunurtalar cm olarak olgun görünüyordu opu oldum.yeteri olgunlukta değillermiş 14 yunurta düşün.öEl bir sıvu varmiş ona koydular ve 6tane embiriyom oldu başka bir hastanede daniştim tedavi iptal dediler.ama olmadi iptal fln tranaferim yapıldı kıZımda doğdu

Doktor da önemli ama burda asıl iş laboratuvarda.benim yunurtalar cm olarak olgun görünüyordu opu oldum.yeteri olgunlukta değillermiş 14 yunurta düşün.öEl bir sıvu varmiş ona koydular ve 6tane embiriyom oldu başka bir hastanede daniştim tedavi iptal dediler.ama olmadi iptal fln tranaferim yapıldı kıZımda doğdu
evet labaratuvar emriyolog çok önemli zaten bütün doktorlar genelde aynı işlemi uyguluyor sadce ilaçlar kişeye göre değişiyor benimde 20 yumurtam oluştu ama 6 tanesi transfere uygun görüldü ben yumurta toplama günü de aksilikyaşadım eşim o gü n bayağı stres yaptı spermmi sattlerce uğraştıktan sonra özel bir tabancayla alabildiler sen şanslısın allahım sana da kızınada bir ömür mutluluk versin

ben beylikdüzünde oturmama rağmen memoriale gittim.dr.nut.dokuzeylül öneririm canim doktorum.güleryüzlü pozitif.ben cok memnun kaldim öyle bir enerjisi var ki suan o nereye giderse o hastaneye giderim.şuda bir gerçek ki memorialin laboratuvari çok çok gelişmiş[/QUOTE][/QUOTE]
Dr nut? Isim bu mu? Teşekkürler)

S
evet labaratuvar emriyolog çok önemli zaten bütün doktorlar genelde aynı işlemi uyguluyor sadce ilaçlar kişeye göre değişiyor benimde 20 yumurtam oluştu ama 6 tanesi transfere uygun görüldü ben yumurta toplama günü de aksilikyaşadım eşim o gü n bayağı stres yaptı spermmi sattlerce uğraştıktan sonra özel bir tabancayla alabildiler sen şanslısın allahım sana da kızınada bir ömür mutluluk versin
saıl canim inşallah sanada nasip olur

ben beylikdüzünde oturmama rağmen memoriale gittim.dr.nut.dokuzeylül öneririm canim doktorum.güleryüzlü pozitif.ben cok memnun kaldim öyle bir enerjisi var ki suan o nereye giderse o hastaneye giderim.şuda bir gerçek ki memorialin laboratuvari çok çok gelişmiş
[/QUOTE]
Dr nut? Isim bu mu? Teşekkürler)[/QUOTE]
Dr.nur dokuzeylül isim bu.rica ederim

Back
X