cici resimdeki sen misin sanırım simalarımızda benziyo kaderimiz gibi hakkımızda hayırlısı
memorial hastanesi dr. semra kahraman
sevgili basilicum tüp bebek tadavini oldunmu sonuç ne oldu acaba canım bendede endometriozis var bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ama bana dr kistlerin içini boşaltmanın bir işe yaramayacağını söyledi boşaltınca bir faydası olurmu acaba birde bu işlem adetliykenmi yoksa normal mi oluyor.allah hepimize yardımcı olsun....
çok geçmiş olsun canım seninle durumumuz aynı sanırım benimde kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ben de 3 sene önce ameliyat oldum çikolata kistlerinden şimdi birbuçuk senelik evliyim ve hala bir hamilelik oluşmadı dr um tüp bebek merkezine gönderdi sağ tüpüm tamamen tıkalı sol tarafım az tıkalı ve her iki taraftada kistlerim olmuş tekrar sağda 4 cm solda da birkaçtane 2 ve 3cm dr ikinci ameliyatı önermiyo yumurtalık rezervim azalır diye kistlerle beraber direk tüp bebek yapalım diyo başarı şansımın da az olduğunu söyledi yüzde 40 dedi bende çok çaresizim canım aklım beynim hep kistlerde bu şekilde tedaviye başlamam uygun olurmu acaba tutma şansı varmı ne yapacağımı bilemiyorum yaşım da 28.seninde her iki taraftamıydı kistlerin ve kaç cm lerdi canım. kısmetse bu ay düşünüyorum artık tüp bebek tedavisine başlamayı başka şansımız yok allah yardımcımız olsun canım hem maddi hem manevi olarak çok yıpranıyoruz bende bıktım artık şu kistlerden canım ne diyeyim bilmiyorum allah inşallah ikincisinde bebeyine kavuşturur seni dualarım hepimize...mesajını yeni gördüm kusura bakma ben kist boşaltma işlemini iki kere yptırdım tüp bebekten hemen önce ama kesinlikle tavsiye etmiyom içi boşaltıln kist hemen doluyo işlem başarısız yani tüp bebeğe gelince he pardon bu işlem adetliyken yapılmıo cnm ..
tüp bebeği beylikdüzü medicanada yaptırdım 4 transfer yapıldı 3 ü tuttu ilk kaybım ıkısı oldu 1 tek kalanda boş gebelik dendi ve kürtaj oldum 11 haftalıkken zor bi deneyimdi kürtajdan beri toparlanamadım ne maddi ne manevi berbat oldum ve 3 kasımda kürtaj olmama rağmen hala adet olamadım bi aksilik var p.tesi doktora gidicem umarım bişi daha çıkmas çok düzenli olan adetimi bile bozdularkürtajımda mı sorun oldu ne oldu bilmiyom çok korkuyom ama zor aşalamalar ve ben bu endometriyosizden bıktımmm hala çikolat kistlerim var kurtulamadım
çok geçmiş olsun canım seninle durumumuz aynı sanırım benimde kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ben de 3 sene önce ameliyat oldum çikolata kistlerinden şimdi birbuçuk senelik evliyim ve hala bir hamilelik oluşmadı dr um tüp bebek merkezine gönderdi sağ tüpüm tamamen tıkalı sol tarafım az tıkalı ve her iki taraftada kistlerim olmuş tekrar sağda 4 cm solda da birkaçtane 2 ve 3cm dr ikinci ameliyatı önermiyo yumurtalık rezervim azalır diye kistlerle beraber direk tüp bebek yapalım diyo başarı şansımın da az olduğunu söyledi yüzde 40 dedi bende çok çaresizim canım aklım beynim hep kistlerde bu şekilde tedaviye başlamam uygun olurmu acaba tutma şansı varmı ne yapacağımı bilemiyorum yaşım da 28.seninde her iki taraftamıydı kistlerin ve kaç cm lerdi canım. kısmetse bu ay düşünüyorum artık tüp bebek tedavisine başlamayı başka şansımız yok allah yardımcımız olsun canım hem maddi hem manevi olarak çok yıpranıyoruz bende bıktım artık şu kistlerden canım ne diyeyim bilmiyorum allah inşallah ikincisinde bebeyine kavuşturur seni dualarım hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?