Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek için hastane tavsiyesi acilll!!!

basilicum

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
177
3
296
lütfen bana ole bi yer önerinki hem guvenılır olsun hemde ucuz olsun elimde kısıtlı ımkanlarla bi yardım parasıyla birkereye mahsus yaptırabilceğim bişey tüp bebek dun çikolata kıstlerimi boşalttılar ve bu ay yaptırmam lazım ne olur yardım adın bilen duyan yokmu elimde çok az para var

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:senağlama

canım geçmiş olsun önceliklede sen istanbulda arıyorsundur herhalde..........bence istanbulda ucuz yer yoktur ama orda yaşayan arkadaşlar sana belki birşeyler söyler.......

Umut tüp bebek 3.950-TL ye(çider üyesi isen ) yapıyor.Bu rakama ilaçlar dahil...Allah yardımcın olsun...

maya tüp bebek merkezi'nde 2142 lira canım. ilaç hariç, durumunu söylersen ilaçlarda belki yardımcı olabilirler. başarılı bir merkez, yeri ankara, bir görüş derim. allah yardımcın olsun.

canım geçmiş olsun önceliklede sen istanbulda arıyorsundur herhalde..........bence istanbulda ucuz yer yoktur ama orda yaşayan arkadaşlar sana belki birşeyler söyler.......

teşekkür ederim evet ist de oturuyom ssklıyız ama raporum yok ıkı kere aşılama denendı olmadı tüp yapçaz da nasıl
:bbo:

canım biz geçen gün eşimle istanbul tüp bebek merkezine gittik.orada ssk ile anlaşması olanlara 810 tyedavi masrafı diyorlar.ilaçlarla beraber 2100 dediler.bence bir ara görüş derim.tel.292 49 19 numara ara görüş canım daha iyi bilgi edinmiş olursun.

Vala canim ben Alman hastanesinde yaptırdım.O da bir az pahalı işaçlar hariç 2350 euro+tahliller+ilaçlar.7000 dolar gibi tuttu.Ama çok başarılı bir yer.Allah yardımcın olsun canım.Tedaviye gerek kalmadan kısa sürede hamiş kal inşallahh..

a.s.a.s.
çok teşekkür ederim çok sğln arkadaşlar

a.s.a.s.

çok teşekkür ederim ama dediğim gibi endometriyosiz var ve normal yolla hamıle kalamıyom eşimdede sorun var bende de Alman hastanesine kadar bütçem malesef yok hastalımm çok ilerlediii için ağrılarım çoğaldıı için dayanamıyom artık yapılacak yardımla gelen para 3500 tl olcak bana

canim bende istanbul tüp bebek merkezinde yaptirdim.süleymaniye doum evinden rapor aldim ama önce.iki kez asilama yaptirmissin sende.rapor için sartlardan biride bu çünkü.istersen bir görüs.simdiki yeri zeytinburnunda semiha sakir dogum evinin yanina tasindi.ben 1 ayda aldim raporumu.sonra istanbul tüp bebege gittim.745 tüp bebek ücreti 1000 tl de ilaçlarim tuttu.ilk denemede sonuc pozitifti.istersen bir görüs.

sğl cnm benım ik aşılama deneyimim özelde oldu dolayısıyla onla ılgılı evrak yok yani oda çatlatma iğnesi yapıldı ama yumurtam çatlamadı ıkıncı aşılamam da bakırkoy kadın doğumda yapılcaktı ama klomen yan etki yaptı ve çikolata kıstlerim buyudu anlıycan ıkınci aşılama girişimimde kötü bitti raporu nası alcamı bilmiyom suleymanıye rapor veriyo ama benım durumum acil yani endometriyosiztim ve kistlerim oluyo maalesef devlet hemen rapor vermıyo bakalım ne olcak sğl tekrar :)

allah yardimcin olsun canim.asilama olmasi gerekiyor rapor için sanirim.ama sen yinede bi görüs derim.allah yardimcin olsun..

hemen her yerle konuştum. ilk denemem almandaydı orası amerikan ile en pahalı merkezler. umut tüp bebek görüşmedim ama ilaçlar dahil 4500 liraydı çidere üye isen 3950 ye iniyor sanırım. memorial 1900 eur artı ilçlar çidere üyeysen 1650 eur artı ilaçlar ve ilk muayene ücretsiz. ist cerrahi 2350 usd + ilaçlar. ist tüp bebek (benim doktoru en soğuk bulduğum yer oldu) 3500 ama pazarlıkla 2500 e inebilir +ilaçlar . kadıköy şifa 4500 + ilaçlar ama pazarlık olabilir 4000 veya 3500 artı ilaçlar yapabilirler. medicana çamlıca 3000 lira artı ilaçlar. bunlar içinde memorial i istanbul cerrahiyi ve kadıköy şifayı gerçekten çok beğenim camlıca medicana nın oktoru da çok konuşmuyor ama işinin ehli gibi duruyo. hayırlısı olsun canım a.s.

Son düzenleme:
canım ankara genart raporla 1740 veriosun.sonradn devlet sana 900 verio geri.yani asıl ücreti 840 tl.bence çok ucuz.raporunuda gazi ünversitesinden 300 tlye çıkartıosun.bi haftada veriolar.

allah yardimcin olsun canim.asilama olmasi gerekiyor rapor için sanirim.ama sen yinede bi görüs derim.allah yardimcin olsun..
*

çok teşekkür ederim gerçekten burada ayrı ayrı zaman harcayıp cevap yazan arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin hepinizin gönlünde yatan neyse o olsun çok sğl

:Saruboceq:Allah herkese yardım etsin

:kedi: ya çok saol cnm inan çok sevindim ama yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu ne kadar emek verip yazmışın ayrı ayrı gerçekten çok sğl çokkkk .

canım ankara genart raporla 1740 veriosun.sonradn devlet sana 900 verio geri.yani asıl ücreti 840 tl.bence çok ucuz.raporunuda gazi ünversitesinden 300 tlye çıkartıosun.bi haftada veriolar.

teşekkür ederim çok sğl ist deyim ve ankarada hiç tanıdığım yok ama yinede çok sğl ve maddi imkanlar elvermedii için oraya gelme ve konaklama gibi şansımız da yok ama yinede çok sğl gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…