canım geçmiş olsun önceliklede sen istanbulda arıyorsundur herhalde..........bence istanbulda ucuz yer yoktur ama orda yaşayan arkadaşlar sana belki birşeyler söyler.......
Umut tüp bebek 3.950-TL ye(çider üyesi isen ) yapıyor.Bu rakama ilaçlar dahil...Allah yardımcın olsun...
benim bildiğim en ucuz yapan yer ümraniye erdem hastanesi..
ilaç dahil 3500lira..
canım biz geçen gün eşimle istanbul tüp bebek merkezine gittik.orada ssk ile anlaşması olanlara 810 tyedavi masrafı diyorlar.ilaçlarla beraber 2100 dediler.bence bir ara görüş derim.tel.292 49 19 numara ara görüş canım daha iyi bilgi edinmiş olursun.
Vala canim ben Alman hastanesinde yaptırdım.O da bir az pahalı işaçlar hariç 2350 euro+tahliller+ilaçlar.7000 dolar gibi tuttu.Ama çok başarılı bir yer.Allah yardımcın olsun canım.Tedaviye gerek kalmadan kısa sürede hamiş kal inşallahh..
canim bende istanbul tüp bebek merkezinde yaptirdim.süleymaniye doum evinden rapor aldim ama önce.iki kez asilama yaptirmissin sende.rapor için sartlardan biride bu çünkü.istersen bir görüs.simdiki yeri zeytinburnunda semiha sakir dogum evinin yanina tasindi.ben 1 ayda aldim raporumu.sonra istanbul tüp bebege gittim.745 tüp bebek ücreti 1000 tl de ilaçlarim tuttu.ilk denemede sonuc pozitifti.istersen bir görüs.
*allah yardimcin olsun canim.asilama olmasi gerekiyor rapor için sanirim.ama sen yinede bi görüs derim.allah yardimcin olsun..
ya çok saol cnm inan çok sevindim ama yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu ne kadar emek verip yazmışın ayrı ayrı gerçekten çok sğl çokkkk .hemen her yerle konuştum. ilk denemem almandaydı orası amerikan ile en pahalı merkezler. umut tüp bebek görüşmedim ama ilaçlar dahil 4500 liraydı çidere üye isen 3950 ye iniyor sanırım. memorial 1900 eur artı ilçlar çidere üyeysen 1650 eur artı ilaçlar ve ilk muayene ücretsiz. ist cerrahi 2350 usd + ilaçlar. ist tüp bebek (benim doktoru en soğuk bulduğum yer oldu) 3500 ama pazarlıkla 2500 e inebilir +ilaçlar . kadıköy şifa 4500 + ilaçlar ama pazarlık olabilir 4000 veya 3500 artı ilaçlar yapabilirler. medicana çamlıca 3000 lira artı ilaçlar. bunlar içinde memorial i istanbul cerrahiyi ve kadıköy şifayı gerçekten çok beğenim camlıca medicana nın oktoru da çok konuşmuyor ama işinin ehli gibi duruyo. hayırlısı olsun canım a.s.
canım ankara genart raporla 1740 veriosun.sonradn devlet sana 900 verio geri.yani asıl ücreti 840 tl.bence çok ucuz.raporunuda gazi ünversitesinden 300 tlye çıkartıosun.bi haftada veriolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?