- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
MERHABA ARKADAŞLAR BU BÖLÜME PEK GİRMEMİŞTİM GENELDE GEBELİK BÖLÜMÜNDE VAKİT GEÇİRİRDİM FAKAT ŞİMDİ TÜP BEBEĞE KARAR VERDİK VE SALI GÜNÜ İLK GÖRÜŞMEYE GİDECEĞİM BENİM KİST PROBLEMLERİMDEN DOLAYI DOĞAL YOLDAN OLMAYACAĞINA KARAR VERİLDİ VE ŞUANDA YİNE KİSTİM VAR BENİM YUMURTA OLUŞUYOR FAKAT ÇATLAYAMIYOR BUNUN SONUCUNDA KİST OLUŞUYOR BENİM DURUMUMDA OLUP BAŞARILI TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖREN ARKADAŞLARIN YAŞADIKLARINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM.
RABBİM HİÇ BİR EVİ ÇİÇEKSİZ MELEKSİZ BIRAKMASINa.s.
benimde olurdu kist ham verirdi dr patlardi ignelere baslamadan sana dogum kontrol hapi verir hap bittimi adet olursun kontrol olursun kist yoksa ignelere baslarsin ...bende olurdu öyle baslardik tedaviye
canım nerelerdesin sen?aramıza dönmene çok sevindim.yüce mevlam gönlünün muradını tez vakitte hayırlısıyla göstersin.bende salı gün laparoskopi oldum.kanallarım açıldı canım.bakalım inşallah ben de kendiliğimden gebe kalırım.allahım bizimde yüzümüzü güldürür inşallah.
merhaba canım bende 6 kasımda gideceğim doktora rapor işlemlerim olacak önce.. uzun protokol ve kısa diye iki şekli varmış eğer uzun protokol olursa 20-21 kasım gibi başlarım kısa olursa adetin 3. günü aralığın başı gibi başlarım..
inşallah sonuç ikimiz içinde olumlu olur...
şimdiden bol şanslar...
UMARIM İYİ HABERLERLE GELİRİM CNMa.s.yarın senden hbrler beklioruz rüyameleğim..
inşş iyi hbrlerle gelirsin canım
TEŞEKKÜR EDERİM PAPATYA RABBİM EVLAT SAHİBİ OLAMAYAN HERKEZE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAHa.s.ruyamelegim allah yardımcın olsun. umarım kısa sürede kavuşursun bebişine. ve allah cabalarını boşa cıkarmaz. dua edicem senin icin ve isteyen herkes icin.
MERHABA ARKADAŞLAR BU BÖLÜME PEK GİRMEMİŞTİM GENELDE GEBELİK BÖLÜMÜNDE VAKİT GEÇİRİRDİM FAKAT ŞİMDİ TÜP BEBEĞE KARAR VERDİK VE SALI GÜNÜ İLK GÖRÜŞMEYE GİDECEĞİM BENİM KİST PROBLEMLERİMDEN DOLAYI DOĞAL YOLDAN OLMAYACAĞINA KARAR VERİLDİ VE ŞUANDA YİNE KİSTİM VAR BENİM YUMURTA OLUŞUYOR FAKAT ÇATLAYAMIYOR BUNUN SONUCUNDA KİST OLUŞUYOR BENİM DURUMUMDA OLUP BAŞARILI TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖREN ARKADAŞLARIN YAŞADIKLARINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM.
RABBİM HİÇ BİR EVİ ÇİÇEKSİZ MELEKSİZ BIRAKMASINa.s.
TEŞEKKÜR EDERİM CNM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN PEKİ GEBE KALABİLDİNMİ SONUÇ NEOLDU ACABA
tüp bebek yaptik 7 sinde belli olcak kan testine gitcem....
Teşekkür ederim canımnuri delikara ya gidiyorum.hayırlı olur inşallah. Hangi doktora gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?