- 28 Mart 2017
- 204
- 228
- 53
- 32
- Konu Sahibi Ankarasengul
-
Oyle yapmaya calisiorum canim ama aklimdan cikmio sen ne durumdasinSen stres yaptıkça olmaz. Olma ihtimali çok yüksek, sen o kısma odaklan.
Sen stres yaptıkça olmaz. Olma ihtimali çok yüksek, sen o kısma odaklan.
Oyle yapmaya calisiorum canim ama aklimdan cikmio sen ne durumdasin
Basliycam ben yeni evlakri gotrcem rapor falan cikcakmis glbaAynen cnm bende pkoyum yas 26.2asilama ardindan tup yaptik ve sen gbiydim.halada aklima gelmio degil.bugun transeferimin 6.gunu btiyor.hayirlisi dicez Rabbim isterse olcak
Immmmm cok sevdim insallah kucagina almayi nasip eder allahim canim bi atabilsem kafamdan 3 senedr evliyimBen de iki sene çok uğraştım. Bir ton tedavi, aşılama. Yazın başında hiç düşünmediğim zaman hamile kalmışım. Hep bahsederlerdi ama inanmazdım. Kafandan atman lazım. Yasin çok küçük ayrıca.
Sizdemi pkosunuz tup bebekmi yaptirdiniz?
3.tuttu benim..ama kimyasal dendi 3 aylikkn.dustu smdi hayrlisi cannim hamilelirn duasi kabul olur bol bol.dua et bizeTeşhis konulamadi bana. Herşey sorunsuz görünüyordu. Ama gebe kalamiyodum. 2 sene uğraştım, klomendr, çatlatma ignesidir, asilamadir; en düşünmediğim an hamile kalmışım. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun, her gün dua ediyorum bebek isteyenler için. En kısa zamanda Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun.
Teşhis konulamadi bana. Herşey sorunsuz görünüyordu. Ama gebe kalamiyodum. 2 sene uğraştım, klomendr, çatlatma ignesidir, asilamadir; en düşünmediğim an hamile kalmışım. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun, her gün dua ediyorum bebek isteyenler için. En kısa zamanda Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun.
Basliycam ben yeni evlakri gotrcem rapor falan cikcakmis glba
Nerden cikarcan raporu peki?
Gazi hastanesinden canim tanidik herkes orda daha kolay olur benim icin
Vallaha hastaneye 400 tl yatrcam trasfer gunu bide ilaclarin yuzde 50sini devlet karsiliyo canim bin tl civari oluoRaporlu olunca kac paraya gelio ki
Vallaha hastaneye 400 tl yatrcam trasfer gunu bide ilaclarin yuzde 50sini devlet karsiliyo canim bin tl civari oluo
Supermis.yani tup bebek sana 1000liraya mi gelcek hepsi toplam?
Evet ilaclar ne kadar bilmiorum ama 500 tl ise 250 vercem yari fiyatina olucak raporlu ve devlet hastanesi öyle sen ne kadara yaptrdin kacinci gunun
Agri sizi falan bisey hiseetn mi ne kadar kullandin ignleri kuzumBizim tamamen ozeldi cnm.sgk yla amlasmasi hic yoktu.3.gun embiryosu konildu bana 2tane.once witamin takviyeleri oluyor.ney dusukse depolarin dolduruluyor sora ignelerle yumurtalari buyutup topluuolar anestezi altinda.daha sora dölleme islemi oluyor sora transfer cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?