sende bizdensin bir sorun yok ama 8 sene bitecek 9 sene olacak evleneli canım uzun yolculuk olmassa sıkıntı yok 2 3 saatlik yola gidebilirsin ama bence kalacak yerin varsa kal derim bulunduğun yer neresi aceba merak ettim benim 1. denememde hamile kaldım 2 ay bitmişti karnımda öldü kalp atışı durdu ikinci denememde dondurulmuş yaptırdık tutundu ve yine 1 hafta sürmeden karnımda öldü sayılır boş gebelik gibi bişey yaniSlm arkadaşlar mayıs ayında ilk tüp bebek deneyimimizi yapıcaz inşallah sorunumuz olmadıgı halde hamile kalamayanlardanım
5 senemiz biticek agustosda
bir dıs gebeliğim var
ankarada yaptırmayı düşünüyorum buldundugm yerde tüp bebek yapmıyolar gidiş geliş olucak haliyle bu durum olumsuz etkiler mi özellikle transferden sonrasını soruyorum yola cıkmak
Uygun mu hemen evimde dinleneyim diyorum çünkü
ankara da tedavi gören arkadaşlarımdan yardm istiyorum hangi hastane daha başarılı daha ilgili ve dr tabiki önerilerinizi bekliyorum az bi zamanım kaldı simdiden tesekkürler
dualarınızı bekliyorum
2 saatlik 3 saatlik yol demek istedimsende bizdensin bir sorun yok ama 8 sene bitecek 9 sene olacak evleneli canım uzun yolculuk olmassa sıkıntı yok 2 3 saatlik yola gidebilirsin ama bence kalacak yerin varsa kal derim bulunduğun yer neresi aceba merak ettim benim 1. denememde hamile kaldım 2 ay bitmişti karnımda öldü kalp atışı durdu ikinci denememde dondurulmuş yaptırdık tutundu ve yine 1 hafta sürmeden karnımda öldü sayılır boş gebelik gibi bişey yani
Allah razı olsn canm cevabın için sen dr zor seyler yasamısıın Rabbim emeklerimizn karşılıgını versin inşallah bizlerde alırız kucagımza hayırlsıyla bebeklerimizisende bizdensin bir sorun yok ama 8 sene bitecek 9 sene olacak evleneli canım uzun yolculuk olmassa sıkıntı yok 2 3 saatlik yola gidebilirsin ama bence kalacak yerin varsa kal derim bulunduğun yer neresi aceba merak ettim benim 1. denememde hamile kaldım 2 ay bitmişti karnımda öldü kalp atışı durdu ikinci denememde dondurulmuş yaptırdık tutundu ve yine 1 hafta sürmeden karnımda öldü sayılır boş gebelik gibi bişey yani
amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun beni dinlersen 1 gün kal derim çünkü bende adana ya gidiyorum ve en az 1 en fazla 2 gün kalıyorum ilk ve ikinci gün önemli çünkü benim bebeklerimde ilkinde kürtaj oldum patoloji ve genetik dna ya gitti patolojide kanser riski enfeksiyon varmı diye tahlil yapıldı sonuç temiz bi proplem yok çıktı ve ardından genetik dna da down sendromu özürlülük varmı diye bakıldı oda temiz çıktı ama dr demişti yüzde 50 60 sonuçlar temiz çıkıyo diye en azından bebeğim olduğunda özürlü olmayacakmış bunu öğrenmiş olduk yani senin anlayacan tıbben hiçbir sebep nedeni için gösterilmiyo ölüm sebebi için Allah işte bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş kısmet diyoruz bu ay hastanmayı bekliyorum tekrar gideceğim inşallah bu arada ikinci gebeliğimde hamilelik değerim düşük çıktı ikiye katlaması gerekti geriledi katlamadı dm konuştum tutunma olmuş ama çabuk ölmüş dedi bizimde sınavımız buymuş napalımAllah razı olsn canm cevabın için sen dr zor seyler yasamısıın Rabbim emeklerimizn karşılıgını versin inşallah bizlerde alırız kucagımza hayırlsıyla bebeklerimizi
3 saatlik benim yolumda öyle cok uzak değil ama başka yerde rahat edemem diye evime gelmek istiyorum hemen transferden sonra
canm neden 2 aylıkken karnında ölüyo bebeklerin cok zor bi durum Allahm yardımcn olsn arastırdınız mı
Slm arkadaşlar mayıs ayında ilk tüp bebek deneyimimizi yapıcaz inşallah sorunumuz olmadıgı halde hamile kalamayanlardanım
bir dıs gebeliğim var
ankarada yaptırmayı düşünüyorum buldundugm yerde tüp bebek yapmıyolar gidiş geliş olucak haliyle bu durum olumsuz etkiler mi özellikle transferden sonrasını soruyorum yola cıkmak
ankara da tedavi gören arkadaşlarımdan yardm istiyorum hangi hastane daha başarılı daha ilgili ve dr tabiki önerilerinizi bekliyorum az bi zamanım kaldı simdiden tesekkürler
dualarınızı bekliyorum
Slm arkadaşlar mayıs ayında ilk tüp bebek deneyimimizi yapıcaz inşallah sorunumuz olmadıgı halde hamile kalamayanlardanım
bir dıs gebeliğim var
dualarınızı bekliyorum
bir dıs gebeliğim var
dualarınızı bekliyorum
merhaba canım aynı durumdaydım senınle cok sukur kı ıyı bır ekıbe denk geldım sımdı 18 haftalık hamıleyım ve doktorum halen takıbımı yapıyor. allah gönlüme göre verdi bu sitresli dönemi dr Candan İltemur ve embiriyolog Aslıhan Peker sayesinde guvenle gectim. yasayan bilir cok zor bır tedavi ekip cok onemlı doktorum candan hanım oncesınde etken olacak tum faktorleri elemek ıcın testlerimi yaptırarak bıraz olayı garantiledi pıhtılasma testı dahıl bebek kaybı veya tutunmasını engelleyebılecek rıskleri ekarte etti.bunun onemını sımdı sımdı okududugum bebek kayıpları ve basarısız tedavıleri görerek anlıyorum allah korusun.sonrasında tedavının her gunu haberlestık bana onemlı oldugumu ve guvende oldugumu hıssetırdı yumurta toplamasından sonra embırıyologumuz aslı hanım guvenle gulumseyıp bebıslerınız emın ellerde dıyerek sakınlestırdı bıxı her gun gelşim leri hakkında bılgı verdi veee trasfer gunu neredeyse pamuklara sardılar benı her adımda bılgı vererek koydular bebısımı yerıne basımdakı hemsıre dua edıyordu ıcınden oyle bır ekıpte umarım sende bebisine kavusursun sadece ıkı saat yattım orada sonrasında evimde uc gun dınlendım ve sımdı oglusumu beklıyorum
bir dıs gebeliğim var
dualarınızı bekliyorum
merhaba canım aynı durumdaydım senınle cok sukur kı ıyı bır ekıbe denk geldım sımdı 18 haftalık hamıleyım ve doktorum halen takıbımı yapıyor. allah gönlüme göre verdi bu sitresli dönemi dr Candan İltemur ve embiriyolog Aslıhan Peker sayesinde guvenle gectim. yasayan bilir cok zor bır tedavi ekip cok onemlı doktorum candan hanım oncesınde etken olacak tum faktorleri elemek ıcın testlerimi yaptırarak bıraz olayı garantiledi pıhtılasma testı dahıl bebek kaybı veya tutunmasını engelleyebılecek rıskleri ekarte etti.bunun onemını sımdı sımdı okududugum bebek kayıpları ve basarısız tedavıleri görerek anlıyorum allah korusun.sonrasında tedavının her gunu haberlestık bana onemlı oldugumu ve guvende oldugumu hıssetırdı yumurta toplamasından sonra embırıyologumuz aslı hanım guvenle gulumseyıp bebıslerınız emın ellerde dıyerek sakınlestırdı bıxı her gun gelşim leri hakkında bılgı verdi veee trasfer gunu neredeyse pamuklara sardılar benı her adımda bılgı vererek koydular bebısımı yerıne basımdakı hemsıre dua edıyordu ıcınden oyle bır ekıpte umarım sende bebisine kavusursun sadece ıkı saat yattım orada sonrasında evimde uc gun dınlendım ve sımdı oglusumu beklıyorum
nerde yaptırdın canmmerhaba canım aynı durumdaydım senınle cok sukur kı ıyı bır ekıbe denk geldım sımdı 18 haftalık hamıleyım ve doktorum halen takıbımı yapıyor. allah gönlüme göre verdi bu sitresli dönemi dr Candan İltemur ve embiriyolog Aslıhan Peker sayesinde guvenle gectim. yasayan bilir cok zor bır tedavi ekip cok onemlı doktorum candan hanım oncesınde etken olacak tum faktorleri elemek ıcın testlerimi yaptırarak bıraz olayı garantiledi pıhtılasma testı dahıl bebek kaybı veya tutunmasını engelleyebılecek rıskleri ekarte etti.bunun onemını sımdı sımdı okududugum bebek kayıpları ve basarısız tedavıleri görerek anlıyorum allah korusun.sonrasında tedavının her gunu haberlestık bana onemlı oldugumu ve guvende oldugumu hıssetırdı yumurta toplamasından sonra embırıyologumuz aslı hanım guvenle gulumseyıp bebıslerınız emın ellerde dıyerek sakınlestırdı bıxı her gun gelşim leri hakkında bılgı verdi veee trasfer gunu neredeyse pamuklara sardılar benı her adımda bılgı vererek koydular bebısımı yerıne basımdakı hemsıre dua edıyordu ıcınden oyle bır ekıpte umarım sende bebisine kavusursun sadece ıkı saat yattım orada sonrasında evimde uc gun dınlendım ve sımdı oglusumu beklıyorum
iyiiii çok sevindim canım Allah devamını getirsin :)Cnm bizimde cok kafamıza takılmıştı nihayetinde dönmeye karar verdik eşim dikkatli ve yavaş şekilde surdu otoyu ve 2 saat yol geldik transfer sonrası şükürler olsun şuan hamileyimmmm stress yapma rahat ol bu arada arka koltukta uzanarak geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?