Tüp bebek için Özkan Özdamar mı Güvenç Karlıkaya mı yoksa Ebru Öztürk mü ?

Tüp bebek için bahçecide doktor önerisi olan arkadaşlarım yazabilir mi ?olumlu ya da olumsuz ne varsa yazarsanız sevinirim.
Ben yaptırmadım ama bahcecide Mehmet reşit asaoğlu çok beğenirim ve sıkı takipçisiyim burda da çok gördüm ismini. Alanında iyi olduğunu düşünüyorum Instagram hesabı da var inceleyebilrsinz

Ben yaptırmadım ama bahcecide Mehmet reşit asaoğlu çok beğenirim ve sıkı takipçisiyim burda da çok gördüm ismini. Alanında iyi olduğunu düşünüyorum Instagram hesabı da var inceleyebilrsinz
Kendisini düşündüm ama asistanları çok kötü diyorlar. Doktorla görüşemiyorsun hep asistanlarla konuşuyorsun diyorlar. Biri asistanlar yüzünden bebeğini kaybetmiş diye okumuştum burada ilacı bıraktırmışlardıda.

Orasını bilemiyorum ama yine de bı araştırın belki değişmiştir. Hakkınzda hayırlısı olsun inşallah

Neden tavsiye etmiyorsunuz ? Tavsiye edeceğiniz doktor kim ? Memnun kaldınız mı gittiğiniz doktordan
Bahçeci ye gitmiştim ve maalesef, bu yolcululuğa ilk başladığımda . Tüm doktorları aynı. Bence birinin diğerine bir üstünlüğü yok. Herkese aynı protokol uygulanıyor. İlgi alaka yok.banka gibi.

Bahçeci ye gitmiştim ve maalesef, bu yolcululuğa ilk başladığımda . Tüm doktorları aynı. Bence birinin diğerine bir üstünlüğü yok. Herkese aynı protokol uygulanıyor. İlgi alaka yok.banka gibi.
Bu durumda mecbur birini seçeceğiz çünkü hepsi işi ticarete dökmüş durumda o yüzden en ilgili en çok olumlu dönüt alan doktoru seçmeye çalışıyoruz.

ben tüm doktorların aynı protokolü uyguladığını düşünmüyorum çünkü bazı hastalarda rahim dinlendirme yapılıyor bazılarında yapılıyor mesela her hastaya aynı tedavi verilse herkese uygulanırdı ben gayet memnun kaldım bahçeciden

Doktorunuz kimdi kaçıncı denemede oldu

Bende Özkan Özdamarla başladım serüvene :) şimdilik memnun ilerliyorum.

Doktorum Mehmet Reşit Asoğlu ilk denememizde oldu kizimiz cok şükür gözüm kapali tavsiyemdir kendisi
Bana çok ilgisiz ve aceleci geldi ilk görüşmemizde o yüzden elektrik alamadım. 2. kez doktor mu değiştirsem diye düşünüyorum siz gerçekten memnun mu kaldınız. biraz detaylandırır msınız

Bende Özkan Özdamarla başladım serüvene :) şimdilik memnun ilerliyorum.
Biz de 3 başarısız deneme sonrası Özkan Özdamar’dan randevu aldık. Henüz görüşmedik kendisiyle fakat Google yorumları iyi diye kendisinden randevu aldık. Bol şans diliyorum size. Umarım biz de bu sefer başarılı oluruz…

Kendisinden ve yaptıklarından son derece emin bir doktor kendisi. Görüşmede anlayacaksınızdır zaten :) amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…