Tüp bebek için Özkan Özdamar mı Güvenç Karlıkaya mı yoksa Ebru Öztürk mü ?

Ben de Özkan hocanın yanında gebe kaldım ama Google yorumlarına pek bakma asistanı gebe kalan hastalara mesaj atıyor googlede yorum yazar mısınız diye ama Özkan hocadan memnun kaldım. Süreç içerisinde ne zaman mesaj atsam kendisi veya asistanları sürekli dönüş sağladılar

Yok sadece Google değil tabii ki :) bakalım darısı başıma inşallah

Başta üroloji seçerken bülent erol içinde öyle diyorlardı hani mesajlara cevap vermez ilgilenmez vs diye. Ne zaman yazsam cevap geliyor. Konuşmamız lazım acil dediğimde arıyor. Bahçeci ilgili gibi geliyor. O yüzden tüp bebek doktoru seçmek lazım. O da zor. gerçi daha sperm yok ortada

Ben Bülent hoca ve asistanindan da memnundum valla sürekli cevap alıyordum ben de

Doktorum Mehmet Reşit Asoğlu ilk denememizde oldu kizimiz cok şükür gözüm kapali tavsiyemdir kendisi
Merhabalar o kadar mutlu oldum ki ben de bi rahatsızlık geçirdim ; yasak yedik. Martta gideceğim kendisine. Sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza peki bazı yorumlarda çok hızlı çıkarıyor odadan çok görmüyorsunuz yazıyor ; o doğru mu?

Brüksel tüp bebekte hamile kaldım ikizlere prof. Yücel Karaman çok iyi doktor ve diğer hastanelere oranla fiyatları uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…