Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Universite hastanesinden aldim ben. Gerekli belgelerin istendigi bir kagit vermistiler. Farklilik gosterir mi bilemiyorum benden istenilen belgeleri yazayim. Sgk kurumundan 5 yillik sigorta dokumu ve raporlu kacinci deneme olduguna dair belge ordakiler aşina zaten yonlendiriyolar hemen. Eslerin nufus kayit ornekleri kimlik fotokopileri evlilik cuzdaninin ilk uc sayfasinin fotokopisi bunlar hep 3 er tane. Resimler. Kadinin dahiliyeden muayene raporu erkegin uroloji muayenesi ve sperm testleri. Varsa onceden yapilan tedavi yontemlerinin asilama gibi raporlari. Rahim filmi raporu aklimda kalanlar bunlar belgeler 1-2 saatte toparlaniyor. Bir de suan benim tedavi gordugum hastane pandemiden dolayi sadece kendi hastalarina rapor veriyor ve erkegin uroloji muayenesini baska hastanede istemiyor her hastane icin sartlar aynimi arastirmak lazim
Teşekkür ederim bilgiler için peki rapor çıkmadan iş yerimin olduğu şehirden başka yere gitmem lazım tedavi başka şehirde olacak çünkü o arada rapor almam çok sıkıntı olur mu ya da aile hekimi rapor verebilir mi sizce?
Teşekkür ederim bilgiler için peki rapor çıkmadan iş yerimin olduğu şehirden başka yere gitmem lazım tedavi başka şehirde olacak çünkü o arada rapor almam çok sıkıntı olur mu ya da aile hekimi rapor verebilir mi sizce?
Soyle soyliyim ben tedaviye basladigim gun evraklarimi teslim ettim 4 gune rapor cikti ama bu surenin garantisi yok riske atmayin ilaclar konusunda sikinti cikabilir eczane raporu sistemde gormeden ilac vermek istemiyor. Benim tanidikti eczaci idare ettiler sagolsun ama onlarida ilac deposu baya sıkıştırdı raporu gormek icin. Baska sehite gidecekseniz kendi sehrinizde raporunuzu cikartin tedaviye oyle baslayin rapor 6 ay gecerli. Aile hekimini anlayamadim tup bebek raporu icin demedin galiba
Bugün hemşire ile görüştüm adetin ikinci günü gel öyle raporu çıkar dedi şuan ilaçlarının dozu nasıl olacak bilemeyiz dedi, bizde sonraya bıraktık rapor işini. Adeti bekliyorum sonra inşallah başlayacağız tedaviye. Aile hekimini rapor öncesinde çalıştığım kuruma gitmemek için nasıl alabilirim diye sormak istemiştim
Bugün hemşire ile görüştüm adetin ikinci günü gel öyle raporu çıkar dedi şuan ilaçlarının dozu nasıl olacak bilemeyiz dedi, bizde sonraya bıraktık rapor işini. Adeti bekliyorum sonra inşallah başlayacağız tedaviye. Aile hekimini rapor öncesinde çalıştığım kuruma gitmemek için nasıl alabilirim diye sormak istemiştim
Aile hekiminin insiyatifine kalmis sanirim okula gitmemek icin rapor pesinde kosardik bizde o gunler geldi aklima durumunu anlatirsan yazar belkide rapor veya tup bebek merkezi ile gorus onlarda yazabiliyor diye biliyorum