tüp bebek için yumurta sayısı

Esssslemmmm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
58
24
18
31
Kizlar merhaba ben 29 yaşındayım amh 0.94 tüp bebek tedavisine başladım şuan iğne kullanıyorum ama 3 , 4 yumurtam oluşmuş dedi doktor pazartesi yumurta toplama var bakıyorum herkesin 10 dan 50 ye kadar yumurta toplaniyo bu yüzden çok moralim bozuldu bir daha da bu tedaviye sıfırdan başlayacak durumum yok lütfen az olup da ilk denemede hamile kalan var mı bana bir umut lütfen 9 senedir olmuyo

Merhaba yumurtanın çokluğu önemli değil ki moralinizi bozmayın lütfen 4 tane toplanır 4üde döllenir

Moralinizi sakın bozmayın. benim 30 tane toplandı 2 tanesi transfer edilebilecek boyuta geldi ve ikisi de sağlıksızdı tutmadı. Düşün 30 taneden 1 tanesi bile olmadı. önemli olan sayısı değil. bu yüzden buna takılmayın.

İşte ya hiç şansım olmazsa bide sen transfer oldun mu hiç benim hiç bilgim yok aslında ama işte ister istemez can sıkılıyor

Allahım inşallah meleklerin tutunur sana dua edicem sana birde sıkıntı neydi
2 kez dış gebelik geçirdim sonra korktum tekrarlamasından tüp bebek yaptırdık. ama sonradan anlaşıldı ki rahim hafif T şeklindeymiş ameliyat oldum düzeldi çok şükür şuan normal yollada hamile kalabilirim ama benim dondurulmuş embriyolarım olduğu için transfer olmayı seçtim

Canım senin değerlere yakın bnmki. 0.97 amh yasım 31 6 yıllık evliyim 3. Yılımda gebe kaldım ama kaybettim 4 buçuk aylıkken erken,dpgm yptım.
Bende 4 yumurta toplandı.4 ü embriyo oldu 5. Güne 1. Tane kaldı oda düşük kaliteyi. Ama tuttu 9 haftalk hamileyim şuanda. Üzülme kendini kahretme diye yazdım. Allah ol dediyse olacak. 1 toplansa bile o bebek dünyaya gelir Allah yazmadıysa nafile 50 tanede toplansa olmazsa olmuyor.

Canım içini ferah tut olacağı varsa zaten oluyor benim 14 tane toplanmıştı 5 tane kaldı 3. Güne.
1 tane transfer edildi bi arkadaşımızın 22 tane toplandı bir tane kaldı 5. Güne ona da o transfer edilmişti. Yumurta sayısından çok oluşan embriyon daha önemli o yüzden takma kafana strese girme hiç

Merhaba nerede yaptırdınız tüp bebeği

Merhaba kaç yumurtanız toplandı kac tane döllendi süreciniz nasıl ilerliyor. Benim amh 0.2 yaşımda 32
Merhaba bende burda fikir sahibi olmak istiyorum. Başımdan geçenlerin hepsini anlatmak ve sizlerinde fikrini almak istiyorum. Ben yaklaşık Bir buçuk yıldır evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz. Gitmediğimiz doktor kalmadı. Bütün hormonlar dengeli. Adet düzensizliği yok. Kist yok. Yumurta sayısı iyi diyor doktorlar amh 2.12 . Ovulasyon testi yaptım neredeyse her ay çatlama gördüm. Rahim duvarı kalınlığı da takip edildi iyiydi.en son hsg çekildi bir tüp açıldı diğeri kapalıydı. Tekrar çekilince ikisi de kapanmıştı. Doktorum tüp Bebek olması gerekiyor dedi. Tüp bebek merkezine gittim devlette. Muayene oldum ama maalesef tüp Bebek doktoru siz tam istediğimiz hastasınız ama maalesef üç yıl şartını tamamlamanız gerekiyor dedi. Sonuçta tüplerim kapalı yani devlet nasıl yapmaz diye isyan ettim doktorumu aradım doktorum da çok üzüldü devletin böyle bir kuralı olduğunu söyledi. Sonuç olarak aslında hiçbir şeyim yok sadece tüplerim kapalı. Önümde iki yol var biri doktor Cevat bayrak hocaya gidip tüplerimi açtırmak için tekrar denemek. İkincisi de tüp bebek. Eşim memur olduğu için mecburen izin günlerinde yaptırabiliriz.
Arkadaşlar size sorum şu sizce tüp bebek yaptırsak tutma ihtimali size göre yüzde kaç. Bide bana önerebileceginiz bir kür var mı tüp açma için

Benim 2 tüpüm vardı yıllar önce hasar görmüştü geven sene evlendiğim için hsg çektirdik ikisi de tıkalı idi o esna bir gaz verdiler biri açıldı diğeri açılmadı yani hsg den çıktığımda bir tüpüm açık biri kapalı idi doktorum raporu kontrol edip histeroskopi yapalım bir tüpünü alalım dedi operasyon sırasında bir bakıyor ki açık tüp kapanmış yani tüp bir kere hasar gördümü toparlaması zor oluyor

Bende perşembe transfer oldum ama tek embriyo nasıl geçti şuan nasılsın dinlenmedemisin
Canım açıkçası ekstra hiçbir şey yapmıyorum. Normal hayatıma devam ediyorum evde yemek hazırlıyorum uzanıyorum sadece çok yormuyorum kendimi. Normalde çalışıyorum bi bugün evden çalışmak için izin aldım. Pazartesi yada salı işime geri dönücem.

9 senedir amh sebebi ile mi olmuyor bende yeni öğrendim amh düşüklüğümü 6 ay kadar bekleyelim dedi doktor ben anlamadım kafamda çok karıştı ilk amh 0.42 ikincisi 0.94 çıktı şuan siz ne durumdasınız

12 yumurtadan 3 embriyo olustu 1 tanesi 5.gunu gordu ve tutundu sayiya hc bakma yeterki kalitesi olsun

Tüplerin alınmasının tüp bebek başarısı üzerinde hiçbir etkisi yok. Ben de çok araştırdım bu konuyu. İçiniz rahat olsun değerleriniz çok iyi bence tüp bebek başarı şansınız çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…