• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek iğneleri yan etkileri

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Ben 1 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm ve tutmadı. Bu ay koltuk altımda sertlik şişlik var. Doktor antibiyotikli krem verdi ancak tam geçmiyor şişlik ve sertlik var. İnternetten baktım tüp bebek iğnelerindeki hormonlar bu şekilde yapabiliyormuş.böyle okuyunca da korktum. Tüp bebek konusunda bilgisi olan yada böyle birşey yaşayan var mı korkuyorum

Ben 1 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm ve tutmadı. Bu ay koltuk altımda sertlik şişlik var. Doktor antibiyotikli krem verdi ancak tam geçmiyor şişlik ve sertlik var. İnternetten baktım tüp bebek iğnelerindeki hormonlar bu şekilde yapabiliyormuş.böyle okuyunca da korktum. Tüp bebek konusunda bilgisi olan yada böyle birşey yaşayan var mı korkuyorum
İğnelerin yapacağını sanmıyorum belki yağ bezesidir yada kıl dönmesi de olabilir

Selam durumunuz nedir şuan geçtimi inşallah geçmiştir

Back
X