Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın papatyam, jelleri hazırladım içine 2 tane de bantlarımdan kalmıştı onları ilave ettim, güzelce torbaladım ve kargoya vereceğim bugün yurtiçi ile yarın elinde olur canım, kendine çok iyi bak.
canım malesef elimde gonal f yok.
bendekinin son kullanma tarihi dolunca attım.
Olsaydı gönderirdim bi şekilde.
İnşallah bulursunuz canımcımşbol şanslar.
Papatyam sen bant lazım değil demişsin ama ben kargo poşetine koymuş bulundum artık sabah hazırladım şimdi çıkarmak da istemiyorum işyerindeyim sabah zaten kimse görmeden hallettim bu arada ben progesteron iğnelerinden kullanmıştım tanesi 3,5 liraydı ama senin dediğin iğneler başka sanırım, iğneleri eczaneden kolayca bulamazsın zaten siparişle getiriyorlar anca tüp bebek merkezine yakın olan eczanelerde bulabilirsin ben Alman Hastanesi'nde tedaviye başlamıştım Taksim'de hemen hastanenin az ilersinde Aykut Ecz.var orada Ahmet Bey var, o indirimli satıyordu toptan alınca, gerçi arzuya göre dilersen tek tek de alabiliyorsun. Ama toplandığında ateş pahası oluyor tabi.
canım merhaba, az önce kargoya teslim ettim, ne var içinde bunun diye sordu ilaç var dedim paketi görünce cam olduğunu düşündü sanırım yok dedim cam değil plastik kutuda, kırılırsa mesuliyet kabul etmeyiz dediler yok dedim kırılacak cinsten değil zaten
cebini yazdım eğer evde bulamazlarsa arayabilirler canım bu sefer kendin gidip kargo bürosundan alman gerekebilir yarın bekle oldu mu bana da mutlaka haber ver gelip gelmediğine dair, bilgim olsun gerçi ben yurtiçi kargoyu arar sorarım ulaştı mı diye sen içini ferah tut, Allah'a emanet ol.
Purogon değil canım benim kullandığım.
gonal f kullanmıştım ben.son kullanma tarihi geçeli ,ben ilacı atalı çok oldu.