İlaç ismi ve şehir belirtirseniz daha sağlıklı yardımcı olmaya çalışır elinde İlaç olan
Istanbulİlaç ismi ve şehir belirtirseniz daha sağlıklı yardımcı olmaya çalışır elinde İlaç olan arkadaşlar
Cetrotide meriofertIstanbul
Cedrotide hoc biyerde yok meriofery yerine başka muadil verebilir doktorun bi sor istersen merionel menopur bana bulamadigim zaman degistirmisti doktorumCetrotide meriofert
Meriofert var Esenyurt'ta eczanelerdeCetrotide meriofert
Bana özelden yazarmisin hangi eczaneMeriofert var Esenyurt'ta eczanelerde
Bulabildinizmi ilaçlarıMerhaba kizlar yardima ihtiyacim var tüp bebek ilaçlari bulunmuyo bugün bi kaç arkadaşim tedaviye başlicak ama ilaçları bulamadilar halen.nerde vardir yardim edermisiniz lütfen
Ben bugun başladım size yardımcı olabilirimHayır malesef siz de mi ariyosunuz?
Evet olur..Ben bugun başladım size yardımcı olabilirim
Mesaj attim size bakabilirmisinizBen bugun başladım size yardımcı olabilirim
Ben rapor ile almadım özelde tedavi oluyorum ücretli aldımAllah yardımcınız olsun gonalf dahil ilaçları bulmak zulüm.
Sırf bu yüzden tedavimi iptal etmek zorunda kaldım bidahaki adetle başlayabilicem.
Raporlu oldugu zaman bulmak kat kat zorlaşıyor.
Ben rapor ile almadım özelde tedavi oluyorum ücretli aldım
Amin inşallah sizde biran önce bulur evladınıza vesile olur o ilaçlarAllah yardımcınız olsun gonalf dahil ilaçları bulmak zulüm.
Sırf bu yüzden tedavimi iptal etmek zorunda kaldım bidahaki adetle başlayabilicem.
Raporlu oldugu zaman bulmak kat kat zorlaşıyor.
Bende özelde tedavi oluyorum ama rapor cıkardık bu sefer 4 senede raporsuz 4 deneme yapmak bizi cok yıprattı ne yazıkkıBen rapor ile almadım özelde tedavi oluyorum ücretli aldım
Buldum dolaba koydum adete kadar bekliyoruz bakalımAmin inşallah sizde biran önce bulur evladınıza vesile olur o ilaçlar
Raporlu almak için merkezin sgk ile anlaşması olması yeterli. Baya fark oluyormuş bizde yeni öğrendikBen rapor ile almadım özelde tedavi oluyorum ücretli aldım
Rabbim yardımcınız olsun inşallajBende özelde tedavi oluyorum ama rapor cıkardık bu sefer 4 senede raporsuz 4 deneme yapmak bizi cok yıprattı ne yazıkkı
Amin hepimizinRabbim yardımcınız olsun inşallaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?