Allah yardımcınız olsun gonalf dahil ilaçları bulmak zulüm.
Sırf bu yüzden tedavimi iptal etmek zorunda kaldım bidahaki adetle başlayabilicem.
Raporlu oldugu zaman bulmak kat kat zorlaşıyo
Amin inşallah canım..evet cok zor bulmak ilaçlari..sende mi devlette yaptiriosun?Allah yardımcınız olsun gonalf dahil ilaçları bulmak zulüm.
Sırf bu yüzden tedavimi iptal etmek zorunda kaldım bidahaki adetle başlayabilicem.
Raporlu oldugu zaman bulmak kat kat zorlaşıyor.
Hayır özeldeyim. Sgk raporu çıkarttık yinede indirimden yararlanmak için.Amin inşallah canım..evet cok zor bulmak ilaçlari..sende mi devlette yaptiriosun?
Anladim canımHayır özeldeyim. Sgk raporu çıkarttık yinede indirimden yararlanmak için.
Bir dahaki tedavide nasıl temin edilecek bulma şansı var mı?Allah yardımcınız olsun gonalf dahil ilaçları bulmak zulüm.
Raporlu oldugu zaman bulmak kat kat zorlaşıyor.
Var tabi eczane eczane arayıp raporlu verem sorun cıkartmayan eczane bulduk aldık iğneleri dolaba koyduk şuan hersey hazır adeti bekliyoruz sadeceBir dahaki tedavide nasıl temin edilecek bulma şansı var mı?
İstanbul meriofert ve gonal fİlaç ismi ve şehir belirtirseniz daha sağlıklı yardımcı olmaya çalışır elinde İlaç olan arkadaşlar
Merhaba geçmiş olsun inşallah bebeğinize kavusursunuz,ben de rapor çıkarmak istiyorum fakat yenı yıldan önce de fiyatlar değişmeden tedaviye başlasam mı bilmiyorum.Rapor çıkarmak ne kadar sürüyor zaman olarak.Bir de benım sorunum kromozom bozukluğu olması bu durumda rapor verirler mi acaba ?Bende özelde tedavi oluyorum ama rapor cıkardık bu sefer 4 senede raporsuz 4 deneme yapmak bizi cok yıprattı ne yazık
O konu hakkında bilgim yok ama diğer kriterlerde uyuyorsa bence verilir.Merhaba geçmiş olsun inşallah bebeğinize kavusursunuz,ben de rapor çıkarmak istiyorum fakat yenı yıldan önce de fiyatlar değişmeden tedaviye başlasam mı bilmiyorum.Rapor çıkarmak ne kadar sürüyor zaman olarak.Bir de benım sorunum kromozom bozukluğu olması bu durumda rapor verirler mi acaba ?
Merhaba hangi medikal parkta görüyorsunuz tedaviO konu hakkında bilgim yok ama diğer kriterlerde uyuyorsa bence verilir.
Raporu ben tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanede medicalpark ta cıkarttırdım bir günde kendileri cıkartıyo. Devlette cıkarmak nekadar sürüyor bilemiyorum
Göztepe medicalparkMerhaba hangi medikal parkta görüyorsunuz tedavi
Aşılama yaptırmışmıydınız daha önce pekiGöztepe medicalpark
Hayır bize aşılama yapılmıyor tüp bebek sadeceAşılama yaptırmışmıydınız daha önce peki
Rapor için sordum bende medicalde yaptırıyorum da :)Hayır bize aşılama yapılmıyor tüp bebek sadece
Medical park rapor için kolaylık sağlıyor siz merak etmeyinRapor için sordum bende medicalde yaptırıyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?