• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ilaç satan varmi

Merhaba,

Bende 1 tane Gonal f 450, 2 adet Merional, 2 adet Cetrotide kaldı, bu ay alındı ilaçlar. Dolapta saklıyorum. İlgilenenler bana burdan ulaşabilirler.

2 adet gonalf 450 ve 1 adet menapur mevcut elimde.uygun fiyata vericem.isteyen ozeldn iletisime gecebilir.tarihleri uzundur.

Tedavimden kalan 4 kutu gonalf 450 bulunmaktadır. 2018 son kullanma tarihi. Buzdolabında uygun ortamda muhafaza edilmektedir, istanbul Anadolu yakası.ihtiyacı olan arkadaşlara hesaplı fiyata verebilirim.

Tedavimden kalan 4 kutu gonalf 450 bulunmaktadır. 2018 son kullanma tarihi. Buzdolabında uygun ortamda muhafaza edilmektedir, istanbul Anadolu yakası.ihtiyacı olan arkadaşlara hesaplı fiyata verebilirim.

Merhaba ben izmirdeyim buraya gönderebilirmisiniz birde fiyat nedir

ibenim acilen ihtiyacım var size nasıl ulaşabilirim

Merhabalar, tedavi sonrası elimde ovitrelle 250ug/0.5 ml kaldı. Son kullanma tarihi 05/2017. İsteyene ücretsiz veririm. Buzdolabında muhafaza edilmektedir. Benim bebeğim oldu. Isallah kullananın işine yarar.

Kızlar elimde 2 tane gonal f 45o var satacağım almak isteyen msj atsın

mrb arkadaşlar elimde ikinci olumsuz tüpbebek denemesinden kalan iki tane gonalf 450 (şubat2018) bir tane organultran(2019) ilaç vardır ihtiyacı olan arkadaşlar özel msj atarak iletişime geçebililer uygun fiyatttan verebilirim

Herkese merhaba, gonapeptyl 0.1mg/ml 6 adet elimde mevcut. 21.11.2017 tarihinde satın aldım. Son kullanma tarihleri 02.2020 tanesi 20 tlden vereceğim. Transfer sonrası gün 1 adet kullanmam gerekti ama kutu halinde satılınca geri kalanı elimde kaldı. Zeynep kamil hastanesi tarafında olanlara elden teslim edebilirim.

Herkese merhaba tedaviden artan Menegon iğnelerim var isteyene uygun fiyattan yardımcı olacağım eczane fiyatı 130-169 lira arası yazan olursa bu fiyatı baz alarak verdiğim fiyat ile karşılaştırsın iyi günler

Back
X