- 13 Aralık 2011
- 2.918
- 1.354
- 398
Arkadaşlar merhaba,
Konuyu açmamın sebebi , benim gibi tüp bebek tedavisine yeni başlayacak ve aklında bir sürü soru olan arkadaşları sizlerinde yardımıyla aydınlatmak..
Ben tüp bebek tedavisine allah izin verirse temmuz sonuna doğru olacak olan adetimle başlayacağım..
Ama hiçbirşey bilmiyorum
Kullanılan ilaçlar nasıl etkiler , ne gibi sıkıntılar doğurur.
Bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz çok sevinirim ..
Bunu sormamın en büyük nedeni ise , iş yerinde aynı ofiste çalıştığım arkadaşlarıma bu konudan bahsetmek istemiyorum
Doktor randevularımı bir şekilde birşeyler uydurup halledeceğim
Ama kullanılacak bu ilaçlar vücudu nasıl etkiliyor bilmiyorum ..
Halsizlikmi yapıyor ?
Mide bulantısımı ?
Uykumu ? iştahsızlıkmı ?
Duygusal değişimler mi ?
Yani bu süreci yaşayan arkadaşlar yumurta geliştirici ilaç kullanımı sırasında ne gibi sıkıntılar yaşadınız anlatırmısınız ?
Mesela ben iş arkadaşlarıma bu durumdan bahsetmesem , ilaç kullanımı sırasında yaşayacağım sıkıntıları tolere edebilirmiyim belli etmeden sizce ?
Konuyu açmamın sebebi , benim gibi tüp bebek tedavisine yeni başlayacak ve aklında bir sürü soru olan arkadaşları sizlerinde yardımıyla aydınlatmak..
Ben tüp bebek tedavisine allah izin verirse temmuz sonuna doğru olacak olan adetimle başlayacağım..
Ama hiçbirşey bilmiyorum
Kullanılan ilaçlar nasıl etkiler , ne gibi sıkıntılar doğurur.
Bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz çok sevinirim ..
Bunu sormamın en büyük nedeni ise , iş yerinde aynı ofiste çalıştığım arkadaşlarıma bu konudan bahsetmek istemiyorum
Doktor randevularımı bir şekilde birşeyler uydurup halledeceğim
Ama kullanılacak bu ilaçlar vücudu nasıl etkiliyor bilmiyorum ..
Halsizlikmi yapıyor ?
Mide bulantısımı ?
Uykumu ? iştahsızlıkmı ?
Duygusal değişimler mi ?
Yani bu süreci yaşayan arkadaşlar yumurta geliştirici ilaç kullanımı sırasında ne gibi sıkıntılar yaşadınız anlatırmısınız ?
Mesela ben iş arkadaşlarıma bu durumdan bahsetmesem , ilaç kullanımı sırasında yaşayacağım sıkıntıları tolere edebilirmiyim belli etmeden sizce ?