bu ilaçları bulmak çok zor arıyorum ama bulamıyorum bende nasıl olacak bulamazsak ne yapıyorlar çok merak ediyorum 300 400 eczaneyi aradım yok hiç bir yerdeMerhaba arkadaşlar bugün tüp bebek merkezine gittik uzun bir surectir uğraşıyoruz bugün doktor 250 mg oxotide veya 250 mg centrotide arıyorum acil nerede bulabilirim bilgi verirmisiniz
Aynen şehir dislarini hep aradım yokbu ilaçları bulmak çok zor arıyorum ama bulamıyorum bende nasıl olacak bulamazsak ne yapıyorlar çok merak ediyorum 300 400 eczaneyi aradım yok hiç bir yerde
Amin canım senin sonucun nolduBulana kadar başlayamıyosunuz kızlar bende sırf bulamadıgım için 1 ay ertelemiştim rabbim yardımcınız olsun
Transfer oldum sonuc bekliyorum cok şükürAmin canım senin sonucun noldu
İnşallah olumlu sonuçlanır siz hangi şehirde siniz ilaçları nasıl buldunuzTransfer oldum sonuc bekliyorum cok şükür
İstanbuldayım ben.İnşallah olumlu sonuçlanır siz hangi şehirde siniz ilaçları nasıl buldunuz
İnşallah güzel sonuçlar gelir bende yeni baslucam ama ilaçları önden doktor bul dedi ankaradayim ama gelirim eğer İstanbul'da bulursam sadece bu ilaç mi kullaniliyo başka ilaçlarda var mı acabaİstanbuldayım ben.
Cetrotide yerine duphaston hap vermişti doktorum.
Goneptyl vermiştı onu da bulamadım bi hastadan parayla bulup aldım
Başka ilaçlar var ama onlar transfer aşamasında kullanılıyor kolay bulunuyorİnşallah güzel sonuçlar gelir bende yeni baslucam ama ilaçları önden doktor bul dedi ankaradayim ama gelirim eğer İstanbul'da bulursam sadece bu ilaç mi kullaniliyo başka ilaçlarda var mı acaba
Bu ilaçları kimse bulamıyor ve bunun yerine tarlusal veriyorlar. Bende durum öyle oldu.İnşallah güzel sonuçlar gelir bende yeni baslucam ama ilaçları önden doktor bul dedi ankaradayim ama gelirim eğer İstanbul'da bulursam sadece bu ilaç mi kullaniliyo başka ilaçlarda var mı acaba
inşallah sağlıklı güzel haberler alırsınızTransfer oldum sonuc bekliyorum cok şükür
devlette mi özeldemi yapılıyor cnmBu ilaçları kimse bulamıyor ve bunun yerine tarlusal veriyorlar. Bende durum öyle oldu.
Ben devlette yaptırıyorum canımdevlette mi özeldemi yapılıyor cnm
hamgi şehirdeydin cnm devlet çok oaylıyo çok zor ya yaptırmak ben özelde 2 hafta bile sürmedi yapılması transfer edilmesi tutmadı tabi o ayrı ama yinede devlet çok araştırıyoBen devlette yaptırıyorum canım
Benimki o kadar hızlı oldu ki. Hiç oyalamıyorlar. Antalya'dayım. Adetin 2.günü gittim hemen ilaca başladık. İki günde de bütün işlemleri hallettik. Pazartesi opu var. Benim transfer 2 ay sonra olacak. Rahim hazırlanacak.hamgi şehirdeydin cnm devlet çok oaylıyo çok zor ya yaptırmak ben özelde 2 hafta bile sürmedi yapılması transfer edilmesi tutmadı tabi o ayrı ama yinede devlet çok araştırıyo
benim işler karışık biraz belkide ondan tekrar kist var dediler ona bakıldı ayrıntılı ultrason vs çok bakıldı sonra süt hormonu yüksek çıktı o düşmezse başka bi hastalık var araştırmak lazım dediler gidene kadar düşsün diye bir sürü bitki içtim allah düştü yine gtmeden içerim süt hormonum yükseliyo sürekli çünküBenimki o kadar hızlı oldu ki. Hiç oyalamıyorlar. Antalya'dayım. Adetin 2.günü gittim hemen ilaca başladık. İki günde de bütün işlemleri hallettik. Pazartesi opu var. Benim transfer 2 ay sonra olacak. Rahim hazırlanacak.
İnşallah rabbim tez zamanda anneliği nasip eder hepimize canım
inşallah canım hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ama yine başlanmadı ilaçları tamamladm 1 ay daha bekliycez yolunda gitmeyen şeyler var sanırım açıklama yapmıyorlar gerçide benım anladığım öyleGeçmiş olsun, onun için ilaç veriyorlardı sanırım. İnşallah kavuşursun sağlığına bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?