Tüp Bebek ilaclari

Zevcem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
15
4
1
30
Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek merkezine gittik uzun bir surectir uğraşıyoruz bugün doktor 250 mg oxotide veya 250 mg centrotide arıyorum acil nerede bulabilirim bilgi verirmisiniz

Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek merkezine gittik uzun bir surectir uğraşıyoruz bugün doktor 250 mg oxotide veya 250 mg centrotide arıyorum acil nerede bulabilirim bilgi verirmisiniz
bu ilaçları bulmak çok zor arıyorum ama bulamıyorum bende nasıl olacak bulamazsak ne yapıyorlar çok merak ediyorum 300 400 eczaneyi aradım yok hiç bir yerde

Bulana kadar başlayamıyosunuz kızlar bende sırf bulamadıgım için 1 ay ertelemiştim rabbim yardımcınız olsun

İstanbuldayım ben.
Cetrotide yerine duphaston hap vermişti doktorum.
Goneptyl vermiştı onu da bulamadım bi hastadan parayla bulup aldım
İnşallah güzel sonuçlar gelir bende yeni baslucam ama ilaçları önden doktor bul dedi ankaradayim ama gelirim eğer İstanbul'da bulursam sadece bu ilaç mi kullaniliyo başka ilaçlarda var mı acaba

İnşallah güzel sonuçlar gelir bende yeni baslucam ama ilaçları önden doktor bul dedi ankaradayim ama gelirim eğer İstanbul'da bulursam sadece bu ilaç mi kullaniliyo başka ilaçlarda var mı acaba
Başka ilaçlar var ama onlar transfer aşamasında kullanılıyor kolay bulunuyor

Bu ilaçları kimse bulamıyor ve bunun yerine tarlusal veriyorlar. Bende durum öyle oldu.

hamgi şehirdeydin cnm devlet çok oaylıyo çok zor ya yaptırmak ben özelde 2 hafta bile sürmedi yapılması transfer edilmesi tutmadı tabi o ayrı ama yinede devlet çok araştırıyo
Benimki o kadar hızlı oldu ki. Hiç oyalamıyorlar. Antalya'dayım. Adetin 2.günü gittim hemen ilaca başladık. İki günde de bütün işlemleri hallettik. Pazartesi opu var. Benim transfer 2 ay sonra olacak. Rahim hazırlanacak.

İnşallah rabbim tez zamanda anneliği nasip eder hepimize canım

benim işler karışık biraz belkide ondan tekrar kist var dediler ona bakıldı ayrıntılı ultrason vs çok bakıldı sonra süt hormonu yüksek çıktı o düşmezse başka bi hastalık var araştırmak lazım dediler gidene kadar düşsün diye bir sürü bitki içtim allah düştü yine gtmeden içerim süt hormonum yükseliyo sürekli çünkü

Geçmiş olsun, onun için ilaç veriyorlardı sanırım. İnşallah kavuşursun sağlığına bir an önce.

Geçmiş olsun, onun için ilaç veriyorlardı sanırım. İnşallah kavuşursun sağlığına bir an önce.
inşallah canım hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ama yine başlanmadı ilaçları tamamladm 1 ay daha bekliycez yolunda gitmeyen şeyler var sanırım açıklama yapmıyorlar gerçide benım anladığım öyle

Merhaba
Merional 150veya 75
Meriofert 150 veya 75 arıyorum
Nerede var bilenler varsa Mesaj bırakın.
veya sizden kalan ilaçlar olsa bana yardımcı olabilirseniz
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…