- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Serpil18sm
-
Ilk tüp bebek denemesiyle bir tane kızım oldu şükürler olsunyaşayan bir cocuğunuz varsa devlet sadece asılama yapıyor diye biliyorum
Yani yardım olmaz anladığım kadarıyla cnm ilk tedavimde zar şer karşıladım tedavi parasını ama ikinciyi yapacak gücüm uz yok 4 duncu seneme gidiyorDevlet hastanesinde yapabilirsiniz ama özele giriyo çocuğunuz olduğu için. Ücreti dışarıyla denk gibi oluyo
İlk denemenizden embriyo kalmamış mıydı? Sadece transfer ücreti verirdinizYani yardım olmaz anladığım kadarıyla cnm ilk tedavimde zar şer karşıladım tedavi parasını ama ikinciyi yapacak gücüm uz yok 4 duncu seneme gidiyor
3 tane emriyom var dondurulmuş duruyor ama durumum olmadığı için yapamıyorumİlk denemenizden embriyo kalmamış mıydı? Sadece transfer ücreti verirdiniz
Yok canim 6 buçuk milyar gidiyor hazir dönümü embriyo var o şekilde bu fiyatHazir embiriyo varsa cok fazla gitmiyo ilacta kulanmaniza gerek yok ya 1 yada 2 milyar gidiyor
Nerede yaptırdınız ki? Ben en pahalı 4,5 falan duymuştum sizin yer epey pahalıymışYok canim 6 buçuk milyar gidiyor hazir dönümü embriyo var o şekilde bu fiyat
Ankara özel hrs hastanesi kuzumNerede yaptırdınız ki? Ben en pahalı 4,5 falan duymuştum sizin yer epey pahalıymış
Birde hastanesine doktoruna yerine göre değişiyor fiyatlar 4 5 felan zor özel hastanede yaşam şartları çok zor buda haliyle oyleNerede yaptırdınız ki? Ben en pahalı 4,5 falan duymuştum sizin yer epey pahalıymış
Ben de bahçecide yaptırdım ikinci transfer 4500di. Bahçeci de diğer merkezlere göre pahalı bi merkez o yüzden sordumBirde hastanesine doktoruna yerine göre değişiyor fiyatlar 4 5 felan zor özel hastanede yaşam şartları çok zor buda haliyle oyle
Aynen yerine göre değişiyor allahım herkesin tedavisinde güzel sonuçlar almayı nasip etsinBen de bahçecide yaptırdım ikinci transfer 4500di. Bahçeci de diğer merkezlere göre pahalı bi merkez o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?