hayy maşşallah onlara çok sevindim biri kz biri erkek çok güzel allah ikisinide sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. kız usludur erkek zıpırdır kesin :))) ikizlerde tarama testleri yapılmıyor sanıyordum ben demekki yapılabiliyormuş.
kızlar ben izmir deyim bir prof un özeline gidiyorum dr um çok iyi güveniyorum yani çok da sakin bir yapısı var. izmir de olan varsa özelden ismini de veririm
canım öncelikle allah sağlıkla devam ettirsin ve sağlıkla kucakla.
ben de senin yaptığın hatayı yaptım malesef şimdi çok pişmanın çünkü korkunç stres oluşturdum bünyede bebeğe de yansıdı doğal olarak ve stresin bebek için zararlarını netten bi açıp okursan ne kadar yanlış bişey yaptığını anlarsın ben öğrendiğimde çok zaman geçmişti şimdi kendimi bebek için kasmamaya çalışıyorum.yani o belirtiler hergün o kadar farklı oluyor ki hormonlardan dolayı zaten insan kafayı yiyiyor bigün herşey yolunda diye uyanıyorsun bir gün bebek yok mu bişey mi oldu diye uyanıyorsun. hiç bişeye takılma ne gaz ne meme ne başka bişey onlara kalsaydım benim bebek şimdi karnımda değildi :))))) bigün hiç belirti olmuyo bir gün oluyo. memeler genelde şiş de olsa bi süre sonra biraz yumuşuyor bu da kişiden kişiye değişiyor kimi 7. haftada kimi 5. de kimi 12. de... tavsiyem rahat ol ki bebeğe zarar gelmesin. zaten inan elinden gelen hiç bişey yok emin ol. benim dr um biraz da bilimsel ve gerçekçi konuşur 8. haftada bana gebeliklerin %40 ı 12. haftadan önce yok olur dedi. yani 12 ye kadar kendini çok kaptırma demeye getirdi aslında iyi bi uyarı ve ekledi beklemekten başka yapacağın hiç bişey yok kaliteli hayat yaşa dedi. yani stres yok demek istedi ben yapamadım umarım sen yaparsın....sevgiler