- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 158
- 43
Tşk ederim şimdi de iyi değilim. Geçeceğine iyice artıyor öksürüğüm 2 gecedirde gıcık şeklinde öksürük nöbetleri ve terlemelerim başladı. nedense geceleri daha çok oluyor öksürüğüm gündüz bir şey yok. bugün doktora gittim. burun yıkama suyu verdi hamileler kullanabilirmiş. birde buğu verdi sabah akşam kaynar suya 1 kapak koyup burnuma ağzıma çekeceğim.Canım geçmiş olsun
şimdi nasılsın, hem hasta olmuşsun, hem aşı olmuşsun. Ilık suya bal ve limon iyi geliyor, geçmezse doktorunu arar sorarsın. Aşıyı iki doz diye duymuştum, ikinci çocuk için 5 dozu da şimdi mi olacakmışız. Birinciyi alalım da kucağımıza inşallah.
Ayakların şişmesiyle ilgili ödem oluşuyor demek ki, tuza dikkat ve de bol su. Ben de geçen gün küçük bir paket çekirdeği tek başıma yedim hem korktum hem yedim.
Kızın nasıl, sen de benim gibi sürekli onunla konuşuyor musun? Hatta bazen hissetmeynce hareketini elimi koyup napıyosun oğluş diyince sanki anlıyorda cevap veriyor hemen.
Doktorunu değiştirecekmişsin, düşündüğün biri var mı?
Ne çok konu birikmiş :)
sonra sağlık ocağına geldim kan testlerini almak için. sağlık ocağındaki doktorumda ben bu buğu ve burun yıkama suyunu önermiyorum alma dedi. Largopen mg antibiyotik verdi günde 3 kere kullan artık dedi. başka türlü geçmez dedi. hepsini aldım eve geldim.
Kendi Kadın Doğum Tüp Bebek doktoruma bu ilaçların hepsini yazdım mail attım cevap bekliyorum. ona göre kullanacağım artık