Canım bebeğine kavuşmuşsun şimdiden Allah tamamına erdirir inşallah. 10. denemende kavuşmuşsun Allah sana ve eşine o büyük sabrı vermiş ne güzel. İnşallah Allah bebeğini kucağına almayıda nasip eder.
Canım ilk 2 ay karnın biraz büyük olup sonra küçülüyor ve normal seyrinde büyümeye devam ediyor. Ben şuan 37 haftalık hamileyim yani 9. ayımın içindeyim toplamda 9 kg aldım. Balon olmazsın merak etme :)))))))))))
artmasıda güzel benimde değerim ikiye katlanmıştı
9. ayımdayım unuttum desem :))))))
ama şunu hatırlıyorum 12. haftamda folik asiti bıraktırmıştı. progestan hapını daha önce bıraktırmıştı kaçıncı haftamdı bilemiyorum.
Hapımı kullanmadım. Doktorum tekrar test yaptır bu ilacı iki gün iç demişti. Eşimde test yapmadan ilacı içme bence dedi. Test sonucuna göre bakteri falan yok bu sefer bizim yorumumuz tabiki. bakalım yarın doktor ne diyecek
Artık kontrollerimiz haftada bire düştü yarın yine kontrolüm var ve ilk defa NTS 'ye bağlanıcam.
İnşallah test sonuçların çok iyidir canım:) vay be gün saya saya sona geldin, Allah güzel yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ben hala 2 haftada bir gidiyorum kontrole ama doktorum karaciğerime böbreğime bakıyor mu hiç bilmiyorum. bana bugüne kadar bir şey söylemedi. ben mi sorsam acaba?