Tup bebek ile hamile kalıp vajinal yoldan camurumsu akinti gorenler

Cikssekil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
2.155
5.690
88
32
Kızlar başına böyle birşey gelen varmi tup bebek ile hamile kaldım vajinal jel kullanıyorum bide estrofem son iki gündür camurumsu tortular geliyor doktor normal dedi ama yinede başka yaşayan varmi merak ettim

Jelden ya da ilactan kaynaklidir canim eminim jelide bayadir kullaniyorsundur. Cok rahatsiz ediyorsa bir sure igneye mi gecsen acaba ?

Kızlar başına böyle birşey gelen varmi tup bebek ile hamile kaldım vajinal jel kullanıyorum bide estrofem son iki gündür camurumsu tortular geliyor doktor normal dedi ama yinede başka yaşayan varmi merak ettim

Normal yolla gebe kalanlarda da olabiliyor progestan verdimi doktorunuz

Jelden kaynaklanıyor endiselenme gebelige bagli rahimde kılcal damarlarda minik kanamalar olabildiğini okumuştum kahverengi tortularda o kanla jelin birlesimidir bende yasadim tüp bebekti

Merhaba canim bende tup bebekle hamile kaldim crinone jeli yapinca afedersin lavaboda peynir gibi seyler cikiyodu ozelliklede kabiz olmussam ve fark ettim bazen onlar acik kahverengi gelmeye basladi ara ara bu devam etti
sonra jeli yapinca leke goruyordum hep ucunda, dr sordum kilcal damara yada vajinada bi yere degiyorsa ondandir devami gelmedikce korkma demisti
progestan ampul kullandim igne bugun sondu dr sana da vermistir dusuk ihtimaline karsi rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim fazla olur yada agrin olursa dr danis cnm herkesin bunyesi farkli oluyor

Teşekkür ederim kızlar cevaplar için neredeyse 2 aydır kullanıyorum ilaçlarımi son 1 haftadır azalttik fakat böyle bksey yaşayınca danışmak istedim doktorumda kılcal damar baskısı dedi ama ben yaklaşık 1 haftadır tortular görüyorum o yüzden acaba başka bisey olabilir mi dedim

Back
X